• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borcu geri ister misiniz(küçük meblag)

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kizlar selam
Kardesimle bi yere gitmistik parasi çıkışmadı ben odedim (300 tl)
Ibanimi fln aldi aticam dedi atmadi. ( ayni evde yasamiyoruz)Pek skisik degilim para acisindan ama yollamadi bikac gündür. Hayatta sorup isteyemem gibi geldi bilemedim. Daha once de benzer durum oldu 150 tl vermistim geri odemedi sormadim hic. Yanlış mı düşünüyorum. Siz ister miydiniz boyle bi durum olussa.?

300₺’nin sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ayda 1000₺ ile geçinmeye çalışan öğrenci başka
Ayda 10000₺ maaş alan çalışan biri için başka

Ben olsam hibe ederdim birşey demeden. Çünkü çalışıyorum. Benim için çocuklarımla dışarıda bir yemek parası bu miktar. Ama başka bir ailenin aylık doğalgaz masrafı da olabilir.
Siz karar vereceksiniz...

300₺’nin sizin hayatınızdaki yeri nedir?
Ayda 1000₺ ile geçinmeye çalışan öğrenci başka
Ayda 10000₺ maaş alan çalışan biri için başka

Ben olsam hibe ederdim birşey demeden. Çünkü çalışıyorum. Benim için çocuklarımla dışarıda bir yemek parası bu miktar. Ama başka bir ailenin aylık doğalgaz masrafı da olabilir.
Siz karar vereceksiniz...

Fazla bi onemi yok yani elzem degil. Aslinda onun durumu benden cok cok daha iyi. Kenarda birikimim bile yok oyle diyim. Ama darda da degilim çalışıyorum

Kizlar selam
Ibanimi fln aldi aticam dedi atmadi. ( ayni evde yasamiyoruz)Pek skisik degilim para acisindan ama yollamadi bikac gündür. Hayatta sorup isteyemem gibi geldi bilemedim. Daha once de benzer durum oldu 150 tl vermistim geri odemedi sormadim hic. Yanlış mı düşünüyorum. Siz ister miydiniz boyle bi durum olussa.?

Kardeş dediniz di mi? Yanlış anlamadım.?

Fazla bi onemi yok yani elzem degil. Aslinda onun durumu benden cok cok daha iyi. Kenarda birikimim bile yok oyle diyim. Ama darda da degilim çalışıyorum
kardeşiniz sonuçta.bazen durumu iyi olan birinin karşısındaki de paraya muhtaç olmayınca aklına gelmiyor böyle şeyler. bir daha bir şey olduğunda da siz ona ödetirsiniz.

Kizlar selam

Canım ben olsam isterim. Çünkü bu iki etmiş. Eğer istemezsen tekrar tekrar borç alıp, ödemeyecek. Daha önce bir sefer başıma geldi. Tepkimi koydum. Paramı geri vermedi ama bir daha da para istemeye yüzü olmadı.

Kizlar selam

Insan kardesine de sormaz bence sikisirsan para iste ama borc konusu kardes arasinda hos degil

Back