borçlarından kurtulanların hikayeleri...

canım
inan evlendik evleneli borç ödüyoruz on iki senedirrrr
insanoğlu bu ilk arabayla başladık
onun borcu bitti hadi modelini yükseletelim onun borcu bitti hadi tekrar yükseltelim
onun ki bitti eve gectik eve bir şeyler yaptırmaya başladık onu bitirdik hadi ev lalaım oldu
hala borç ödüyoruz bu gidişlede uzunnnnnn yıllar ödemeye devam edecegiz
borcun altına girmezsen kolay kolay bir şeylerin sahibi olunamıyor maalllesef
yani geldiği gibi gidiyor ne kadar gelirin varsa o kadarda giderin oluyor canım

alhım herkese borçlarını en kolay şekilde ödemeyi nasip etsin

ebrucum sen de mi burdasın :) ya borcun altına girip ev araba almak mantıklı da, bizde bereketsizlik mi var ne kredi kartlarına gidio tüm maaaş. ben de burda okuduklarımdan ders almaya çalışıyorum. aslında çok şüküt tokide evimiz var, çok modelli olmasa da bir arabamız var. yoksul değiliz eşim de ben de memuruz. yani anlayamıyorum neden biz bu kaadar dağılıyoruz.

Son düzenleme:
ebrucum sen de mi burdasın :) ya borcun altına girip ev araba almak mantıklı da, bizde bereketsizlik mi var ne kredi kartlarına gidio tüm maaaş. ben de burda okuduklarımdan ders almaya çalışıyorum. aslında çok şüküt tokide evimiz var, çok modelli olmasa da bir arabamız var. yoksul değiliz eşim de ben de memuruz. yani anlayamıyorum neden biz bu kaadar dağılıyoruz.

sizin beni sürüklediğiniz her yere gidiyorum canım cımmmm kaydirigubbakcemile3
yok yok öyle düşünme
harcamaları azıcık kısarsak bu iş bitmiştir
bizde tokideyiz kaydirigubbakcemile2 tek maaşla kaydirigubbakcemile2 biraz zor ama kaydirigubbakcemile2 üstesinden geliyoruz kaydirigubbakcemile2 :KK1:
herşeyin hayırlsıı
kız az ye az kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hem kilo almayız :KK1:

bütün yazılanları okudum ALLAH herkesin yardımcısı olsun bu mübarek gecede hiç bir kulunu sıkındıya sokmasın rabbim.
bende 7 senedir borç ödedik şükürler olsun bizim borcumuzda bitti

sizin beni sürüklediğiniz her yere gidiyorum canım cımmmm kaydirigubbakcemile3
yok yok öyle düşünme
harcamaları azıcık kısarsak bu iş bitmiştir
bizde tokideyiz kaydirigubbakcemile2 tek maaşla kaydirigubbakcemile2 biraz zor ama kaydirigubbakcemile2 üstesinden geliyoruz kaydirigubbakcemile2 :KK1:
herşeyin hayırlsıı
kız az ye az kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3hem kilo almayız :KK1:

ay az yiyorum zaten. valla artık abur cubur almıyoruz bile. damlaya damlaya göl oluyor. bizim bakıcı parası var aylık 400. hoş yazın ödemicem de. aylık 400tl benzine para veriyoz. arabanın taksiti, evin taksiti derken elde avuçta kalmıyo. ama çok şükür herşeyimiz var. yani aç değiliz açıkta değiliz. asla nankör olmak istemem. biraz lüks yaşıyoruz galiba.

bütün yazılanları okudum ALLAH herkesin yardımcısı olsun bu mübarek gecede hiç bir kulunu sıkındıya sokmasın rabbim.
bende 7 senedir borç ödedik şükürler olsun bizim borcumuzda bitti

nasıl ödediniz canım? anlatsana hikayeni.

borçlanmadan hiç bişi alamıyorsun kredi çekip bişiler alabiliyorsun. Ne kadar para gelsede okadarını harcıyorsun. bizde kredi çekip ev ladık oldukça yüksek bi mebla ödüyoruz ama biliyorum ki kredi bitince bi evim olmuş olucak

ev kredisi çekenlere hayranım zaten. ben korkarım o kadar borcun altına girmeye

X