Merhaba kizlar borclar ne alemde kumbaralar doluyor mu
Suanda ben bunu belki aylik olarak yapabilirimKızlar internette tasarrufla birikimle ilgili araştırma yaparken 52 Haftada birikim diye bir tablo gördüm aynısını kendim için telefonda excele yaptım mantık şu her hafta kumbaraya artarak para atıyoruz ben bu günü cuma olarak belirledim yarın 1 tl atacağım haftaya cuma 2 tl bu şekilde 52 hafta yani 1 yıl devam edecek 2 ayrı kumbara yapacağım toplamda 1 yılın sonunda 2750 lira gibi bir rakam çıkacak minik minik büyüyecek yani bakın tablomda bu filir açısından aizlerle paylaşmak istedim:))
Keşke yakın olsaydın..ne güzel yemekler eline sağlikYemeklistem bu :) uzeri cizilmis olan yaptigim yemekler.
Tesekkur ederim sizlere de fikir olur :) yakin olsak ne guzel olurdu sohbetlerimiz kizlarla:)Keşke yakın olsaydın..ne güzel yemekler eline sağlik
Hosbuldum amin canm insallah hepimizin :)Efsun64 hoşgeldin canım tasarrufun birikimin hayırlı olsun inşallah:))
Bende bu ay ve aralikta atamiyacagim ocakta ins.Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu hafta 23 Tl atıyoruz kumbaraya ben atamıyorum maalesef ayın 15ibde toplu atacağım inşallah ilk defa bu ay kumbaraya para atamıyoru borçlanıyorum ama bırakmak yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?