Bordo ile en uyumlu renkler??

edanur8487

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
56
0
16
Tokat
türbanlı bir bayanım ve bordo ayakkabıya kıyafet uydurmaya çalışıyorum :) yardımlarınızı bekliyorum elinizde modeller varsa onlarıda görmek isterim :) şimdiden teşekkürlerrr....

benim bordo ya en cok yakıstrdgm renk saks mavisidir
saks mavi etek yda bol kesım pantolon gıyebılırsın bence...

bende turkuazın bi tonu var adını bilmiyorum onu yada yeşil tonlarını düşünüyorum ama sizlerdende fikir almak istedim

benim bordo ya en cok yakıstrdgm renk saks mavisidir
saks mavi etek yda bol kesım pantolon gıyebılırsın bence...

canım saksı bende çok yakıştırıyom ama nişanda giydim tekrar giymek istemiyorum kremle tamamlıcam hiçbişey olmazsa, tabi düğün haziranda hala zamanım var, tek parça bi elbise olsa daha iyi olur diye düşünüyorum tabi uygun bi model bulabilirsem

türbanlı bir bayanım ve bordo ayakkabıya kıyafet uydurmaya çalışıyorum :) yardımlarınızı bekliyorum elinizde modeller varsa onlarıda görmek isterim :) şimdiden teşekkürlerrr....

Genelde once kiyafet sonra ayakkabi alinir, cunku kiyafete ayakkabi uydurmak daha kolay oluyor...
Seninki biraz tersine olmus ama sanirim ayakkabiyi cok begendin ondan boyle bir durumda kaldin...
Neyse, bende seninle fikrimi paylasayim istedim...

Boyle bir etek ile bordo bir ust ayarlayabilirsin:
71727817o33.jpg

gordugum guzel bir kombin bordo olarak, sen kendine gore bu tarz birsey ayarlayabilirsin:
IMG_9719.JPG

bordo bir ust ve krem bir etek ile ayakkabina kombinleyebilirsin
z-yakasi-ve-kollari-dantelli-body-3663--bordo--shee-3062.jpg

Ben lacivert ile bordoyu da bir birine cok yakistiyorum.
O yuzden soyle birseyde kombinleyebilirsin:
n-asimetrik-uzun-hirka-1800--lacivert--bluebelle-2627.jpg

Alternatif cok yani :)))

Ayrica ayakkabi tam olarak nasil?
nasil bir kiyafet bakiyorsun bilmedigim icin ben aklima gelebilecekleri listeledim...
Insallah yardimci olabilmisimdir...

Genelde once kiyafet sonra ayakkabi alinir, cunku kiyafete ayakkabi uydurmak daha kolay oluyor...
Seninki biraz tersine olmus ama sanirim ayakkabiyi cok begendin ondan boyle bir durumda kaldin...
Neyse, bende seninle fikrimi paylasayim istedim...

Boyle bir etek ile bordo bir ust ayarlayabilirsin:
71727817o33.jpg

gordugum guzel bir kombin bordo olarak, sen kendine gore bu tarz birsey ayarlayabilirsin:
IMG_9719.JPG

bordo bir ust ve krem bir etek ile ayakkabina kombinleyebilirsin
z-yakasi-ve-kollari-dantelli-body-3663--bordo--shee-3062.jpg

Ben lacivert ile bordoyu da bir birine cok yakistiyorum.
O yuzden soyle birseyde kombinleyebilirsin:
n-asimetrik-uzun-hirka-1800--lacivert--bluebelle-2627.jpg

Alternatif cok yani :)))

Ayrica ayakkabi tam olarak nasil?
nasil bir kiyafet bakiyorsun bilmedigim icin ben aklima gelebilecekleri listeledim...
Insallah yardimci olabilmisimdir...

Ayy canım ya çok sağol fikir ediniyorum bakalım ....$bordo_ayakkabi1.webp ayakkabıda bunun topugunun kahvemsi bi renk olanı ağaç gbi duruyo yani :) tam bilmiyorum nasıl ne denilir :)

Back
X