Benim eşim yemek ayırt etmezde et yapmadın başlar 2 günde bir sebze yemeğinin içinde sevmiyorum ben o da öyle alışmış artık alıştı banada aileler çocuklara bu böyle olucak demiyor ama birikim,düzen isteniyorYa canım aslında kayınvalidem alıştırdı büyük kızımı böyle aman yemiyor diyerek önüne hep köfte patates makarna kattı sonuççç bu şekilde oldu eşimde böyle sebze yemez allah tan hergün evde yemiyor da rahatım yok haftalık liste belirledim bu hafta o düzene göre uyucam bakalım
Ya kabul. Bende sebze olsa da illa etli filan olucak yoksa zevk almıyorum tabiki herkesin zevki ve damak tadı farklı ,,,,,Benim eşim yemek ayırt etmezde et yapmadın başlar 2 günde bir sebze yemeğinin içinde sevmiyorum ben o da öyle alışmış artık alıştı banada aileler çocuklara bu böyle olucak demiyor ama birikim,düzen isteniyor
Afiyet olsun canım0.5 gram taktık gene düğünde su aldık düğün başka ildeydi yemekliydi masrafımız olmadı kaçamak yapıp bir kahve içelim denize karşı keyifli bir gün oldu
Başka bir forumda kkna 9 taksit çeyrek almayı denemiş arkadaş 465 tl yazmışForumlarda gezinirken herkesten ögrendigim 1 şey oluyor mutlaka...
Ben bir ara kk ile altin alıp taksitle ödüyorsun o kaldırıldı mesela..cok iyi oluyordu
Cnm önceden cok fark olmuyordu az once baktim gr 284 tek çekim almaya değmezBaşka bir forumda kkna 9 taksit çeyrek almayı denemiş arkadaş 465 tl yazmış
Biraz para biriktirip çarşıdan alın 10tl indirim oluyor her seferindeCnm önceden cok fark olmuyordu az once baktim gr 284 tek çekim almaya değmez
Bugün keyif günü olmuş tam yarın bende karnıyarık yapıcam bide pilav patlıcanlarımız biter azcıkta kıyma alırım salıyada evdeki sebzelerden yaparım çarşamba pazar varBugün yapılan harcama
2 simit
6 poğaça
2 kilo yoğurt
3 pide ekmek
Cips
Toplam harcama 30 tl...
Sabah da haftalık yemek listemi yapıcam ona göre alışverişimi yaparım pazardan
Ben internet bank alıyorum zatenBiraz para biriktirip çarşıdan alın 10tl indirim oluyor her seferinde
İnternetten bende alıyorum artık 1/1000i kadar vergi alıncakmışBen internet bank alıyorum zaten
Sadece bir yere götürmek gerekir diye ekstra olarak almayı planlıyorum o yuzden...ama şu an fazla ödemek hic cazip gelmiyor
Ben onları haşlayıp koyuyorum çalulan için müthiş kolaylık nohuttan salatada yapıyoruz maydonoz dereotu naneyi alıp parca parca koyuyorum fazlalığı atılmamış oluyor poşette buzluyken elimle ufalıyorum hem yemeğe atıyorumYemek fikirlerinizi yazarsanız ben de sevinirim
Yarın yemek köfte patates belli...
Heralde ertesi gün son nohut ve kuri fasulye var onlardan birini pisirirm
Ben de öyle yapiyorum canim hepsi dondurucuda hazır yoksa cok zahmetli isten gelip tek tek her gun ugrasmak...Ben onları haşlayıp koyuyorum çalulan için müthiş kolaylık nohuttan salatada yapıyoruz maydonoz dereotu naneyi alıp parca parca koyuyorum fazlalığı atılmamış oluyor poşette buzluyken elimle ufalıyorum hem yemeğe atıyorum
Sanirim sadece doviz icin bu oran tam emin degilimİnternetten bende alıyorum artık 1/1000i kadar vergi alıncakmış
Altın içinde arkadaşımdan kesilmiş vadeli altından kesiliyordu sadece eskidenSanirim sadece doviz icin bu oran tam emin degilim
Bizde gelelim yemeğe çok iştah açıcı menüKızlar günaydın
Haftalık yemek listemi de belirledim inşallah uyarımmm
Pazartesi
Mangal,,, salata,,, kola
Salı
Kıymalı kabak yemeği,,, bulgur pilavı,,, cacık
Çarşamba
Etli Kuru fasulye,,, pirinç pilavı,,, salata,,, yoğurt
Perşembe
Karışık soslu kızartma,,,, İzmir köfte,,,, ayran
Cuma
Kıymalı bezelye,,,, makarna,,,, yoğurt
Bu listeye göre Pazar’dan sadece meyve alsam yeterli olacak bakalım
Ama market alışverişi yapmam lazım inşallah az masraflı bi hafta olur
Menün çok güzelmiş :)Kızlar günaydın
Haftalık yemek listemi de belirledim inşallah uyarımmm
Pazartesi
Mangal,,, salata,,, kola
Salı
Kıymalı kabak yemeği,,, bulgur pilavı,,, cacık
Çarşamba
Etli Kuru fasulye,,, pirinç pilavı,,, salata,,, yoğurt
Perşembe
Karışık soslu kızartma,,,, İzmir köfte,,,, ayran
Cuma
Kıymalı bezelye,,,, makarna,,,, yoğurt
Bu listeye göre Pazar’dan sadece meyve alsam yeterli olacak bakalım
Ama market alışverişi yapmam lazım inşallah az masraflı bi hafta olur
9tlmiş kızlar yanlış yazmışımBizde gelelim yemeğe çok iştah açıcı menümigrosta 700gram kaşar peynir 60tl üzeri için 12 tl bu arada