• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

hatunlar...turkcell bilgi yarışması var...HADİ...uygulamasını indirin...tel no ile yarışmaya katılın..son 1 haftadır yarışıyorum..her gün 1 yada 2 yarışma mevcut...online yarışma..toplamda 12 genel bilgi ve kültür sorusu...para kazandıran uygulama

eger yarışmaya gelip ...referansa.. dilekbolu yazarsanız mutlu olurum..1 joker kazanırım

hatunlar...turkcell bilgi yarışması var...HADİ...uygulamasını indirin...tel no ile yarışmaya katılın..son 1 haftadır yarışıyorum..her gün 1 yada 2 yarışma mevcut...online yarışma..toplamda 12 genel bilgi ve kültür sorusu...para kazandıran uygulama

eger yarışmaya gelip ...referansa.. dilekbolu yazarsanız mutlu olurum..1 joker kazanırım
Biz de eşimle oyunuyoruz 10 gündür falan ama hiç kazanamadık :)
Bip den de joker kazanabiliyorsun haftada 1 kere

bende 6 tl yi attim.
ayrica haftalik doviz kumbarama devam bu cok iyi oldu zorunlu borc hissedip oduyorum gibi oluyor

ama ben tl kumbarasini bir sure sonra doviz ya da altin yaparim ama haftalik tl atmaya devam ederim
Haftalık sabit döviz mi atıyorsun canım
Benim 52 hafta kumbarasinin harici serbest kumbaram var ondan çıkanları 50 TL olunca altın yapıyorum ama önümüzde düğün, doğum epey çok olacak.
Fiziki mi yapsam diye düşündüm gerçi evde saklamak da sorun ki

Haftalık sabit döviz mi atıyorsun canım
Benim 52 hafta kumbarasinin harici serbest kumbaram var ondan çıkanları 50 TL olunca altın yapıyorum ama önümüzde düğün, doğum epey çok olacak.
Fiziki mi yapsam diye düşündüm gerçi evde saklamak da sorun ki
evet cnm haftalık sabit 10 euro atiyorum
bikac hafta sikisacagim sanki 5 Euro atarim belki maasa kadar.

cok iyi oldu boyle.. miktar artinca bozup hesaba altin olarak aktarabilirim

evet cnm haftalık sabit 10 euro atiyorum
bikac hafta sikisacagim sanki 5 Euro atarim belki maasa kadar.

cok iyi oldu boyle.. miktar artinca bozup hesaba altin olarak aktarabilirim
Doviz kumbarasi iyi fikir.
Yazı atlatalim ben de bunu banka hesabında kumbara şeklinde yaparım.

Back