• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Günaydın kızlar paralar atılıyor mu kumbaraya:)) Ben sabah işe gelirken attım inşallah fotosunu da çekip atacağım :)) Bu arada internette gördüm nutella kavonozunu dekupaj yöntemiyle çok güzel şişelere dönüştürmüşler bende yapmak istiyorum:)

Günaydın birikimci hatunlar :halay:

Bu hafta 38,10 attım kumbaraya :KK5:

İşleri toparlayayım foto atcum

Screenshot_20180706-085445.png

Günaydın kızlar paralar atılıyor mu kumbaraya:)) Ben sabah işe gelirken attım inşallah fotosunu da çekip atacağım :)) Bu arada internette gördüm nutella kavonozunu dekupaj yöntemiyle çok güzel şişelere dönüştürmüşler bende yapmak istiyorum:)
günaydınnnn paracıklar atıldııııı:KK200:
cumamız bayram olsun güzel arkadaslarımm:spor:

Günaydin canlar :)

Su 52 hafta kumbarasini Ben de mi yapsam ? Ne :) sizi okudukca bi hefes geldi. Hali hazirda birikim hedeflerimi olusturdum ama cok hefeslendim yaa :) nasil yapildigini okur okumaz Ben de baslarim Insallah :)
gunaydın canım bız 3.haftadayız sende ılk haftadakıleri kumbarana atarak bızle aynı yerden devam edebılırsın ben cıft atıyorum oylede yapabılırsın.
1.hafta 1tl 2.hafta 2tl bugunde 3tl atılacak kurala göre.
ıstersen kendıne gore de bı takvım olusturabılırsın

kumbaraya tersten baslama fikri de guzel.
52 51 50 ...... seklinde...

boylece kisa surede paranin cogu biriktigi icin altin falan yapilabilir.

bu topik cok hos oldu dikirler uretiliyor sonuçta kumbaralar doluyor:halay::KK71::KK9:
suan kıtlık devrındeyım canım bu ıkı uc ay yapamam:KK48: ama ıyı fıkır ellim bollasınca bi bastan bi sondan koyabılırım. normalde buna sadece sayı kadar atcaktım ama cok eglenceli oldu her an evdeki kumbarayı bırakabılırım:süslü::KK48:

Ben iyi alıştım kumbaraya :KK70:...kumbaraya para vermektense pet şişeden yaptım..:KK6: Dün metal paraciklari kağıt yaptirdim :rolleyes:..bugünkü metalcikler fotoda :KK73:Eki Görüntüle 2165650 Eki Görüntüle 2165651

Eki Görüntüle 2165650 Eki Görüntüle 2165651
Canım kumbsraların hayırlı olsun çok güzeller ...
kumbaraya tersten baslama fikri de guzel.
52 51 50 ...... seklinde...

boylece kisa surede paranin cogu biriktigi icin altin falan yapilabilir.

bu topik cok hos oldu dikirler uretiliyor sonuçta kumbaralar doluyor:halay::KK71::KK9:
Çok çok güzel bir fikir gerçekten .
Kumbaraya bende katılıyorum bugünden itibaren kızlar :)

suan kıtlık devrındeyım canım bu ıkı uc ay yapamam:KK48: ama ıyı fıkır ellim bollasınca bi bastan bi sondan koyabılırım. normalde buna sadece sayı kadar atcaktım ama cok eglenceli oldu her an evdeki kumbarayı bırakabılırım:süslü::KK48:
birakma cnm atabildigin her para kardir

senin hedefin var mi cnm calisiyor musun

Back