Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Batıya tayini
Bereketli olsun canım. Annen de bizden yani
Sen de kumbaracı olsun ohhh ne güzel. Biriksin paraciklarimiz

ben de dıyorum hıc yazmadı dılek ıyı yapmıssın canım berektli olsun

Kışlıklarını güzel günlerde huzurla kullanın canım bereketi bol olsun inşallah bende artık yavaş yavaş başlayacağım kışlık hazırlıklarına:) Hiç stres yapma bu bilinçte olman neye ne harcadığını bilmen aslında çok büyük bir farkındalık zamanla inşallah hepimizin bırçları azalacak sistemimiz oturacak daha güzel birikimler yapacağız:)

Hepimiz kumbaracıyız:))En güvenli kasa annedir çok iyi yapmışsın canım bereketi bol olsun inşallah:)

Selam kızlar
Destek kumbarama bir miktar para attım :)

Bereketli olsun canım :))

ben de dıyorum hıc yazmadı dılek ıyı yapmıssın canım berektli olsun

Vaktim olmadi tatlim ..o yüzden giremedim

Amin canım

Bu hafta yoğun geçti..evrak işim vardı.. eee çalışan kadınım vallahi ev hanımı olmak da zor..çalışmakta zor rabbim bize güç versin

Vaktim olmadi tatlim ..o yüzden giremedim

Amin canım

Bu hafta yoğun geçti..evrak işim vardı.. eee çalışan kadınım vallahi ev hanımı olmak da zor..çalışmakta zor rabbim bize güç versin
En zoru çalışan ev hanımı olmak :))) hele bu sıcaklarda yemek ayrı dert ütü apayri dert
Anne olan çalışan ev hanimlarini düşünemiyorum bile. Direkt huniii

En zoru çalışan ev hanımı olmak :))) hele bu sıcaklarda yemek ayrı dert ütü apayri dert
Anne olan çalışan ev hanimlarini düşünemiyorum bile. Direkt huniii
ah ah o kadar zor oluyor ki iş ev çocuk yemek temizlik birini yapsan biri kalıyor.en iyisi relax takılmak:) öbür türlü gerçekten hünilik oluyorsun :) ramak kala bıraktım ben herşeye yetişmeye çalışmayı :)

Hanımlar merhaba ben de bu topikleri okurken heves edip bir kumbara aldım, 3 buçuk ay boyunca ancak 350 TL biriktirmişim dayanamadım açtım ama sonra yeni kumbara alıp bunu oraya aktardım devam etme niyetindeyim. Size danışmak istediğim birşey var ben ev hanımıyim ve merkezde olmadığımız için heryere (pazar market AVM giyim vs..) esimle gidiyorum her ihtiyacı onun cebinden hallediyoruz. O yüzden bana düzenli bir para verme ihtiyacı hissetmiyor ben de birikimde zorlaniyorum bu yüzden. Ne önerirsiniz bana? Maaş günü belli bı miktar harçlık alsam ne kadar almam gerekir neleri o harçlıkla alırım kapsamı belirsiz :) eşim çok taksit ödememiz olduğu için kendisi bir birikim yapmak istemiyor ama ben her durumda kesemize göre az da olsa kenara atma taraftariyim. Tek basima savaşıyorum resmen :)

Esim bana her ay 1000 tl veriyor. Alisveris yapip kalani biriktirmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…