Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Ben bu haftaki ve haftaya olan kumbara miktarını attım kumbarama :))
Çift olarak ilerliyorum şimdilik zaten.
Elimde varken atayım dedim ha birde içinden alamayayım diye pet şişeye koyacağım paraları . Şimdilik minik bir plastik kutuda :)) 2019 tatil parası

Ayrıca bende 3 adet kumbara yapacağım.
Biri çift giden 52 hafta kumbarası ,biri destek kumbarası biri de 5,10,25 kuruş kumbarası :)))
Çok mu abarttım benn
Ben hiç kumbara yapamıyorum attığım paralara aman diyorum öyle para mı birikir sonra pat hepsini pazarda harcayıp geliyorum

Hiç kumbara yapamayan ben şu an yazıyla dort, rakamla 4:) adet kumbara yapıyorum:)))
Sizinle başladığımız haftalık kumbara eşim ve benim için ayrı ayrı, bu kumbaralar 2019 tatilleri icin
Birtane serbest kumbara bir TL beş TL falan atıyorum. Altın yapmaya devam.
Sonuncu 50 kuruş ve altı bozuklukları attığım kumbara, bu kumbara yardım için.
Serbest kumbaramdaki para 50 TL olunca hesaba atıp gram almaya devam.
Az önce baktım 52 TL olmuş attim hemen cuzdanima sabah bankaya yatırıp gram alicam.
Eylülden sonra da kurban için birşeyler düşünüyorum :)

52 haftalık kumbaralarınız ayrı o zaman sizin :)
Benim destek kumbaram ile senin serbest kumbaran da aynı :)
Hatta kuruş sadaka kumbaram ile senin yardım kumbaran da aynıı canım ya :))

52 haftalık kumbaralarınız ayrı o zaman sizin :)
Benim destek kumbaram ile senin serbest kumbaran da aynı :)
Hatta kuruş sadaka kumbaram ile senin yardım kumbaran da aynıı canım ya :))
Evet canım ayrı yaptım özellikle, ilerleyen haftâlarda beni zorlamasın ve eşim de güzel bir tatil yapmak istiyorsa azıcık bilinçli olsun :)
İsimleri farklı koymuşum ama amaçlar aynı canım :)

Bereketli olsun canım inşallah.
Benim açılmayan koca kumbarama ne bulursam atıyorum. Ben çok planlı birşey yapamıyorum. Ama sanırım çok birikecek. Eşim de atıyor içine etrafta olmasınlar diye. Onun unuttuğu paraları atıyorum. Bulduğumu atıyorum
Onunla kendime beştaş yüzük almayı düşünüyorum kısmetse

inşallah alırsın canım
kumbarada TL biriktirdiğimiz için kocaman kumbaralar dolana kadar para değer kaybediyor diye düşünüyorum, onun için 50 tl olunca alıyorum içinden :)))
belki bu mantıkla baktığım için düzenli kumbara yapamıyorum

tatil hesabı noldu canım ayrı acıcaktın karısmıcaktı hani ya

Seninkisi çok mantıklı canım.
Biz doğuda lojmanda olduğumuz için birtakım avantajları var biraz daha avantajıyız. Onun için cabuk dolar sanırım

Selam arkadaslar, nasilsiniz?

Bu aralar para dayanmadi bana. Alisverise ciktim, indirimden deterjan ve eksikleri aldim. Domates uygun fiyatliydi , Konserve icin Domates aldim cokca. Alti yarim kilo siselerden menemen, yedi adette Domates sos yaptim. Az yaptigim halde cok yoruldum. Daha üc, dört kilo kadar domatesim var ama Konserve siselerim yok, olanlara da uygun kapak bulamadim.
Aksam üstü konserve sisesi almam lazim ve tabi Benzin de gerekli mecbur zulama dokunacagim ama stres yapmiyorum, Bu ay hem birikim hem de birsürü ödeme ve hediye isi ve misafir agirlama gibi birsürü seye para ayrildi, kalan anca yetsede kenara koydum idare ederim diye. Saglik olsun artik . Ay basinda üstüne koyup, atarim kenara insallah.
Siz de durumlar nedir, kis hazirliklsrina basladiniz mi? Neler yaptiniz, yapacaksiniz bakalim:)

selam kumbaracı hatunlar iş yerinde kumbarayı topladım.. annecikime verdim annem sen ve kumbara dedi listeyi gösterdim son hafta dikkatini çekmiş 1 sene önce borç verdiydim..o geldi..kumbaraya attım bu arada annem kumbaracıdır 52 haftaya uymam gerek dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…