- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
Kendi kendime teshis koydum gibi birsey oldu fakat borderline kisilik sorunundaki sendromlarin cogu bende var.
Cok dengesiz bir ruh halim var. Sabah hayatin anlamini arayarak ve dertlerimi veya beni kötü hissettiren seyleri düsünerek aglarken birden güzel bir haber gelince tüm günüm güzellesebiliyor.
2 gün önce bir sinava girmeye karar verdim ve bu sinav hayatimi cok güzel bir yönde etkileyebilir. Nasil büyük bir heyecanla plan yaptim ve ilk calismalara basladim.. fakat ertesi gün bosverdim.. ve su an yyaaa o sinav cok zoor.. imkansiz gibi cok calisman gerekecek dedirtti.
Iliskilerime baktigimda hep ilgi görmek isteyen, kiskanc biriydim. Ve de cok cabuk sinirlenirdim birde ilgi görmeyince sogurdum.. Birde hep kendimi bir boslukta hissediyorum.. cidden bu sorunlarimi gördükce kendimi tanidikca,, kendimden sogudum. Nasil düzelebilirim sizce?? Bu arada 24 yasindayim..![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Cok dengesiz bir ruh halim var. Sabah hayatin anlamini arayarak ve dertlerimi veya beni kötü hissettiren seyleri düsünerek aglarken birden güzel bir haber gelince tüm günüm güzellesebiliyor.
2 gün önce bir sinava girmeye karar verdim ve bu sinav hayatimi cok güzel bir yönde etkileyebilir. Nasil büyük bir heyecanla plan yaptim ve ilk calismalara basladim.. fakat ertesi gün bosverdim.. ve su an yyaaa o sinav cok zoor.. imkansiz gibi cok calisman gerekecek dedirtti.
Iliskilerime baktigimda hep ilgi görmek isteyen, kiskanc biriydim. Ve de cok cabuk sinirlenirdim birde ilgi görmeyince sogurdum.. Birde hep kendimi bir boslukta hissediyorum.. cidden bu sorunlarimi gördükce kendimi tanidikca,, kendimden sogudum. Nasil düzelebilirim sizce?? Bu arada 24 yasindayim..
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)