Selam arkadaslar :) cok bilgi dolu güzel bi topik olmus Insallah devami gelir :) Ben de zaman oldukca ugramak isterim.
Bu aralar , ev tadilati yaptigimiz icin pek birikim olmamisti. Ilk defa Gecen ay para koydum kenara ve para üstü bozukluklari hemen kizimin kumbarasina attim. Hesabina yatirmak icin saydigimda 40 Lira gibi bi miktar cikmisti ki bu tam bir aylik bir birikim bile degildi.
Cogu zaman bozukluklari önemsemeyip harciyoruz ama Asil olan o bozukluklarin ederi, megersem önemsemeyip ne cok harcaniyormud. Simdilerde alisveris sonrasi hemen cüzdanimi bosaltip kumbaraya atiyorum.
Bu ay Insallah bi aksilik cikmazsa maasima dokunmadan kenara koymak istiyorum. Esim ekstra Ödeme aldigi icin . Eger hesaplar uyarsa iki ceyrek almam lazim.
Yemek mevzulari biraz zor bizde, esim ve kizim cok yemek seciyor ve ivir zivira para vermeyi cok seviyorlar. Önceden fazla yapiyordum yenekleri son zamanlarda bir ögün yetecek kadar yapiyorum yoksa cöpe gidiyor maalesef
Bügün, pilav yanina patatesli , patlicanli yemek, Karpuz ve salata var. Salata cok geldi gözüme belki soslamam hepsini.
Bu hafta , yogurt ve yag almam lazim onun haricinde evdeki malzemeleri iyice eritip, dolabi tamamen bosaltip öyle alisverise cikmayi hedefliyorum.en gec cumartesiye kadar idare etmek istiyorum Bakalim basarabilecekmiyim.