Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Hayırlısı olsun canım
Bizde arabayı sattık üzerine birikimden koyup birazda kredi çekeceğiz yeni model ve büyüğünü alacağız
Benim düşüncemde parayı bir yere bağlamayınca illa ki harcanıyor ama borç olunca mecbur ödüyorsun

Bu şekildemi yapsak var olan borcumu kapasak diye düşünüp duruyoruz. Gönlümüz arabadan yana ama borç varken mantıksız geliyor. Evi kapayalım ve birikim yapalım diyoruz fiyatlar uçmuş sonunda kredi çekersek çok anlamsız bir iş olur yaptığımız yüksek faizli kredi çekeriz. Evi ödemezsek her ay boşuna borç öder hayat standartımızı düşürürüz.Allah nasıl hayırlı ise öyle yapsın sattığımızda altın hesabına yatırıcaz zaten çok da iyi bir araba değil 20 bin ancak eder

Gece şu yanlış kurdan döviz satıyomuş gibi göaterilip soyulan bankadan alsaydın 20$ olacaktı belki 21$...

Allahım sen koru kolla bu milleti hırsızlardan hortumculardan..Amin.

Kumbaraya 11tlmi attım:)
aaaaa o ne yahu ben hiç bilmiyorum

Bacilar ...her hafta kumbarama miktarı atıyorum. .iş yoğunluğundan fırsatım olmuyo.. Bu arada kız kardeşim bolu muhasebe ve vergi uyg okuluna yerleşti. .çok baskı yaptım kardeşime 12 sene olmuş lise biteli çarşıdan suluk,beslenme cantasi,önlük almam gerek kardeşim çok hevesli bizim kız 30 yaşında

Hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun.
Bende eşim maaş alınca atıcam 12 tl yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…