Bereketli olsun canım. Annen de bizden yaniselam kumbaracı hatunlar iş yerinde kumbarayı topladım.. annecikime verdim annem sen ve kumbara dedi listeyi gösterdim son hafta dikkatini çekmiş 1 sene önce borç verdiydim..o geldi..kumbaraya attım bu arada annem kumbaracıdır 52 haftaya uymam gerek dedim Eki Görüntüle 2170627
Batıya tayini
Bereketli olsun canım. Annen de bizden yani
Sen de kumbaracı olsun ohhh ne güzel. Biriksin paraciklarimiz
ben de dıyorum hıc yazmadı dılek ıyı yapmıssın canım berektli olsunselam kumbaracı hatunlar iş yerinde kumbarayı topladım.. annecikime verdim annem sen ve kumbara dedi listeyi gösterdim son hafta dikkatini çekmiş 1 sene önce borç verdiydim..o geldi..kumbaraya attım bu arada annem kumbaracıdır 52 haftaya uymam gerek dedim Eki Görüntüle 2170627
Selam arkadaslar, nasilsiniz?
Bu aralar para dayanmadi bana. Alisverise ciktim, indirimden deterjan ve eksikleri aldim. Domates uygun fiyatliydi , Konserve icin Domates aldim cokca. Alti yarim kilo siselerden menemen, yedi adette Domates sos yaptim. Az yaptigim halde cok yoruldum. Daha üc, dört kilo kadar domatesim var ama Konserve siselerim yok, olanlara da uygun kapak bulamadim.
Aksam üstü konserve sisesi almam lazim ve tabi Benzin de gerekli mecbur zulama dokunacagim ama stres yapmiyorum, Bu ay hem birikim hem de birsürü ödeme ve hediye isi ve misafir agirlama gibi birsürü seye para ayrildi, kalan anca yetsede kenara koydum idare ederim diye. Saglik olsun artik . Ay basinda üstüne koyup, atarim kenara insallah.
Siz de durumlar nedir, kis hazirliklsrina basladiniz mi? Neler yaptiniz, yapacaksiniz bakalim:)
selam kumbaracı hatunlar iş yerinde kumbarayı topladım.. annecikime verdim annem sen ve kumbara dedi listeyi gösterdim son hafta dikkatini çekmiş 1 sene önce borç verdiydim..o geldi..kumbaraya attım bu arada annem kumbaracıdır 52 haftaya uymam gerek dedim Eki Görüntüle 2170627
Selam kızlar
Destek kumbarama bir miktar para attım :)
ben de dıyorum hıc yazmadı dılek ıyı yapmıssın canım berektli olsun
Kışlıklarını güzel günlerde huzurla kullanın canım bereketi bol olsun inşallah bende artık yavaş yavaş başlayacağım kışlık hazırlıklarına:) Hiç stres yapma bu bilinçte olman neye ne harcadığını bilmen aslında çok büyük bir farkındalık zamanla inşallah hepimizin bırçları azalacak sistemimiz oturacak daha güzel birikimler yapacağız:)
Hepimiz kumbaracıyız:))En güvenli kasa annedir çok iyi yapmışsın canım bereketi bol olsun inşallah:)
Bereketli olsun canım :))
En zoru çalışan ev hanımı olmak :))) hele bu sıcaklarda yemek ayrı dert ütü apayri dertVaktim olmadi tatlim ..o yüzden giremedim
Amin canım
Bu hafta yoğun geçti..evrak işim vardı..eee çalışan kadınım vallahi ev hanımı olmak da zor..çalışmakta zor rabbim bize güç versin
En zoru çalışan ev hanımı olmak :))) hele bu sıcaklarda yemek ayrı dert ütü apayri dert
Anne olan çalışan ev hanimlarini düşünemiyorum bile. Direkt huniii
ah ah o kadar zor oluyor kiEn zoru çalışan ev hanımı olmak :))) hele bu sıcaklarda yemek ayrı dert ütü apayri dert
Anne olan çalışan ev hanimlarini düşünemiyorum bile. Direkt huniii
bugün 50 tl ile başlıyorum kumbaraya kızlar
sizi geçtim heralde
haftaya cuma 6 tl atıyoruz demi
Bereketli olsun canım:)gunaydın kızlar
attım bnde 10tlmi bereketli olsun..
ayyy çok zor, Allah yardımcınız olsunBende hunililerdenim canım:)
bugün 5 tl mi atılacaktı unuttum, ara ara hatırlatın lütfen :) ben yine de bugün 10 tl atim arada az fazla da atsam olur herhalde :)))
Selam kızlar.
Bugün 5 tl değil mi. Yazlıktayım kumbaram evde toptan atıcam yine 5 tl yazdım
ayyy çok zor, Allah yardımcınız olsun
Esim bana her ay 1000 tl veriyor. Alisveris yapip kalani biriktirmeye calisiyorumHanımlar merhaba ben de bu topikleri okurken heves edip bir kumbara aldım, 3 buçuk ay boyunca ancak 350 TL biriktirmişim dayanamadım açtım ama sonra yeni kumbara alıp bunu oraya aktardım devam etme niyetindeyim. Size danışmak istediğim birşey var ben ev hanımıyim ve merkezde olmadığımız için heryere (pazar market AVM giyim vs..) esimle gidiyorum her ihtiyacı onun cebinden hallediyoruz. O yüzden bana düzenli bir para verme ihtiyacı hissetmiyor ben de birikimde zorlaniyorum bu yüzden. Ne önerirsiniz bana? Maaş günü belli bı miktar harçlık alsam ne kadar almam gerekir neleri o harçlıkla alırım kapsamı belirsiz :) eşim çok taksit ödememiz olduğu için kendisi bir birikim yapmak istemiyor ama ben her durumda kesemize göre az da olsa kenara atma taraftariyim. Tek basima savaşıyorum resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?