Hayırlı olsun canım okumanın yaşı yokBacilar...her hafta kumbarama miktarı atıyorum. .iş yoğunluğundan fırsatım olmuyo.. Bu arada kız kardeşim bolu muhasebe ve vergi uyg okuluna yerleşti. .çok baskı yaptım kardeşime 12 sene olmuş lise biteli çarşıdan suluk,beslenme cantasi,önlük almam gerek kardeşim çok hevesli bizim kız 30 yaşında
1210 dolar borcum varbende okulda kumbarama basladim 20 tl attim bugun
herkes cok tedirgin ne olacak halimiz diye borçları kapatmak hrr gecen gun zorlasiyor
1210 dolar borcum var
bunada şükür canım yaKolay biter inş.. evet kumbaralarını 20 30 $ şeklinde biriktirirsen çok zarar etmezsiniz.
bende şu ana kadar kumbaramı biraz da ekleme yaparak 20$a tamamladım.115tlye aldım arefe günü.şimdi bozsam sanırım 130 küsür oldu.
Not:YTD
canim insallah odeyeceksin sen eline gectikce az cok demeden almaya bak1210 dolar borcum var
Bereketli olsun canım.bende okulda kumbarama basladim 20 tl attim bugun
herkes cok tedirgin ne olacak halimiz diye borçları kapatmak hrr gecen gun zorlasiyor
canim ihtiyacsa mecbur alinacak taksitle ödersinizBereketli olsun canım.
Evet okulda ekonomi konuşuluyor ve herkes tedirgin.
Ben de bugün buzdolabı ve yatak aldırdım eşime. Sıkıntı olmaz inşallah
Inşallah canım sağolcanim ihtiyacsa mecbur alinacak taksitle ödersiniz
Canım sanada hayırlı olsun bebiş geliyor sanırım takvimin olmuşGünaydın kızlar :)) hayırlı olsun @dilek bolu canım :))
Rabbim herkesin borcunu tez vakitte ödemeyi nasip etsin inş.1210 dolar borcum var
Canım sanada hayırlı olsun bebiş geliyor sanırım takvimin olmuş
Evet tatlım çok sağol:))
Rabbim herkesin borcunu tez vakitte ödemeyi nasip etsin inş.
oyyy masallah cnm.hem kapat hem bir taraftan bebise borç acKızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
oyyy masallah cnm.hem kapat hem bir taraftan bebise borç ac
olsun saglikla mutlulukla gelain
Hadi gozunuz aydın, sağlıkla kucağına alırsın dilerimKızlar borçları kapatmak farz oldu 3. bebiş geliyorrrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?