• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

hakikaten oyle nakitte bereket var kk al al birbirine ekleniyor borclar dağ oluyir resmen.
Ayin 15 inde odemelerimi yapayim hatta fazladan odeyebilirsek biraz daha oderim kk eaimim maasa bagli
Kk ile bol bol aldik , elimize az nakit kaldi. Yine kk kullandik , yine nakit az kaldi. Bu sekilde gidiyoruz. Subatta kk taksit bitiyor.
Bu sefer alacaklarimi para biriktirerek halledicem ins . Bakalim.

Gecen bir film izledim , in time, adi. Calisiyorsun zaman aliyorsun ,alisverisi zamanla yapiyorsun.
Simdi su bir kac ayi parayla alamam , ama cabuk gecsin istiyorum.
Simdi akillandim. Ayagimi yorganima gore uzaticam. Kk ya fazla yuklenmicem. Suanda da cok kotu durumda degiliz cok sukur. Ama eve kapandik . Neyseki havalar sogudu da bahanemiz oldu. .
Aman saglik olsun.
Evet en azından hava soğuk diyoruz
Ama ben 1 yıldır gerçekten çıkmıyorum evde yapacak iş buluyorum
Hayat akıp gidiyor
Erteliyoruz bir şeyleri
Zor durumda değiliz ancak kazanırken tutmak gerek

Günaydın kızlar iyi bir hafta geçiririz inşallah hayırlı huzurlu bereketli:) Biraz hesap yaptım şimdi bu ay kredi kartlarını ödediğimde aralık ayına 1300 lira kalıyor son borcumuz onu da ödeyip 2 kredi kartını rafa kaldırıyoruz inşallah:) Bır sıfırlarsam onzumdan büyük bir yük kaşkacak 5.5 yaşındaki kızım bile paramız yok dediğimde kredi kartından alırız anne diyordu ona da anlattım artık kullanmayacağımızı alışverişlerimizi nakit yapacağımızı:))

Günaydın kızlar iyi bir hafta geçiririz inşallah hayırlı huzurlu bereketli:) Biraz hesap yaptım şimdi bu ay kredi kartlarını ödediğimde aralık ayına 1300 lira kalıyor son borcumuz onu da ödeyip 2 kredi kartını rafa kaldırıyoruz inşallah:) Bır sıfırlarsam onzumdan büyük bir yük kaşkacak 5.5 yaşındaki kızım bile paramız yok dediğimde kredi kartından alırız anne diyordu ona da anlattım artık kullanmayacağımızı alışverişlerimizi nakit yapacağımızı:))

nakit alış veriş en hayırlısı
paran varsa alırsın yoksa almazsın
olmayınca idare ediliyor
ama kk yanında olunca bedava gibi geçiyoruz

Ve ayın 15i olur borçlar dağıtılır para biter kafa rahatlar:KK45:Kartların kapanmasına son ay kızlar bu ay zaten çok kabarık geldi feleğimiz şaştı ve ben kartlardan kendime ait olanı bugün itibariyle kullanmamak üzere kaldırdım:super:Darısı önümüzdeki ay diğer kartımıza inşallah onun dışında yeni yılda 4 aylık bir kredi borcumuz var aylık 2300 lira o da bittince kredi mevzusu da tamamen kapanıyor inşallah:) sizde durumlar nedir?

1000 tl kk odememi yaptim kira kres ve aidat yol yemek odeyince bende az para kalacak
oysaki daha faturalar var onlarda ek ders alinca ins
bir aksilik olmazsa ocakta rahatlayacagim
Inşaallah canım,
22
23
24
25 haftaları peşin attım
Kumbaradaki parayla 30sterlin aldım.

Şubat 15 den itibaren yeni bir haftalık kumbaraya tersten başlamak düşüncesindeyim.
Maaş yüksek iken yüksek atıp, maaş düşerken attığım miktar da düşer :işsiz:

Back
X