Bende kasim i toplu atmistim ama.aralik sanmiyorummerhaba kızlar ben de kasım ayını pesın atmıstım ay basında ama aralıkta atamıcam sanırım yada bılmıyorum belki nasıp olur tek kumbara yapanlar için 106lira tutuyo aralık ayı
ocakta eksıklerimi kapatıp tam gaz devam ınsAllah
Ben niye geride kalmışım 22. Haftayı istemiştim eşimfen neyse sonunda fazla çıkar inş. Zaten maaşında toplu veriyor.Eki Görüntüle 2210795 Kızlar hayırlı cumalar nasılsınız 24. haftamızdayız atabilenler atsın hayırlı bereketli olsun atamayanlar da benim gibi kumbaraya borçlansın bu ay sıkıntılı geçti maalesef :)tablomu da atayım şöyle de unutmayayım borcumu
Cogu kişi zorlandigini soyluyor ben yine de bu topik sayesinde kumbara bilinci kazandim ya sabit 20 tl ya da 5 dolar seklinde haftalik baslayacagim yilbasinda insBen niye geride kalmışım 22. Haftayı istemiştim eşimfen neyse sonunda fazla çıkar inş. Zaten maaşında toplu veriyor.
Selamlar uzun zaman oldu giremedim takip ettiğim konulara geri döndüm kısmetse.
Para ayıramıyorum bu aralar 52 haftada arttılça zorluyor mu ne
Ben devam ediyorum ama haftaya göre değil eşimden toplu alıyorum 2 haftalık bu cuma 45 tl olarak atıcam haftaya da atarım diğer hafta borçlanıcam öyle sırayla gidiyor.Cogu kişi zorlandigini soyluyor ben yine de bu topik sayesinde kumbara bilinci kazandim ya sabit 20 tl ya da 5 dolar seklinde haftalik baslayacagim yilbasinda ins
gozun aydın canım benım darısı bizim borclaraKizlarrrr 1 kk kapattik cok sukur
ins cnm nefes aldik kurtulduk sirada beninkinin borçlarını sadelestirmeye geldigozun aydın canım benım darısı bizim borclara
Hayirli ugurlu olsun cok sevindim gercekten :))Kizlarrrr 1 kk kapattik cok sukur
Amiingozun aydın canım benım darısı bizim borclara
ins cnmHayirli ugurlu olsun cok sevindim gercekten :))
Allahim birdaha bulastirmasin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?