Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü
- Konu Sahibi Selnurr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Aynen valla, o kada rkıyafet geliyor ki hediye, bu mağazanın böyle bir şey yapınca 100 tl kaçıramadım.gayet mantikli kullanmayacağın sey hediye dahi olsa israf benim gozumde sizde nakie cevirmissiniz
- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Aynen bu fikirle 1 gr altınım oldu bile,kumbaraya tersten baslama fikri de guzel.
52 51 50 ...... seklinde...
boylece kisa surede paranin cogu biriktigi icin altin falan yapilabilir.
bu topik cok hos oldu dikirler uretiliyor sonuçta kumbaralar doluyor
supersin bereketli olsun bende buna geçebilirim ayin 15 i gelsin bakarimAynen bu fikirle 1 gr altınım oldu bile,
bana da cok coxuk hediyesi ayni magazadan gelmisti bende gidip 2 yas 3 yas kiyafetleri alip hazirlamistim iyi olmustuAynen valla, o kada rkıyafet geliyor ki hediye, bu mağazanın böyle bir şey yapınca 100 tl kaçıramadım.
orkid alcam abur cubur alcam su bu ne gcerse eline ya da esine uygula bu hafta 1 tl haftaya 2 tl seklindeKızlar ben atamıyorum, evdeyim
Eşim bütün işleri hallediyor dışarda nasıl olcak?
- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
bana da cok coxuk hediyesi ayni magazadan gelmisti bende gidip 2 yas 3 yas kiyafetleri alip hazirlamistim iyi olmustu
çocuk olunca benim öyle alamayacağımı bilir.çalışmadığım için şunaorkid alcam abur cubur alcam su bu ne gcerse eline ya da esine uygula bu hafta 1 tl haftaya 2 tl seklinde
Bi de tüm gün evde olduğu için
He ekmeği bile kredi kartıyla alır nerdeyse. Bozuk orayı hiç cebin de taşımayı sevmez
O yüzden Eylül'de çalışmayı dört gözle bekliyorum
- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Ben de varimKonumuz tasarruf ve birikimse önceliğim mevcut borçlarımı kapatmak bu esnada ufak birikimler yapmak, borçlarım tamamen bittiğinde ise zaruri ihtiyaçlarımız dışında kalan tüm paramızı birikime çevirmek. Kredi kartı defalarca sıfırlayıp en başa döndüğüm kısır bir döngü bu defa tamamen kapatıp kullansam dahi o ay sıfırlamak niyetindeyim ki kullanmamak en güzeli. Savurgan biri değilim ancak gereksiz alışverişlerim dikkat etmediğim ufak ayrıntılarım oluyor bu günlük sayesinde hergün kendimi takip ederek daha kontrollü olmaya çalışacağım hergün ne harcadıysam neye harcadıysam yazacağım ki gerekli olup olmadığını göreyim.
52 HAFTADA BİRİKİM KUMBARASI ETKİNLİĞİ
1-) Selnurr
2-) @kronikuykucu
3-) @dilek bolu
4-) T tatlu
5-) @esra92li
6-) karamelli_turta
7-) @Hayalimi_yasarken
8 -) @royem
9-) p_ritha
10-) @mornergis
- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 38
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Benimde yaz arkadaşım , bende varım arada bakıyorum yazışmalarınıza.Konumuz tasarruf ve birikimse önceliğim mevcut borçlarımı kapatmak bu esnada ufak birikimler yapmak, borçlarım tamamen bittiğinde ise zaruri ihtiyaçlarımız dışında kalan tüm paramızı birikime çevirmek. Kredi kartı defalarca sıfırlayıp en başa döndüğüm kısır bir döngü bu defa tamamen kapatıp kullansam dahi o ay sıfırlamak niyetindeyim ki kullanmamak en güzeli. Savurgan biri değilim ancak gereksiz alışverişlerim dikkat etmediğim ufak ayrıntılarım oluyor bu günlük sayesinde hergün kendimi takip ederek daha kontrollü olmaya çalışacağım hergün ne harcadıysam neye harcadıysam yazacağım ki gerekli olup olmadığını göreyim.
52 HAFTADA BİRİKİM KUMBARASI ETKİNLİĞİ
1-) Selnurr
2-) @kronikuykucu
3-) @dilek bolu
4-) T tatlu
5-) @esra92li
6-) karamelli_turta
7-) @Hayalimi_yasarken
8 -) @royem
9-) p_ritha
10-) @mornergis
11-) @kahvemsi mutluluk
- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
Benimde yaz arkadaşım , bende varım arada bakıyorum yazışmalarınıza.
Beni de yazın, ben de birikim yapmak istiyorum. Allah bol bereketli birikimler versin hepimize.
Ekliyorum kızlar:))
- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
Günaydın ,ilk üç haftalık parayı küçük bir cüzdana koydum start verdim :)
Selnurr beni de ekler misin
Sen zaten eklisin canım hayırlı olsun:))
- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Günaydın kızlarGünaydın kızlar bu hafta 4. haftamız ve nihayet benim maaş haftam:)) Cumaya 4 liralar hazırlansın bakalım:)
Ben bu hafta tatildeyim gitmeden 4 lirayı atarim kumbaraya
- 12 Nisan 2012
- 4.568
- 6.852
- 358
Hep beraber biriktirmek ayrı zevkliymis. Daha önce yapmadığını pişmanım. Ama zararın neresinden dönersen kardir değil mi.Günaydın kızlar bu hafta 4. haftamız ve nihayet benim maaş haftam:)) Cumaya 4 liralar hazırlansın bakalım:)
Damlaya damlaya göl olur sözüne de bayiliyorum