borçlarım asla bitmiyo akıl verin

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
merhaba 22 yaşındayım ve çalışıyorum .
birden fazla borcum var aylık ödemelerim çok fazla , nasıl düzene giricem nasıl bunlardan kurtulcam akıl verin.
maaşımı ilk olarak söyliyim 1800.
2 kredi kartım var toplam borçları 2.300 civarı ikisininde aylık ortalama 500 borcu geliyor .
kullanmamak için kartları kırdım borcu cıkınca bankaya gidip ödüyorum .
sadece asgarisi ödüyebiliyorum .
aylık 300 tl civari kredi kartı
100 tl ( telefon faturası + telefon borcu )
150 tl ( babanneme yatak aldım onun borcunu aylık ödüyorum )
100 tl ( epilasyon )
100 tl ( ev interneti )
750 tl aylık borcum var .
birikim yapmak istiyorum nasıl yapabılırım . ehliyete yazılmayı düşünüyorum ama para ayıramıyorum .

750 aylık bircum var dediğin ne ?

Bu şartlar altında asla birikim yapamazsin zaten

asgarisini ödemekle kart borcu bitmez.önce kart borcunu temizleyin.ayrıca kredi kartı düzgün harcayınca çok gerekli günümüzde keşke 2 karttan birini bıraksaydınız.kıyafetler internette çok ucuz çünkü bu ara 20 tl ye en marka pantolon gömlek kazak bulunabiliyor mo...o da.sigara içiyorsanız derhal bırakın.kuaför masrafınızı kısın.bir süre kozmetik dieti yapın.kredi kartı borcunuz bitince de ehliyete yazılırsınız.ayda en az 1 gram altın mutlaka alın.170 tl civarı.çeyrekten daha uygun rahat alırsınız

deniyecem bu fikirleri çok saolun :))

İnternet çok pahalı geldi bana. Kredi kartını çok abartmışsın kırıp atman iyi olmuş. O bitince ona ödediğin parayı birikim yapabilirsin. Telefon borcu da fazla. Bitince faturasız hatta geçip 22tl ye 3GB 500dk 1000sms kullan. Evde net olunca zaten telefona geremiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…