Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Menün çok güzelmiş :)
Kıymalı kabak yemeğini nasıl yapıyorsun
Teşekkürler 🥰🥰🥰
Önce soğanı küçük küçük doğruyorum tencereye katıp biraz soteliyorum sonra içerisine kıyma katıp kavuruyorum
Biraz salça katıyorum küçük küçük doğranmış kabak ve 2 tane havucuda katıp karıştırıyorum 2 diş de sarımsak,,,, biraz tuz biraz karabiber,,,, hiç su katmadan ağzını kapatıp pişiriyorum ,,,,,

Kızlar bugünkü harcamam

2 ekmek
2 litre kola
Kömür
Miniğe mama
3 pide ekmek
Kazandibi
Profiterol

Toplam harcama 100 tl....

Benim epilasyonum vardı geç bitti eve gelip yemek yiyene kadar üşendik dışarda yedik 50tl tuttu bayagıdır dikkat ediyordum eşim bile malzemen mi yok diyor bir günde yemek yapmak istemedim

Kızlar g0naydın altının gramı 268tl olmuş düşünce haberdar edelimde birbirimizi alalım allah düğün yapanın yardımcısı olsun

Benim epilasyonum vardı geç bitti eve gelip yemek yiyene kadar üşendik dışarda yedik 50tl tuttu bayagıdır dikkat ediyordum eşim bile malzemen mi yok diyor bir günde yemek yapmak istemedim
Afiyet olsun canım arada oluyor öyle,,,,,

Onada iyi gelir belki bebişler yüzmeyi daha kolay öğreniyorlarmış suya sokarsınız benişte ferahlar
Bende öyle düşünüyorum, Bu sene yoğun geçti doğumdu lohusalıktı filan derken inşallah stresimi güzel atarım🥰🥰🥰

X