- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben 50 TL olunca USD alacagimkizlar ben soyle düşündüm simdi her hafta kumbaraya para atiyoruz ya ayin sonunda biriken kadar miktarla int bankaciligimdan doviz alayim diyorum minik miktar olur ama olsun daha derli toplu olur sanki
bnde soyle yapcam ıns canım 100tl ye yakın olunca döviz hesabına atıp her hafta kac tl atılcaksa o kadarlık dolar atıcam yani ay sonunu beklemeden canım zaten kusüratlı alabılıyosunkizlar ben soyle düşündüm simdi her hafta kumbaraya para atiyoruz ya ayin sonunda biriken kadar miktarla int bankaciligimdan doviz alayim diyorum minik miktar olur ama olsun daha derli toplu olur sanki
Ben enpara dan alıyorum alt limit 10 USDbnde soyle yapcam ıns canım 100tl ye yakın olunca döviz hesabına atıp her hafta kac tl atılcaksa o kadarlık dolar atıcam yani ay sonunu beklemeden canım zaten kusüratlı alabılıyosun
Ben enpara dan alıyorum alt limit 10 USD
enparada hiçbir işlemde ücret/kesinti yokEn para dolar hesabından kesinti yapıyor mu
Benim maaş bankam yapıyor malesef
Merhaba 52 hafta kumbarasına bende kayılmak istiyorum çalışmaya başladım birşeyler yapmak istiyorum
Şuan kaç hafta oldu ona göre atayım
kuveytturk benım döviz hesabım onda da kesıntı yokEn para dolar hesabından kesinti yapıyor mu
Benim maaş bankam yapıyor malesef
dondurucuma bir seyler yaptim onlar var kuru bakliyat vs olur mumkun oldugunca tasarruflu olup evdekilerle yaparimevde ne var ise onunla yemek yapmak mantıklı
cok iyi oldu bu kumbara ama ilerleyen haftalarda zorlayacaktirSelam kızlar birikimleriniz bereketli olsun bende çift kumbarama attım 6 liralarımı haftaya 7 lira atıyoruz bakalım inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?