- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Ben hiç kumbara yapamıyorum attığım paralara aman diyorum öyle para mı birikir sonra pat hepsini pazarda harcayıp geliyorumAyrıca bende 3 adet kumbara yapacağım.
Biri çift giden 52 hafta kumbarası ,biri destek kumbarası biri de 5,10,25 kuruş kumbarası :)))
Çok mu abarttım benn
Ben daha önce açılmayan kumbara ile çok güzel biriktirmiştim. O günden beri tekrar yapmadım, gün bugünmüş :))Ben hiç kumbara yapamıyorum attığım paralara aman diyorum öyle para mı birikir sonra pat hepsini pazarda harcayıp geliyorum
52 haftalık kumbaralarınız ayrı o zaman sizin :)Hiç kumbara yapamayan ben şu an yazıyla dort, rakamla 4:) adet kumbara yapıyorum:)))
Sizinle başladığımız haftalık kumbara eşim ve benim için ayrı ayrı, bu kumbaralar 2019 tatilleri icin
Birtane serbest kumbara bir TL beş TL falan atıyorum. Altın yapmaya devam.
Sonuncu 50 kuruş ve altı bozuklukları attığım kumbara, bu kumbara yardım için.
Serbest kumbaramdaki para 50 TL olunca hesaba atıp gram almaya devam.
Az önce baktım 52 TL olmuş attim hemen cuzdanima sabah bankaya yatırıp gram alicam.
Eylülden sonra da kurban için birşeyler düşünüyorum :)
Evet canım ayrı yaptım özellikle, ilerleyen haftâlarda beni zorlamasın ve eşim de güzel bir tatil yapmak istiyorsa azıcık bilinçli olsun :)52 haftalık kumbaralarınız ayrı o zaman sizin :)
Benim destek kumbaram ile senin serbest kumbaran da aynı :)
Hatta kuruş sadaka kumbaram ile senin yardım kumbaran da aynıı canım ya :))
Bereketli olsun canım inşallah.Hiç kumbara yapamayan ben şu an yazıyla dort, rakamla 4:) adet kumbara yapıyorum:)))
Sizinle başladığımız haftalık kumbara eşim ve benim için ayrı ayrı, bu kumbaralar 2019 tatilleri icin
Birtane serbest kumbara bir TL beş TL falan atıyorum. Altın yapmaya devam.
Sonuncu 50 kuruş ve altı bozuklukları attığım kumbara, bu kumbara yardım için.
Serbest kumbaramdaki para 50 TL olunca hesaba atıp gram almaya devam.
Az önce baktım 52 TL olmuş attim hemen cuzdanima sabah bankaya yatırıp gram alicam.
Eylülden sonra da kurban için birşeyler düşünüyorum :)
Benim açılmayan ilk kumbaram buBen daha önce açılmayan kumbara ile çok güzel biriktirmiştim. O günden beri tekrar yapmadım, gün bugünmüş :))
inşallah alırsın canımBereketli olsun canım inşallah.
Benim açılmayan koca kumbarama ne bulursam atıyorum. Ben çok planlı birşey yapamıyorum. Ama sanırım çok birikecek. Eşim de atıyor içine etrafta olmasınlar diye. Onun unuttuğu paraları atıyorum. Bulduğumu atıyorum
Onunla kendime beştaş yüzük almayı düşünüyorum kısmetse
tatil hesabı noldu canım ayrı acıcaktın karısmıcaktı hani yainşallah alırsın canım
kumbarada TL biriktirdiğimiz için kocaman kumbaralar dolana kadar para değer kaybediyor diye düşünüyorum, onun için 50 tl olunca alıyorum içinden :)))
belki bu mantıkla baktığım için düzenli kumbara yapamıyorum
Seninkisi çok mantıklı canım.inşallah alırsın canım
kumbarada TL biriktirdiğimiz için kocaman kumbaralar dolana kadar para değer kaybediyor diye düşünüyorum, onun için 50 tl olunca alıyorum içinden :)))
belki bu mantıkla baktığım için düzenli kumbara yapamıyorum
52 hafta kumbaralarini tatil için biriktiriyorum canımtatil hesabı noldu canım ayrı acıcaktın karısmıcaktı hani ya
hadı ınsAllah ya bnde pek heveslıyım umarım sonuna kadar devam edebılırım52 hafta kumbaralarini tatil için biriktiriyorum canım
Diğer kumbaramdakilerle yaptığım altını ayrı hesapta alıyorum, gerektiğinde tatile takviye yapacagim
hadı ınsAllah ya bnde pek heveslıyım umarım sonuna kadar devam edebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?