• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Kızlar ilk mesaja liste yaptım kumbara etkinliği geriye dönük sayfalara bakarak ekliyorum kaçırdığım olursa bende varım yazarsanız ekleyeyim:)

bana da cok coxuk hediyesi ayni magazadan gelmisti bende gidip 2 yas 3 yas kiyafetleri alip hazirlamistim iyi olmustu
orkid alcam abur cubur alcam su bu ne gcerse eline ya da esine uygula bu hafta 1 tl haftaya 2 tl seklinde
çocuk olunca benim öyle alamayacağımı bilir.çalışmadığım için şuna
Bi de tüm gün evde olduğu için
He ekmeği bile kredi kartıyla alır nerdeyse. Bozuk orayı hiç cebin de taşımayı sevmez
O yüzden Eylül'de çalışmayı dört gözle bekliyorum

Konumuz tasarruf ve birikimse önceliğim mevcut borçlarımı kapatmak bu esnada ufak birikimler yapmak, borçlarım tamamen bittiğinde ise zaruri ihtiyaçlarımız dışında kalan tüm paramızı birikime çevirmek. Kredi kartı defalarca sıfırlayıp en başa döndüğüm kısır bir döngü bu defa tamamen kapatıp kullansam dahi o ay sıfırlamak niyetindeyim ki kullanmamak en güzeli. Savurgan biri değilim ancak gereksiz alışverişlerim dikkat etmediğim ufak ayrıntılarım oluyor bu günlük sayesinde hergün kendimi takip ederek daha kontrollü olmaya çalışacağım hergün ne harcadıysam neye harcadıysam yazacağım ki gerekli olup olmadığını göreyim.

52 HAFTADA BİRİKİM KUMBARASI ETKİNLİĞİ
1-) Selnurr Selnurr
2-) @kronikuykucu
3-) @dilek bolu
4-) T tatlu
5-) @esra92li
6-) karamelli_turta karamelli_turta
7-) @Hayalimi_yasarken
8 -) @royem
9-) p_ritha p_ritha
10-) @mornergis
Ben de varim

Konumuz tasarruf ve birikimse önceliğim mevcut borçlarımı kapatmak bu esnada ufak birikimler yapmak, borçlarım tamamen bittiğinde ise zaruri ihtiyaçlarımız dışında kalan tüm paramızı birikime çevirmek. Kredi kartı defalarca sıfırlayıp en başa döndüğüm kısır bir döngü bu defa tamamen kapatıp kullansam dahi o ay sıfırlamak niyetindeyim ki kullanmamak en güzeli. Savurgan biri değilim ancak gereksiz alışverişlerim dikkat etmediğim ufak ayrıntılarım oluyor bu günlük sayesinde hergün kendimi takip ederek daha kontrollü olmaya çalışacağım hergün ne harcadıysam neye harcadıysam yazacağım ki gerekli olup olmadığını göreyim.

52 HAFTADA BİRİKİM KUMBARASI ETKİNLİĞİ
1-) Selnurr Selnurr
2-) @kronikuykucu
3-) @dilek bolu
4-) T tatlu
5-) @esra92li
6-) karamelli_turta karamelli_turta
7-) @Hayalimi_yasarken
8 -) @royem
9-) p_ritha p_ritha
10-) @mornergis
11-) @kahvemsi mutluluk
Benimde yaz arkadaşım , bende varım arada bakıyorum yazışmalarınıza.

Günaydın kızlar bu hafta 4. haftamız ve nihayet benim maaş haftam:)) Cumaya 4 liralar hazırlansın bakalım:)
Hep beraber biriktirmek ayrı zevkliymis. Daha önce yapmadığını pişmanım. Ama zararın neresinden dönersen kardir değil mi.:emir_bebek:
Damlaya damlaya göl olur sözüne de bayiliyorum:dondurma:

Back