• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

günaydın kızlarrr ya bu 52 hafta kumbara olayına taktım ben:halay: degerınden fazla atmıcam evde kumbara var cunku ama cuma olsunda doldurım dıye beklıyorum hep:olamaz::KK48::KK48: ama kararlıyım fazla fazla atmıcam böyle zevkli. fazla olunca eve atarım

günaydın kızlarrr ya bu 52 hafta kumbara olayına taktım ben:halay: degerınden fazla atmıcam evde kumbara var cunku ama cuma olsunda doldurım dıye beklıyorum hep:olamaz::KK48::KK48: ama kararlıyım fazla fazla atmıcam böyle zevkli. fazla olunca eve atarım

O zaman 3 liranı şimdiden haxırla tatlım yarından sonra atıyoruz :)) Haftalar ne çabuk geçiyor daha yeni başladık sanki ama 3. hafta bile geldi gidiyor

O zaman 3 liranı şimdiden haxırla tatlım yarından sonra atıyoruz :)) Haftalar ne çabuk geçiyor daha yeni başladık sanki ama 3. hafta bile geldi gidiyor
benimki 2 kat ya 6 tl canım :KK48: 5 küsür attım sımdıden kaldı 1 tl
fazladan atmıyorum
kumbara cekmeceye sıgmıyo dıye uzun cuzdan var ona koyuyorum ıcıne kagıt koydum saymamak ıcın mıktarı ustune eklıyorum:KK48:

Merhaba kızlar
Hoşgeldim:) boş gelmedim
Ben de bu kumbaradan yaptım
Ama ne hikmetse ben tersten başladım
52 tl ile başlayıp, 1 tl ile sona erecek. azalarak devam edicek
Sebebi ise;
Toplam birikim 1 çeyrek parası yaptığında hemen çeyrek alıcam. Kenara koyucam böylece 1 yılın sonunda çeyrek arıtımıyla kârda etmiş olucam.
Kumbara olduğunda ne kadar olduğunu bilmiyorsun, bu birikiminin kaç tl olduğunu bildiğin için böyle bir yol izledim
Tavsiyem olsun bu da benim:) bol birikimler
Onu ben de düşünmüştüm.
Şöyleki
Maaş en yüksek olduğu ay ocak maşası
Maaş azalırken kumbaraya atılan miktar da azalmış olur.
Belki onu da yaparız ocakta

Yaklasik uc aydir kumbara yapiyoruz esimle. Orta boy acilmayan teneke kumbaraya sadece bir lira atiyoruz epey doldu. Atma duzenimiz yok. Elimize gecen bir liralari atiyoruz. Kagit para olarakta sadece bir otuz lira vardir. Tam doldugu zaman acacagiz. O zaman miktari yazarim :)

benimki 2 kat ya 6 tl canım :KK48: 5 küsür attım sımdıden kaldı 1 tl
fazladan atmıyorum
kumbara cekmeceye sıgmıyo dıye uzun cuzdan var ona koyuyorum ıcıne kagıt koydum saymamak ıcın mıktarı ustune eklıyorum:KK48:
Doğru canım seninde 2 kumbaran vardı:)Sayma ki zevki kaçmasın bende nutella kavanozuna atıyorum 26 haftalık birikim 52 haftalık birikim birde günlük 1 lira param artarda atarsam yine ona atacağım 52 haftabitenw kadarda saymayacağım sadece 1 liraları bütünletir koyarım tekrar süpriz olsun:))

Selam canlar,

Kizimin kumbarasina Bu gün 4,40 attim. Bu gün yarin evdekileri degerlendirip cuma günü alisveris yapmayi düsünüyorum. Bakalim evdeki Hesap carsiya Uyar Insallah.
İnşallah uyar canım bereketi bol olsun:)

burdaki kumbara etkinligi cok zevkli ben 30 tl attim 1. haftaya 2. haftayi sabirla bekliyorum

Hep birlikte çok zevkli oluyor gerçektencanım:)

ay evet ya hem de cuma günü olması da güzel oldu mebla az ama iple cekıyorum :KK69::KK37:

Damlaya damlayagöl olur tatlım merak etme gitgide artıyor zaten:)

Pet şişeden kumbara yaptım :sampiyon: yarın çeker atarım :super:

Çok güzel canım at bakalım:)

Yaklasik uc aydir kumbara yapiyoruz esimle. Orta boy acilmayan teneke kumbaraya sadece bir lira atiyoruz epey doldu. Atma duzenimiz yok. Elimize gecen bir liralari atiyoruz. Kagit para olarakta sadece bir otuz lira vardir. Tam doldugu zaman acacagiz. O zaman miktari yazarim :)

Maşallah canım bereketi bol olsun inşallah:)

Selam arkadaslar, faturalardan kalan sadece mutfak masrafimiz oldu. Bu ay o kadar gider oldu ki ama Allaha cok sükür, Allah bereket versin kenara atabilecegimi attim cok sükür.

Kalan paradan, 100 kendime , 100 esime verdim. Bu gün mutfaga 50 tl alisveris yaptik. 50 Lira kardesim icin yaptigim birikime katttim. Kalanida eve koydum ihtiyac oldukca kullanilir artik.
Daha bir kac eksik ve almam gereken bi hediye ceki var. Ona 25 tl lik birsey alicam, anca. Diger hediyeliklerle beraber cok bile tuttu.

Kızlar 3. haftamız geldi yarın için 3 liramızı çift ve üstü kumbaralar da katlarını atmayı unutmasınlar:) Birde kumbaralarımızı çekip atalım mı kızlar nerde birikiyor minik paralarımız:) @dilek bolu atacak zaten bende atarım :)

Benim 52 hafta kumbarama yarın 10 lira atacağım
şimdilik dosyanın içinde paralar
Evde koyacak bir kutu arıyorum
Kumbaraya da para vermek istemiyorum

Bu resimden esimlenerek .:KK47:.pet şişeden kumbara yaptım.. işlerim çok yoğundu. :KK14: .6 aylik evrak tarama :KK17: ..nasip olursa benim kumbarami çeker atarım :KK45:

Screenshot_20180705-181642.png

Resim bana ait değil..benim kumbaram yarına unutmazsam :KK53:

Kâğıt paraları ayrı pet şişe ..metal ayrı pet şişe

Bugün metal paraları kantinde bütünlettim
:halay:

Back