Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Selam kızlar nasılsınız? Yarın kumbaramıza 16 liramızı atmayı unutmayalım. Herşey de çok pahalandı alışverişe çıkmaya korkar oldum
Selam canim ben 1 aylik parayi maastan atip , artanla idare ediyorum . Yoksa muhtemelen kumbaraya para kalmaz. Bu ne pahalilik . Faturalar aldi basini gidiyor.

Selam canlar. Ben niyedir bilmiyorum bu sizin kumbara sistemini tutturamadim. O yüzden alisveris sonrasi cüzdanimda 10 Lira bes. Lira varsa onlari atiyorum kumbarama. Param yoksa atilmiyor tabi. Ben kendimce böyle birsey yaptim diger sistemde basarilinoöamayinca. Ama Bu 52 hafta kumbarasi cok ilgimi cekiyor ay basinda baslarim belki tekrar.

onumuzdeki cuma gunuyle bırlıkte 153lira olacak kumbaramızda ınsAllah eksık kısmını tamamlayıp bızle devam edebılırsın arkadasım cuma gunu 17.haftamız

Ben de onceden artan paralarimi koyuyordum kumbaraya. Ama hem yavas ilerliyordu. Hemde dolunca hemen harciyorduk.
Bu sekilde daha uzun sureli birikim yapmaya başladık. Ve belli bir miktar atarak, kalan parayla degil , bastan bu miktari atmak daha iyi sanki.beraber birikim yapmakta ayri bir zevkli. Tavsiye ederim:)

Tesekkür ederim. Aslinda benim hali hazirda bi birikim hesabim var. Maas yatinca, küsürati atiyorum. Sonra Ödenen faturalardan kalan olursa atiyorum. Bu alisveris sonrasi kenara koyduklarim gizli birikim gibi birsey :) kumbaraya atmixorum, benim de cikarmam zor. Zaten uzun bi zaman biriksin istiyorum. Ama Bu 52 hafta kumbarasini biriktirebilirsem tatil icin kullanmak istiyorum Insallah.

52 hafta kumbarasini 2 veya 3 kumbara seklindede yapabilirsin. Yani 1.hafta 1 tl atiyoruz ama sen 3 lira , 3 kati seklinde .guzel tatil parasi birikir.en azindan cogu birikir

52 hafta kumbarasini 2 veya 3 kumbara seklindede yapabilirsin. Yani 1.hafta 1 tl atiyoruz ama sen 3 lira , 3 kati seklinde .guzel tatil parasi birikir.en azindan cogu birikir
bn de cıft kumbara yapıyorum ama 2aydır 2.sıne atamadm lısteme not alıyorum ocakta ınsAllah eksık kısmı butun olarak atıcam

Ben de çift kumbara başladım, yapabildiğim kadar çift devam edeceğim.
Eylül bitmeden döviz düşükken ekim ayini toptan atip döviz yaptım.
Evde bir kumbaram daha var ona da bozuklari atıyorum ama hergun çarşı pazar isi olmayınca orada pek birikmiyor.
Böyle düzenli gidiyor ve mecbur atmak zorunda hissediyorum

Evet öyle de yapabilirim, bi arkadas daha yapiyordu iyi fikir. Ay basi gelsin , bismillah deyip baslicam kismetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…