• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Ben bu ay farklı bir yol izliyorum 4 aylık kalkınma planı yaptım.:))) başka türlü borçlar kurtarmıyor malum 4 ayda kapatmak düzenli hesap kitap şart oldu.. ben kartın asgarisini yatırıp kredi borçlarını ödemeye devam ederken artan parayla kartı kapatmak imkansız olduğu için...hem asgari ödeyip her ay hem de kenara para atmaya karar verdim... şöyle olacak 4 ay sonra kartın 4 aylık asgarisi de bitiyor hem de birikim yapmış oluyorum 4 binlik kart borcundan ocağa 300 tl falan kalmış oluyor her ay bin atarsam 3 bin de para bana kalmış olacak inşallah.... ama kışlık kazak kıyafet asla almayacağım karar verdim pişman oluyorum kıyafet aldığımda artık... kendime bir fular aldım bu hafta sadece .. saçımı boyatmam gerekecek 1 ay sonrada ona da çare düşüneceğim :))) saçımı koyuya boyarım belki boya masrafından da kurtulmam şart 4 ay kemer sıkacağım hanımlar :halay:
16.000 bin lia borcum var yemiyorum içmiyorum.İnşAllah patronum maaşımı gününde verir

borc oyle bir sey ki her gun insani daraltiyor maas fubu gelnek bilmiyor sanki su an bur an once aralik ayi gelain oldukca azalsin bircum istiyorum

Kızlar bir akıl verin..şimdi benim ablama 5k tl gibi borcum var.araç alırken eniştem eşime kendi teklif etmişti yardım etmeyi.
Acelesi yok ne zaman rahata geçerseniz ödersniz demişti.
Ben borcu aldıkdan sonra her ay 3yüz 5yüz ödemeyi teklif ettim hatta ilk 5yüzü vermiştim(kaldı 4500tl)
Ama verirken ablam dedi ki birirktir toplu ver, hem sen zorlanma hem bizim geri aldığımızı yatırıma çevirmemiz kolay olsun.illaha hemen ödemem gerek deme dedi.bizim şu an o paraya hiç ihtiyacımız yok, kendinizi zorlamayın falan dedi.çocuk da var çocuğun bişeyini eksik etme evinde dertlenme yeter bana, gerisini olunca elin bol olunca öde falan dedi.allah razı olsun...
Bende toplu bir türlü yapamadım.tam biriktiriyorum bişey çıkıyo:((
Tam denkleştireceğim yok enerji patlıyor,yok arac ceza yiyor acil bişey çıkıyo..10ay oldu veremedim bir türlü.
Şimdi 15kişi 200tl aylık güne girme fırsatım var.
Diyorum ki bu güne gireyim ilk sıra veya 2.sıra ben olayım.nerden baksan 3k toplu para.evdede biraz birikmiş var.üzerini tamamlayıp ablamla borcu mu kapatayım.
Ayda ayda güne öderim diyorum.bu mantıklı mı????
Kriz ortamından korkuyorum biraz cesaretlenmeye ihtiyacımız var..
Hadi kızlar bir akıl verin ne yapayım...

Kızlar bir akıl verin..şimdi benim ablama 5k tl gibi borcum var.araç alırken eniştem eşime kendi teklif etmişti yardım etmeyi.
Ben borcu aldıkdan sonra her ay 3yüz 5yüz ödemeyi teklif ettim hatta ilk 5yüzü vermiştim(kaldı 4500tl)
Ama verirken ablam dedi ki birirktir toplu ver, hem sen zorlanma hem bizim geri aldığımızı yatırıma çevirmemiz kolay olsun.illaha hemen ödemem gerek deme dedi.bizim şu an o paraya hiç ihtiyacımız yok, kendinizi zorlamayın falan dedi.çocuk da var çocuğun bişeyini eksik etme evinde dertlenme yeter bana, gerisini olunca elin bol olunca öde falan dedi.allah razı olsun...
Bende toplu bir türlü yapamadım.tam biriktiriyorum bişey çıkıyo:KK43:(
Tam denkleştireceğim yok enerji patlıyor,yok arac ceza yiyor acil bişey çıkıyo..10ay oldu veremedim bir türlü.
Diyorum ki bu güne gireyim ilk sıra veya 2.sıra ben olayım.nerden baksan 3k toplu para.evdede biraz birikmiş var.üzerini tamamlayıp ablamla borcu mu kapatayım.

bence altın fikir:)

şuan gün olsa bende kesin girerdim
200 tl borç olunca ödeniyor ama köşeye atmaya gelince insan üşeniyor
o bakımdan bence iyi fikirr

Bende toplu bir türlü yapamadım.tam biriktiriyorum bişey çıkıyo:KK43:(
bence kesınlıkle ck dogru bi karar, ablandan da Allah razı olsun ablalıgını yapmıs masAllah, geri toplu verme konusunda dogru soylemıs benım annemden 2 mi 3mü bılezık borc almıslardı gram gram odedıler hep harcandı gıttı toplu verılmedıgı için, ben olsam aynı dusundugunuz gbı gune gırer toparlayıp verrdm hem taksıt taksıtte odemıs olursunuz

Screenshot_20180921-085111.png
:KK1: elveda paracıklarim :63: az önce avuc icimi ısıtıyordun ..git biraz kumbarayi ısıt :KK17: 20 tl :olamaz: bu haftalik az ama kusuruma bakmaaaaa :KK47:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar hayırlı cumalar:) Bugün kumbaralarımıza 14 TL atmayı unutmayalım 3.5 ayı geride bıraktık. Ben elimde kalan fazla paraları da atıyorum kumbaraya tabi kalırsa:))
günaydın canım ben önceden atmıstım o yuzden attım diye bayrağımı şuracığa koyayim:KK31::KK31::KK31:

ben bu hafta ve önümüzdeki hafta*2 tutarlarımı geçen hafta euro yaptım.
16.haftada görüşmek üzere :)
ben de 20.haftaya kadar euro yapıp attım ama smdı nakitsiz geziyorum kk ve kardesımın hesaptan ıdare edicem ayın 3üne kadar iyimi yaptım bılemedm gerci euro 7.06 ken aldım kar yapar kumbara bıtene kadar inşAllah

bende bu ayı kapattim dovize cevirdim
ekimin 6 si gibi ek ders alinca insallah
16 17 18 19 20 haftalarin parasini pesin atip dovize ceviririm

su an okulda haftalik 20 tl kumbaram
sizlerle hafta hafta kumbaram
ve oglumun kumbarasi olmak uzere 3 ayri kumbaram var
akmasa da damlar misali

Back