Börekler Böreklerin İNCİsi Midye Böreğim Sponsor RENGİNA...

Börek değil görsel şölen olmuş :16: Harika görünüyor,misafirlerime mutlaka yapacağım,paylaşım için teşekkürler,harika görünüyor gerçekten..Diyecek başka bir şey bulamadım doğrusu :46::46::46:
Başarılar dilerim yarışmada ayrıca :34:

Ellerinize sağlık.Sunum da börek de harika.:56:

Börek değil görsel şölen olmuş :16: Harika görünüyor,misafirlerime mutlaka yapacağım,paylaşım için teşekkürler,harika görünüyor gerçekten..Diyecek başka bir şey bulamadım doğrusu
Başarılar dilerim yarışmada ayrıca :34:

ÇOk sağol tatlım....Gerçektn de çok sevindim böyle düşünmene...

Sizlere güzel bir şey sunup , paylaşabildiysem ne mutlu......Eminim sen de misafirlerine bu böreği yapınca böyle güzel övgüler alcaksındır...
Senin yorumun da en az benim böreğim kadar harika olmuş..Teşekkür ederim bolcaa..........

Ne yaptın sen böyle hatun :) bu ne güzellik.
Herşey çok ama çok güzel görünüyor.Midye börek genelde hazır yufkayla yapılıyor.Ama sen el açması yapmışsın ellerine emeğine sağlık.
Hazırlık aşaması sunum hepsi harika görünüyor canım :56:

Ne yapmışım kızzz.:)) Çok mu beğendin..

Senin ramazan sofran da müthişti canım inan...

Beğnmn svindim evet hazır yufka il oluyor ama ben kendi emeğim olsun istdiğim için açtım..

Teşkkür ederim canım...

benim oyumda :kkk::kkk:böreklerin incisi midye böreğine gitti :46::46:yapım sunum hepsi harika olmuş ellerine sağlık:nazar::nazar:

ben içinde gerçekten midye var zannettimm:9: ellerine sağlık çok lezzetli görünüyorlarrr :46:

Back
X