- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Gardrops uygulamasından birşeyler satabilirsinMerhaba kizlar Ben kısa sure önce Youtube kanalı açtım 1000 abone ve 15000 izlenme satın aldim ama kotu yani borcum var kredi kartından ve YouTube da para kazanamadı.Aylik 100₺ kredi kartına yatırmam lazım.Asgari borcu yatırmam günlük ne kadar faiz biner?Borcu ödeyebilmek için internette urun satmaya çalıştım ama kimse almiyor?Evden nasıl para kazanabilirsiniz?
2 yıllık evliyim
4 yıllık evliyim
iki yıllık evliyim
Herkes gün için kendi yapmayı tercih ediyor kimse satın almak istemiyor denemiştir.Yakinda pazar acacam başka türlü para kazanamayacamEvde pasta, börek yapıp günler için satabilirsiniz. Kuzenimin eşi bu şekilde evine baya destek oluyor. Önce arkadaşlarınızdan başlarsınız sonra yayılır.
Benim de 8 aylık kızım var çocuğa bakıcı tutmuyor Ben nasil calisacamGit bir markete ya da mağazaya başla 2300 TL alırsın borcun da kapanmış olur.
Internetten para kazanılır olsaydı kimse sabahın köründe Kalkıp işe gidip çalışmazdı.
Çocuk baakıcılığı yapabilirsin Kendi evindeBenim de 8 aylık kızım var çocuğa bakıcı tutmuyor Ben nasil calisacam
Herkes gün için kendi yapmayı tercih ediyor kimse satın almak istemiyor denemiştir.Yakinda pazar acacam başka türlü para kazanamayacam
Şimdi malzemeler icin para gerekli eşim vermiyor diyebilir. Çok mazeretli ve tembel geldi konu sahibi.Evde pasta, börek yapıp günler için satabilirsiniz. Kuzenimin eşi bu şekilde evine baya destek oluyor. Önce arkadaşlarınızdan başlarsınız sonra yayılır.
Yapmasına borek pasta yaparım ama bizim burada calisip da gün yapan tanıdığım yok biim komşulara desem o parayı vereceğine kendim yaparım derŞimdi malzemeler icin para gerekli eşim vermiyor diyebilir. Çok mazeretli ve tembel geldi konu sahibi.
Hanımefendi ama dan sonrasını okumadım. Tembelsiniz bunu kabul edin. Çocuğunun sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için binlerce anne bir şeyler yapıp satıyor. İnsan bir seylerin çaresini buluyor, zamanını üretiyor.Yapmasına borek pasta yaparım ama bizim burada calisip da gün yapan tanıdığım yok biim komşulara desem o parayı vereceğine kendim yaparım der
O iş için guzel el becerisi lazim. Her insan yapamaz o isi. Kotu yaparsa hic kimse almaz.Çalışan bayanlar genelde tercih ediyor misafirleri için ama çevrenizde yoksa zorlar tabi.
Bir başka öneride güzel geldi. Çocuğunuz var zaten onla birlikte başka bir çocuğa da bakabilirsiniz evinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?