• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borderline kisilik bozuklugu hakkinda

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Kendi kendime teshis koydum gibi birsey oldu fakat borderline kisilik sorunundaki sendromlarin cogu bende var.

Cok dengesiz bir ruh halim var. Sabah hayatin anlamini arayarak ve dertlerimi veya beni kötü hissettiren seyleri düsünerek aglarken birden güzel bir haber gelince tüm günüm güzellesebiliyor.

2 gün önce bir sinava girmeye karar verdim ve bu sinav hayatimi cok güzel bir yönde etkileyebilir. Nasil büyük bir heyecanla plan yaptim ve ilk calismalara basladim.. fakat ertesi gün bosverdim.. ve su an yyaaa o sinav cok zoor.. imkansiz gibi cok calisman gerekecek dedirtti.

Iliskilerime baktigimda hep ilgi görmek isteyen, kiskanc biriydim. Ve de cok cabuk sinirlenirdim birde ilgi görmeyince sogurdum.. Birde hep kendimi bir boslukta hissediyorum.. cidden bu sorunlarimi gördükce kendimi tanidikca,, kendimden sogudum. Nasil düzelebilirim sizce?? Bu arada 24 yasindayim.. :(

Google a başım ağrıyor yazsak kanser çıkıyoruz hemen inanalım mı yani:KK48:
Kendi kendinize teşhis koymayın ,bana sadece biraz prenses sendromlu birisiniz gibi geldi.Çok rahatsızsanız bi uzmana görünün tabi ama bence hiç gerek yok turp gibisiniz eminim ki

Anlattığın durumlari emin ol birçok insan yaşiyor. Mesela ben dün gelecek planları yaparken bugün yaşamak çok anlamsız diye düşünüyorum. Ama tabiki bir psikolog yada psikiyatriste gidin teşhisi o koysun. Gecmiş olsun

Google a başım ağrıyor yazsak kanser çıkıyoruz hemen inanalım mı yani:KK48:
Kendi kendinize teşhis koymayın ,bana sadece biraz prenses sendromlu birisiniz gibi geldi.Çok rahatsızsanız bi uzmana görünün tabi ama bence hiç gerek yok turp gibisiniz eminim ki
prenses sendromlu haha iyiymis acaba acar misiniz tam olarak ne oluyor bu sendrom :D

Anlattığın durumlari emin ol birçok insan yaşiyor. Mesela ben dün gelecek planları yaparken bugün yaşamak çok anlamsız diye düşünüyorum. Ama tabiki bir psikolog yada psikiyatriste gidin teşhisi o koysun. Gecmiş olsun
cok sagolun yalniz degilmisim :)))

prenses sendromlu haha iyiymis acaba acar misiniz tam olarak ne oluyor bu sendrom :KK70:
Tıp da yok tabiki bu benim yorumum :-)
Her şeyi hemen önüne hazır beklemek dünyanın hep kendi etrafında dönmesini beklemek.En ilgi gören en başarılı en güzel olmak istemek ama bunun için pek de çaba sarfetmemek.
Bende de var bu sendromdan biraz çaktırma:KK54::oops:

Girl interrupted ı izle borderline ı anlarsın tatlım ben de ordaki sosyopat Lisa'yım :D

Bence önce bir psikiyatriste gidip durumunu bu işin eğitimini almış birine değerlendir, kendi kendine teşhis koyup burda bu konuda bilgisi olmayan insanlara danışarak bir sonuca ulaşamazsın. Belki hiçbir şeyin yok, bazı huylarını törpülemen gerek sadece ya da ilaç kullanmanı gerektirecek bir durumun var, biz bilemeyiz ki.

inanın ki 100 kişiden en az 85 nin kişilik bozukluğu var
bir sorun olduğunu fark etmiş kabullenmişsiniz tek yapmanız gereken bir uzmandan yardım almak

Kendi kendime teshis koydum gibi birsey oldu fakat borderline kisilik sorunundaki sendromlarin cogu bende var.

Cok dengesiz bir ruh halim var. Sabah hayatin anlamini arayarak ve dertlerimi veya beni kötü hissettiren seyleri düsünerek aglarken birden güzel bir haber gelince tüm günüm güzellesebiliyor.

2 gün önce bir sinava girmeye karar verdim ve bu sinav hayatimi cok güzel bir yönde etkileyebilir. Nasil büyük bir heyecanla plan yaptim ve ilk calismalara basladim.. fakat ertesi gün bosverdim.. ve su an yyaaa o sinav cok zoor.. imkansiz gibi cok calisman gerekecek dedirtti.

Iliskilerime baktigimda hep ilgi görmek isteyen, kiskanc biriydim. Ve de cok cabuk sinirlenirdim birde ilgi görmeyince sogurdum.. Birde hep kendimi bir boslukta hissediyorum.. cidden bu sorunlarimi gördükce kendimi tanidikca,, kendimden sogudum. Nasil düzelebilirim sizce?? Bu arada 24 yasindayim.. :KK43:
borderline bir akıl hastalığı, bunları fark ettiğinize göre bence değilsiniz başka bir psikolojiksorununuz olabilir

Ben de borderline sabiyodum kendimi. Ozelliklerin tamami yoksa degilsin canim. Herkes bizim kadar fengesiz olabilir. Psikolojik sorunu olmayan insan da yok. Buna takilirsan buyur kafanda. Kendini kabullen ve sev. Toparlanirsin

Canım.border line psikiyatrik bir rahatsızlıktır klinik belirtileri vardır.senin yazdıklarınla asla bu teşhisi koyamazsın.duygu durum değişiklikleri yasıyorsun sadece.bunun ilerisi de border line değil iki uclu mizac bozuklugudur ama o da zor bir hastalıktır .ikisi de yok sende rahat ol

Kişilik masumluk dönemlerimiz dışında zaten pek de öyle bozulmamış, som altından bir heykel değil.. Kimi yaşadıklarını tecrübe diye cebine atar, kimi dert diye içine, kimi anılarına atar geçmişine bakıp bakıp kussun diye, kimi de sorumluluk ve dertlerini hep başkalarının üstüne atar.. Etiketlemeyin kendinizi.. Bozulmuş demeyelim de, törpülenmiş, ikirciklenmiş, şekillenmiş, kılcallanmış, grift olmuş kişilikleri var hepimizin.. Borderline biraz nasıl desem daha çok bir alt temele bağlı, psikiyatrik bir rahatsızlık.. Her şey süper giderken geçmişte bir gün aniden yükselen oranda başlayan bir şeyse bu bir psikoloğa... Geçmişten gelen bozukluklar ve yönelim hasarları hissediyorsanız bir psikiyatra gidin... Çok eminseniz ikisinden biri olduğuna.. dönemsel bir şeyse.. Daha fazla sorumluluk alıp, daha çok gayret edin.. Boş bırakmayın düşüncelerinizi ve kendinizi..
Selamlar,

Hepimizde var bu yazdıkların. Ben gün içinde hem sinirli hem mutlu hem üzgün hem umutlu hem derbederim mesela

Back