- 7 Ocak 2018
- 27.430
- 79.685
- 35
Gel buyur canımBizde gelelim yemeğe çok iştah açıcı menümigrosta 700gram kaşar peynir 60tl üzeri için 12 tl bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel buyur canımBizde gelelim yemeğe çok iştah açıcı menümigrosta 700gram kaşar peynir 60tl üzeri için 12 tl bu arada
TeşekkürlerMenün çok güzelmiş :)
Kıymalı kabak yemeğini nasıl yapıyorsun
Afiyet olsun canım arada oluyor öyle,,,,,Benim epilasyonum vardı geç bitti eve gelip yemek yiyene kadar üşendik dışarda yedik 50tl tuttu bayagıdır dikkat ediyordum eşim bile malzemen mi yok diyor bir günde yemek yapmak istemedim
Teşekkür ederim iyi oldu çok gece kalmıştık eşimde çok acıkmış kıyamadımAfiyet olsun canım arada oluyor öyle,,,,,
Kızlar biz haftaya tatile gidicez umarım çok harcama olmaz
[/QUOT
Nereye gidiceksiniz şimdiden iyi eğlwnceler
Çok imrendim enerji dolu dönersiniz inşotel açık büfeyse çok harcamazsınız bence
Teşekkür ederim iyi oldu çok gece kalmıştık eşimde çok acıkmış kıyamadım
inşallah canım bebek küçük olunca biraz düşünceliyim sadece nasıl yaparım diye,,, evet herşey dahil gidiyoruzÇok imrendim enerji dolu dönersiniz inşotel açık büfeyse çok harcamazsınız bence
Onada iyi gelir belki bebişler yüzmeyi daha kolay öğreniyorlarmış suya sokarsınız benişte ferahlarinşallah canım bebek küçük olunca biraz düşünceliyim sadece nasıl yaparım diye,,, evet herşey dahil gidiyoruz
Bende öyle düşünüyorum, Bu sene yoğun geçti doğumdu lohusalıktı filan derken inşallah stresimi güzel atarımOnada iyi gelir belki bebişler yüzmeyi daha kolay öğreniyorlarmış suya sokarsınız benişte ferahlar
İnş çok güzel geçer tüm stres marmariste kalır kaç aylık bebişinBende öyle düşünüyorum, Bu sene yoğun geçti doğumdu lohusalıktı filan derken inşallah stresimi güzel atarım
10 aylık canım bi de büyük ablamız var 12 yaşındaİnş çok güzel geçer tüm stres marmariste kalır kaç aylık bebişin
Canim kaça kadar düşmesini bekliyorsun bilmuyorum ama ben aldığım zaman aldim diye yazarimKızlar g0naydın altının gramı 268tl olmuş düşünce haberdar edelimde birbirimizi alalım allah düğün yapanın yardımcısı olsun
250lere düşmez mi bir ara 258i görmüştü 241tlye düşmüştü haberdar edelim birbirimizi dokunmuyorum altın için ayırdığım parayaCanim kaça kadar düşmesini bekliyorsun bilmuyorum ama ben aldığım zaman aldim diye yazarim
Maşallah büyütmüşsün sen abla yatdımcı olur zaten sana10 aylık canım bi de büyük ablamız var 12 yaşında
Aynen canım çok yardımcı oluyorMaşallah büyütmüşsün sen abla yatdımcı olur zaten sana