- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
İşte biz merkezde oturmadigimiz için her türlü alışverişi beraber yapıyoruz ben tek harcama yapmadığım için öyle belirli bir para vermiyor banaEsim bana her ay 1000 tl veriyor. Alisveris yapip kalani biriktirmeye calisiyorum
Esiniz ne kadar aliyor bilmiyorum ama soyle yapabilirsiniz. Toplu allisverisinizi yapin kalan parayi ikiye bolun. Diger kucuk alisverisleri sen yaparsin yine parayla. Hemde ordan birikim yaparsinİşte biz merkezde oturmadigimiz için her türlü alışverişi beraber yapıyoruz ben tek harcama yapmadığım için öyle belirli bir para vermiyor bana
3500 alıyor kira vermiyoruz ama 1700 TL araba taksidi ödüyoruz bunun yanında bisuru yine taksit var. Daha yeni öğrendim ki eşim aldığımiz 50-60 TL'lik şeyleri bile kredi kartına taksit yaptırıyormus. Kısa vadede cebi rahatlatsa da saçma sapan ödemeler aylarca peşimizi bırakmıyor. Bu şekilde nasıl birikim yapabiliriz bilmiyorum..Esiniz ne kadar aliyor bilmiyorum ama soyle yapabilirsiniz. Toplu allisverisinizi yapin kalan parayi ikiye bolun. Diger kucuk alisverisleri sen yaparsin yine parayla. Hemde ordan birikim yaparsin
Ben 1000tl ile 500 lira taksit oduyorum bitmesine az kaldi :)))) Kalan 500le gune girdim(200tl) 300 lirayla hem alisveris hemde kumbaraya para atmaya calisiyorum. Isterseniz oyle yapin. Ama dediginiz gibi birikim yapmak zor. Zaten elde hic para kalmiyor maalesefki3500 alıyor kira vermiyoruz ama 1700 TL araba taksidi ödüyoruz bunun yanında bisuru yine taksit var. Daha yeni öğrendim ki eşim aldığımiz 50-60 TL'lik şeyleri bile kredi kartına taksit yaptırıyormus. Kısa vadede cebi rahatlatsa da saçma sapan ödemeler aylarca peşimizi bırakmıyor. Bu şekilde nasıl birikim yapabiliriz bilmiyorum..
Valla bravo maşallah diyelim :) motivasyon oldu bana da.. daha çok gayret etmeliyimBen 1000tl ile 500 lira taksit oduyorum bitmesine az kaldi :)))) Kalan 500le gune girdim(200tl) 300 lirayla hem alisveris hemde kumbaraya para atmaya calisiyorum. Isterseniz oyle yapin. Ama dediginiz gibi birikim yapmak zor. Zaten elde hic para kalmiyor maalesefki
Anam masallah demeyin banaValla bravo maşallah diyelim :) motivasyon oldu bana da.. daha çok gayret etmeliyim
Ayy valla iyi niyetle maşallah demiştim :) o da başka şeylere dolup sana patlamıştır anlar hatasını ya sanki ödemelerinden habersiz mi. Benim de bı an önce ayrı kesem olmalı bu işi eşime biraktikca 1 TL kenara atamicaz.Anam masallah demeyin banaesimle sabah kavga ettik. Agustos maasina kadar hic param kalmadi. Esime dedim ki idare edicem ama yumurta bitti alamayabilirim. Karttan almak istemiyorum. Tepki verdi. Yok efendim ben bu parayi napiyormusum. Cok savurganmisim. Cok para harciyormusum vs. Bana 1000 tl veriri. 500 tlsi zaten koltuk ve aritma taksidine gidiyor. Bana 500 tl kaliyor. Bu ay gram altin aldim. Su an sinirden kaca aldigimi hatirlamiyorum bile kafam karisik. Diyelim kaldi 300 tl. Eve yuklu alisveris yaptim. Yumurta almadan parayi bitirdim salak gibi. Bide benim yol masrafim var. Hastaneye bu ay cok gidip geldim. Sanki 10000 tl.leri bana veriyor da ben alisveris yapiyorum o kadar paraya. Ya 300 tlye ben ayi cikaramiyorum demekki. Zaten yol masrafim 50 tl gitti. Hastane uzak. Ee kumbaralara para atiyorum. Beyefendi onlari gormez tabi. Sinirliyimmmmmmm
Iyi niyetinden suphem yok :)Ayy valla iyi niyetle maşallah demiştim :) o da başka şeylere dolup sana patlamıştır anlar hatasını ya sanki ödemelerinden habersiz mi. Benim de bı an önce ayrı kesem olmalı bu işi eşime biraktikca 1 TL kenara atamicaz.
Instagram'da bir tasarruf ve birikim hesabında bir kadın şey yapmış her hafta 1 TL artırarak 52 hafta birikim. Yıl sonunda 1350 TL gibi bir miktar oluyormuş şimdi hesaplamadim da. Ona bı heveslendim ama ilk aylar sorun olmasa da son 3-4 ay ortalama aylık 200 TL falan koymak gerekecek kumbaraya, o biraz kafama yatmadı. 1. Hafta 1 TL, 2. Hafta 2 TL...25. hafta 25 TL falan gibi
Ayy valla iyi niyetle maşallah demiştim :) o da başka şeylere dolup sana patlamıştır anlar hatasını ya sanki ödemelerinden habersiz mi. Benim de bı an önce ayrı kesem olmalı bu işi eşime biraktikca 1 TL kenara atamicaz.
Instagram'da bir tasarruf ve birikim hesabında bir kadın şey yapmış her hafta 1 TL artırarak 52 hafta birikim. Yıl sonunda 1350 TL gibi bir miktar oluyormuş şimdi hesaplamadim da. Ona bı heveslendim ama ilk aylar sorun olmasa da son 3-4 ay ortalama aylık 200 TL falan koymak gerekecek kumbaraya, o biraz kafama yatmadı. 1. Hafta 1 TL, 2. Hafta 2 TL...25. hafta 25 TL falan gibi
Yaa öyle mi ben Instagram'da denk geldim. Hoşbuldum :) siz calisiyo musunuz zor oluyor mu 52 hafta kumbarasi? Yani son birkaç ay zorlar gibi geldi banaben ben doğru yerde miyim bu topikleri seviyom hoşgeldiniz
Hoşbuldum 52 hafta kumbarasi beni zorlar gibi eşim de kendine güvenemiyor son haftalar için özellikle ama bir kumbaram var, 350 TL var içinde şuan ona devam edeyim ben elimden geldiginceGereksiz06 canım hoşgeldin ekleyeyim mi listeye seni de?
Tamam canım:)Kızlar nasıldınız nasıl geçiyor haftasonu :) Pazartesiden itibaren 20 gün izne çıkıyorum. Buralar size emanet elinden geldiğince özellikle cumaları uğramaya çalışırım:) Bu arada aklıma bir fikir daha geldi. Yeni yıla girerken yarıyıl sayımı yapalım kumbaralarımızda eğlenceli olur. 52 hafta birikim kumbarası dışında da çoğumuz elimizden geldiğince birşeyler atıyoruz zaten 15.Haziran.2019 da ise tüm seneyi hesaplar yolumuza devam ederiz:) Allah izin verir deburalarda olursak :)
Yaa öyle mi ben Instagram'da denk geldim. Hoşbuldum :) siz calisiyo musunuz zor oluyor mu 52 hafta kumbarasi? Yani son birkaç ay zorlar gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?