• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Böreklerin İNCİsi Midye Böreğim Sponsor RENGİNA...

Börek değil görsel şölen olmuş :16: Harika görünüyor,misafirlerime mutlaka yapacağım,paylaşım için teşekkürler,harika görünüyor gerçekten..Diyecek başka bir şey bulamadım doğrusu :46::46::46:
Başarılar dilerim yarışmada ayrıca :34:

Ellerinize sağlık.Sunum da börek de harika.:56:

Börek değil görsel şölen olmuş :16: Harika görünüyor,misafirlerime mutlaka yapacağım,paylaşım için teşekkürler,harika görünüyor gerçekten..Diyecek başka bir şey bulamadım doğrusu
Başarılar dilerim yarışmada ayrıca :34:

ÇOk sağol tatlım....Gerçektn de çok sevindim böyle düşünmene...

Sizlere güzel bir şey sunup , paylaşabildiysem ne mutlu......Eminim sen de misafirlerine bu böreği yapınca böyle güzel övgüler alcaksındır...
Senin yorumun da en az benim böreğim kadar harika olmuş..Teşekkür ederim bolcaa..........

börekte sunumda harika ellerine sağlık cnm oyum kesinlikle sana :16:

Çok çok teşekkür ediyorum canım..Güzel oyunu böreğime layık gördüğün için tekrar teşekkürler....

çok güzel olmuş böregin ellerine sağlık yufkayla ben de yapıcam ilk misafirmde..

Ne yaptın sen böyle hatun :) bu ne güzellik.
Herşey çok ama çok güzel görünüyor.Midye börek genelde hazır yufkayla yapılıyor.Ama sen el açması yapmışsın ellerine emeğine sağlık.
Hazırlık aşaması sunum hepsi harika görünüyor canım :56:

Ne yapmışım kızzz.:)) Çok mu beğendin..

Senin ramazan sofran da müthişti canım inan...

Beğnmn svindim evet hazır yufka il oluyor ama ben kendi emeğim olsun istdiğim için açtım..

Teşkkür ederim canım...

oylama ne zaman başlıcak ki.???

benim oyumda :kkk::kkk:böreklerin incisi midye böreğine gitti :46::46:yapım sunum hepsi harika olmuş ellerine sağlık:nazar::nazar:

ben içinde gerçekten midye var zannettimm:9: ellerine sağlık çok lezzetli görünüyorlarrr :46:

Tek kelimeyle muhteşemmmmmmmmm

Back
X