Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Hayırlı olsun canım okumanın yaşı yok

Günaydın kızlar :)
pazartesi alışverişe çıktım ve battım sanırım :/
220tl ayırmıştım.haftalık.
110tl pazarda gitti.
bakın neler aldım, 5kg domates(dolaba atacam) 2kg yemelik kahvaltılık domates.
2kg patlıcan, 1,5kg fasulye, 2kg kabak, 4kg soğan 4kg patates.iki bağlı maydanoz, bir bağ nane ve birde 1kg köy biberi aldım.
Oğlum için meyve; muz şeftali üzüm.
Birde yarım kg yeşil zeytin aldım.zeytinim bitti yenisi çıkana kadar idare etsin dedim.
Aaa herşeyi arabaya koydum, cüzdanına baktım kalan parayı saydım 110tl 25krş kalmış.
yaklaşık 110 bayılmışım yani pazarda(

Sonra şok markete ugradım, tereyağı, yeşilmercimek,pirinç, peynir ve şehriye aldım.haa bir de türk kahvesi aldım.53tl de marketde gitti.

Haftalık süt ve köy yumurtasıda 50tlf tutuyor bizim.çocuk var malum kahvaltıda yumurta yiyor her gün hemen hemen.bazan yemeği beğenmiyor mumurt yicem diye tutduruyor.haftada 25li alıyorum mecbur 20tl.
27tl de 8kg süt.
Kısaca 210tl harcayıp eve döndüm.

Kendime kuru kayısı ve ceviz alacaktım alamadım kalan 10tl kumbaranın hakkı boşver dedim(

Durumlar bu yani.
geçen sene bu ay ben haftalık 150tl ile para bile atıyordum kenara, şimdi el elde el başta ancak çıktım işin içinden

bende okulda kumbarama basladim 20 tl attim bugun

herkes cok tedirgin ne olacak halimiz diye borçları kapatmak hrr gecen gun zorlasiyor
Bereketli olsun canım.
Evet okulda ekonomi konuşuluyor ve herkes tedirgin.
Ben de bugün buzdolabı ve yatak aldırdım eşime. Sıkıntı olmaz inşallah

ev kumbaram okul kumbaram var ve aslinda 1 tane de gelecek yil tatil icin apmak istiyorum ama abartmis mi olurumdiye dusunuyorum bu kafar yukselisten sonra tatil bile hayal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…