Hadi geçmiş olsun aferin kız sanaÇok şükürdenetimi atlattimmmmm yaptığım işle denetlenmedim 30 dk boyunca engellimle ılgili sorular sizce engelli hemşire nerelerde çalışabilir? her yerde ..şuan sizi denetleyen ben olabilirdim dedim amirlerime özgüveni çok yüksek ,diksiyonu mükemmel denilmiş..
Evet 17 tldeyiz . Yasasin artik daha yuksek miktar atmaya basliyoruz . Ve hizla cogalacak ins. Allah bereket versin.Bu hafta 17tl haftasındamıydık kızlarr..
yarın kaç tl atıcaz bir deyiverin hele
Evet 17 tldeyiz . Yasasin artik daha yuksek miktar atmaya basliyoruz . Ve hizla cogalacak ins. Allah bereket versin.
Gunaydin arkadasim borclar azaliyor cok sukur. Ocakta biraz rahatliyacagiz. Subatta kredi kartinin taksiti bitiyor. Esimde en azindan taksite girmeyelim , tek cekim yada nakit kullanalim diyor.Sizde durumlar nasıl borçlar azalıyor mu yoksa yemileri ekleniyor mu? Benim de yeni eklenen servis ğcreti gibi okul aidatı gibi borçlarım var tabi ama hep nakit veriyorum kart kullanmıyorum kullanmadıkça da azalıyor eskiden girdiğim kısır döngüye girmiyorum artık çok şükür
Bizim, ufak ufak taksitlerimiz ve kredi borcumuz vardi. Cok zorlaniyorduk maaastan para kalmayinca. Gidip taksitleri de kredi borcuna ekletip bi tane taksit yaptik. Bizim suanki en iyi cözümümüz Bu oldu. Bu ay rahat gecti cok sükür. Kendi eksiklerimizi almak icin ekstra giderler oluyor ama takmiyorum o kadari da olur. Iki aya dügün var, elbisesi hazirligi gene para lazim haliyle. Bu sene toparlanma senesi oldu bizim icin. Insallah Yeni yil itibari ile daha iyi ve düzenli birikim yapariz.Sizde durumlar nasıl borçlar azalıyor mu yoksa yemileri ekleniyor mu? Benim de yeni eklenen servis ğcreti gibi okul aidatı gibi borçlarım var tabi ama hep nakit veriyorum kart kullanmıyorum kullanmadıkça da azalıyor eskiden girdiğim kısır döngüye girmiyorum artık çok şükür
Gunaydin arkadasim borclar azaliyor cok sukur. Ocakta biraz rahatliyacagiz. Subatta kredi kartinin taksiti bitiyor. Esimde en azindan taksite girmeyelim , tek cekim yada nakit kullanalim diyor.
Onun harici 3 yil civari ev kredimiz var. Onu borctan saymiyorum. Birikim :)
İnşallah canım bu cumamızda tam ay sonuna geldi 15inde maaş alanlarımız için bende dahil:)ne dogru soz nakitin bereketi baska insallah pzt maas sonrasi son durumu yazacağım
Borçları tek elde toplamak ilk etapta en iyi çözüm oluyor gerçekten bizde yapmıştık daha önce Allah hepimizin borçlarını hayırlısı ilekapatmayı nasip etsin inşallah birikimlerimizde hayırlı işlerde kullanmayı:)Bizim, ufak ufak taksitlerimiz ve kredi borcumuz vardi. Cok zorlaniyorduk maaastan para kalmayinca. Gidip taksitleri de kredi borcuna ekletip bi tane taksit yaptik. Bizim suanki en iyi cözümümüz Bu oldu. Bu ay rahat gecti cok sükür. Kendi eksiklerimizi almak icin ekstra giderler oluyor ama takmiyorum o kadari da olur. Iki aya dügün var, elbisesi hazirligi gene para lazim haliyle. Bu sene toparlanma senesi oldu bizim icin. Insallah Yeni yil itibari ile daha iyi ve düzenli birikim yapariz.
Merhaba cani bence kenara ne koyarsan kardir. Burdaki kumbara sistemi ise soyle , 1 .hafta 1 lira , 2. Hafta 2 lira , 3. Hafta 3 lira... 52. Hafta 52 lira . Seklinde .hafta hafta miktar artiyor. 52 . Haftaya kadar biriktirecegiz ins.Merhaba bende borclarimi kapatmaya çalışıyorum. Yılbaşında en az bir kartı kapatmayı düşünüyorum.
Şimdi hafta içi elime geçeni kumbaraya attım. O oluyor mu ? Baştan okumaya çalışıyorum ama daha çok yolum var. Anlatır mısınız kısaca bana ne yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?