Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk.na 500 tl bide koltuk taksidi az biraz ihtiyac kredisi... birikim yapmiyimde napiyimmmm ama cok sukur gecinip gidiyoruz. Seneye martta hepsi bitiyor.
Günaydın kizlar
Gunaydin :)))))
gunaydın canım bnde dun markete gıtmıstm butunlettm bozukları oyle koydum cuzdana koyuyorum cekmeceme kumbara sıgmıyo iş yerımdeGünaydın kızlar bu hafta 5 lira haftamız cumaya 2 gün kaldı pamuk eller cebe hazırlayalım paraları:)) Günler ne çabuk geçip gidiyor
Bende 32 ye gircem zaman su gibi akıp gidiyor. Ben 22 de kaldım hala.Günaydın hatunlar 32 yaş daha kötü neyseki 29 yada 30 iyidir
gunaydın canım bnde dun markete gıtmıstm butunlettm bozukları oyle koydum cuzdana koyuyorum cekmeceme kumbara sıgmıyo iş yerımde
Selam canlar,
Doktora gittim, otuz Lira ödedim. Bir de yanlis park etmisim ceza yedim iyi mi
Neyse, olan oldu artik. Can sagolsun. Markete ugradim, 20 Lira tuttu, daha birkac eksik almam lazim.
kabak ne kadar bilmiyorum ama dolma yapabilsin9 gün için 100 tl yeter mi acaba ya hep evden yesek. bunu aşmamam lazım. evde mantı, ıspanak,kabak ve patates var sanırım hep evden yersem su yoğurt gibi şeylere inşallah yetirebilirim.
evde et kıyma namına hiç bi şey kalmadı.dolma yapamam o yüzdenkabak ne kadar bilmiyorum ama dolma yapabilsin
1 tane kabak ayırır patates ile karışık kızartma yapabilrisin
patates ile oturtma yapabilrisin, kavurması güzel olur.
ıspanak kavurma olur
en azından 5 -6 gün tölenebilinir.
bende bugün kalan eti bitirmeyi düşünüyorum.
yarına kahvaltı olabilir.
İnşallah canım bak sen aşma diye yeni etkinlikler buldum:))9 gün için 100 tl yeter mi acaba ya hep evden yesek. bunu aşmamam lazım. evde mantı, ıspanak,kabak ve patates var sanırım hep evden yersem su yoğurt gibi şeylere inşallah yetirebilirim.
evde et kıyma namına hiç bi şey kalmadı.dolma yapamam o yüzden
bugüne yemeğim var zaten şükür
ama gerçekten aşmamayı düşünüyorum çünkü o kadar çok ıvır zıvıra gidiyor ki para özellikle abur cubur almamak için büyük gayret sarfediyorum
yani şunu cidden anlamıyorum asgari ücret alan biri ne yiyo ne içio
bende aynısını yapabilirim bu 10 gün boyunca
hepsinin bitmesi imkansız zaten hadi bitti diyelim tost basarım ya nolcak hiç mi yemiyoz sanki.
ay çok beğendim ben varım valla mecburiyetten.Kızlar aslında belli harcama haftaları yapsak mesela 50 Tl ile 5 gün geçirme kalanı kumbaraya veya 100 TL ile bir hafta gibi nasıl olur mesela bugün başlasak 5 gün 50 Tl ile geçinme denemesine, yetmezse mecbur ekleriz zaten de maksat deneme neyi ne kadar hayatımıza uygulayabiliyoruz.
Bugünü saymazsak 9 gün var günlük 11 lira hakkın var canım en acil ihtiyacından başla almaya baktın çokda gerekli değil alma bakacağım hergün nealıyorsun ona göre:)ay çok beğendim ben varım valla mecburiyetten.
benim haftaya cumaya kadar 100 tl var cüzdanımda.
umarım saçma sapan şeyler alıp bitirmem parayı (abur cubur)
ki günlük 10 tl gibi bi para düşüyor hafta sonuna kadar hiç harcamazsam o paradan eşimi kahvaltıya götüreyim adamı
tamam canım sen kontrol et beni ki pazar günkü tartıda da çok çıkmayayımBugünü saymazsak 9 gün var günlük 11 lira hakkın var canım en acil ihtiyacından başla almaya baktın çokda gerekli değil alma bakacağım hergün nealıyorsun ona göre:)
evde et kıyma namına hiç bi şey kalmadı.dolma yapamam o yüzden
bugüne yemeğim var zaten şükür
ama gerçekten aşmamayı düşünüyorum çünkü o kadar çok ıvır zıvıra gidiyor ki para özellikle abur cubur almamak için büyük gayret sarfediyorum
yani şunu cidden anlamıyorum asgari ücret alan biri ne yiyo ne içio
bende aynısını yapabilirim bu 10 gün boyunca
hepsinin bitmesi imkansız zaten hadi bitti diyelim tost basarım ya nolcak hiç mi yemiyoz sanki.
Bence yeter. Bi yere cikip ekstra harcama yapmazsaniz Eger.9 gün için 100 tl yeter mi acaba ya hep evden yesek. bunu aşmamam lazım. evde mantı, ıspanak,kabak ve patates var sanırım hep evden yersem su yoğurt gibi şeylere inşallah yetirebilirim.
Iste abur cubura para gidiyor. Evde yap atistirnalik ve tatlilari. Cok bereketli ve daha ucuz.ay çok beğendim ben varım valla mecburiyetten.
benim haftaya cumaya kadar 100 tl var cüzdanımda.
umarım saçma sapan şeyler alıp bitirmem parayı (abur cubur)
ki günlük 10 tl gibi bi para düşüyor hafta sonuna kadar hiç harcamazsam o paradan eşimi kahvaltıya götüreyim adamı
Evet canım bak çok iyi fikir aynen inşallah uygulayabiliriz dediklerini.Iste abur cubura para gidiyor. Evde yap atistirnalik ve tatlilari. Cok bereketli ve daha ucuz.
Mesela az kahvaltiligim varsa, hemen patatesli yumurta, yumurtali ekmek gibi ev yapimi seyler koyuxorum masaya. Aslinda olmasi gereken ama gidip hazir aldiklarimiz yüzünden yettiremiyoruz.
Bence kslani kumbaraya at, esini de, güzel bir kahvalti sepeti hazirlayip kahvalti piknigi yapin. Daha Gecen pazar yaptik Biz, cok güzel oldu :)