Bugun avm icinde bir kuyumcuya gittim. Bana gram altini 200e kakalayacakti. Bende dedim altin sizde dusmemis galibaKizlarrrrrrrrrr altın 185..altın almayıp vadeliye koyacaktım...12.5 gram altın aldım
Bugun avm icinde bir kuyumcuya gittim. Bana gram altini 200e kakalayacakti. Bende dedim altin sizde dusmemis galiba
Bereketli olsun canım, iyi yakalamışsın. Düştü şimdi biraz.193,.. bozdurdumdüşmesini bekliyom 90 tl kâr ne zaman düşecek bu altın altın düşse de aliversem
Biz de eşimle oyunuyoruz 10 gündür falan ama hiç kazanamadık :)hatunlar...turkcell bilgi yarışması var...HADİ...uygulamasını indirin...tel no ile yarışmaya katılın..son 1 haftadır yarışıyorum..her gün 1 yada 2 yarışma mevcut...online yarışma..toplamda 12 genel bilgi ve kültür sorusu...para kazandıran uygulama
eger yarışmaya gelip ...referansa.. dilekbolu yazarsanız mutlu olurum..1 joker kazanırım
Yaa çok sinir bozucu bide ödül çok çok az oluyor bölününce. Pazar günü büyük ödül var bakalim :)3 kez 12. soruda elendim
Merhaba 52 hafta kumbarasına bende kayılmak istiyorum çalışmaya başladım birşeyler yapmak istiyorumGereksiz06 canım hoşgeldin ekleyeyim mi listeye seni de?
Yaa çok sinir bozucu bide ödül çok çok az oluyor bölününce. Pazar günü büyük ödül var bakalim :)
Ahahaha :) çok iyisin :)puffff hayırlısı1000 lirası benım olsun gerisi senin
Merhaba 52 hafta kumbarasına bende kayılmak istiyorum çalışmaya başladım birşeyler yapmak istiyorum
Şuan kaç hafta oldu ona göre atayım
Hoşbuldum5 hafta : 15 tl
6.hafta..6 tl
21 tl
hoşgeldin aramıza
Haftalık sabit döviz mi atıyorsun canımbende 6 tl yi attim.
ayrica haftalik doviz kumbarama devam bu cok iyi oldu zorunlu borc hissedip oduyorum gibi oluyor
ama ben tl kumbarasini bir sure sonra doviz ya da altin yaparim ama haftalik tl atmaya devam ederim
evet cnm haftalık sabit 10 euro atiyorumHaftalık sabit döviz mi atıyorsun canım
Benim 52 hafta kumbarasinin harici serbest kumbaram var ondan çıkanları 50 TL olunca altın yapıyorum ama önümüzde düğün, doğum epey çok olacak.
Fiziki mi yapsam diye düşündüm gerçi evde saklamak da sorun ki
Doviz kumbarasi iyi fikir.evet cnm haftalık sabit 10 euro atiyorum
bikac hafta sikisacagim sanki 5 Euro atarim belki maasa kadar.
cok iyi oldu boyle.. miktar artinca bozup hesaba altin olarak aktarabilirim
canim kesinlikle denemelisin boylece ufaktan doviz birikimi oluyorDoviz kumbarasi iyi fikir.
Yazı atlatalim ben de bunu banka hesabında kumbara şeklinde yaparım.
Maşallah kızlar, Allah bol bereketli birikimler versin hepimize inşallah.canim kesinlikle denemelisin boylece ufaktan doviz birikimi oluyor
benim de eylul ayi ile birlikte yeni planlamalarim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?