Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

kizlar salgin oluyor dönem dönem muhtemelen otle bir seydor ama kendinizi iyi hissetmiyorsanız hastaneye gidin bence serum falan takarlar en azindan bizde daha once bikac kez oldum

Günaydın kızlar. Evde herkes de ishal ve kusma var birşey mi dokundu sudan falan mı oldu bilmiyorum? Bende de bu sabah başladı. Siz nasılsınız?
Cnm salgın heralde ya benim kızımda kusma ateş ve ishal var inşallah bana bulaşmasa malum haftaya doğumum var

kizlar salgin oluyor dönem dönem muhtemelen otle bir seydor ama kendinizi iyi hissetmiyorsanız hastaneye gidin bence serum falan takarlar en azindan bizde daha once bikac kez oldum

Cnm salgın heralde ya benim kızımda kusma ateş ve ishal var inşallah bana bulaşmasa malum haftaya doğumum var

Allah hayırlı bir doğum nasip etsin canım kızın için acil şifalar dilerim

Herkese gecmis olsun arkadaslar, Allah sifa versin.

Çok sağolun kızlar düne göre daha iyiyiz şükür bende tüm hastalaraAllahtan acil şifalar diliyotum

Hoşgeldin canım evet 66 lira oluyor kumbaran hayırlı bereketli olsun ekliyorum tatlım:)

Bugün oğlumun harçlığı ile dolar aldım uzun vadeli olacağı için aldım.
Bu aydan sonrada daha ciddi birikim yapıcam. Kış geliyor
Arabamızı satıp evi birkaç ayda kapatmak istiyoruz. Sonra yeniden birikip yapıp araba alıcaz ama kafamda karışık.
Biz araba alana kadar 2. El piyadası artacak şuan bile hiç özelliği olmayan arabalar pahallı.
Kredimizin faizi düşük yeni bir kredi çekip araba almak istemiyoruz ama 1.5 yıl arabasız kalmak zor olacak.
İnsan rahata ne çabuk alışıyor

Teşekkürler canım

benzer bir ikilemin ortasında kaldım ben de Z zynpzeynep123 inşAllah hayırlısı olsun hepimiz için.

aklımda sürekli teyzemin bir mal alma konusunda “para biriktirmez ama borç ödenir” cümlesi dönüyor bir yandan :/ hazır malı satmaktansa mevcut borcu mu ödemeliyiz ki?

Kızlar siz daha iyi bilirsiniz tabi ki ama mesela benim şu an devam eden ev kredisi var. Bir yerden para gelse ya da kapatacak param olsa bile ödemem. Gider peşin para bir ev daha alırım. Su an faizler çok yüksek, piyasanın durumu belirsiz. Elindekini verince yerine koyma suresi ne olacak, borcu kapatınca ne kadar karın olacak bunlar son günlerde hep değişken.
Borç sabit olduğu için bir şekilde ödeniyor ama altin, doviz ya da taşınmazlar sürekli değer kazanıyor.

Hoşgeldin canım evet 66 lira oluyor kumbaran hayırlı bereketli olsun ekliyorum tatlım:)

Beni de eklemişsindir umarim listeye tatlım.
Bu hafta çift kumbara dan 20$ daha aldım salı günü akşam. ..Tatil gunu bile kârdayim şükür..
ben kumbaralar 10$ alacak kadar olduğunda dolara çeviriyorum, böyle hem değer kaybetmez gibi sanki.
belki sonra altında devam ederim.hayırlısı.

Not: yatırım tavsiyesi değildir.

Selnurr canım beni de listeye ekler misin

Ekledim canım

Ekledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…