- 1 Ekim 2013
- 8.463
- 20.515
- 548
oy masAllah canım darısı basımıza Rabbim saglıkla kavusmanı nasıp etsınKızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy masAllah canım darısı basımıza Rabbim saglıkla kavusmanı nasıp etsınKızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
Hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin .Kızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
Hadi gozunuz aydın, sağlıkla kucağına alırsın dilerim
oy masAllah canım darısı basımıza Rabbim saglıkla kavusmanı nasıp etsın
Hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin .
Kızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
canım tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşAllah
Şansları bol, bahtları açık olsun
Hayirli olsun saglikli bir sekilde dogsun ins. Allah kolaylik versin ins tez zamanda hepimiz borclarimizdan kurtuluruz:)Kızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
Hayirli olsun saglikli bir sekilde dogsun ins. Allah kolaylik versin ins tez zamanda hepimiz borclarimizdan kurtuluruz:)
Hayırlı olsun canım, sağ salim kavuşun inşallah bebişe.Çok sağol canım benim:))
inşallah hep birlikte kurtulacağız borçlarımızdan inanıyorum ben:))
Selnurr gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
hayırlı olsun sağlıkla doğsun Selnurr
Hayırlı olsun canım, sağ salim kavuşun inşallah bebişe.
Hayirli olsun. Bende evde kullanmadiklarimi satmaya basladim artik . Hem baskasinin isine yariyor hem benim :)Çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için:) Bebiş kısmetiyle geldi. Evde 2 TV vardı birini hiç kullanmıyoruz ne zamandır ilandaydı bugün birisi geldi aldı sehpasıyla beraber 600 liraya sattım hem yer açıldı evde hem kumbaraya katkı sağlamış olduk çok güzel oldu bu arada yarın kumbara günümüz:) 12 liralarımızı hazırlayalım:))
Allah tamamina erdirsin canim. Saglikla gelsin bebis :)Kızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
Hayırlı olsun canım inş.Kızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
Hayırlı oldun cnm gözünaydınKızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
Hayirli olsun. Bende evde kullanmadiklarimi satmaya basladim artik . Hem baskasinin isine yariyor hem benim :)
merhaba bende katılmak istiyorum aranıza =)
tavsiyelere ve yardımıza ihtiyacım var bu konuda
Allah tamamina erdirsin canim. Saglikla gelsin bebis :)
Hayırlı olsun canım inş.
Hayırlı oldun cnm gözünaydın
Selnurr gözünaydın canım sağlıkla bereketle gelsin bebişin inş..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)