- 12 Nisan 2012
- 4.566
- 6.843
- 358
Kk ile bol bol aldik , elimize az nakit kaldi. Yine kk kullandik , yine nakit az kaldi. Bu sekilde gidiyoruz. Subatta kk taksit bitiyor.hakikaten oyle nakitte bereket var kk al al birbirine ekleniyor borclar dağ oluyir resmen.
Ayin 15 inde odemelerimi yapayim hatta fazladan odeyebilirsek biraz daha oderim kk eaimim maasa bagli
oyle yapmak faydali olur varsa nakit alirsin yoksa yok param deyip almamak lazimKk ile bol bol aldik , elimize az nakit kaldi. Yine kk kullandik , yine nakit az kaldi. Bu sekilde gidiyoruz. Subatta kk taksit bitiyor.
Bu sefer alacaklarimi para biriktirerek halledicem ins . Bakalim.
Evet en azından hava soğuk diyoruzGecen bir film izledim , in time, adi. Calisiyorsun zaman aliyorsun ,alisverisi zamanla yapiyorsun.
Simdi su bir kac ayi parayla alamam , ama cabuk gecsin istiyorum.
Simdi akillandim. Ayagimi yorganima gore uzaticam. Kk ya fazla yuklenmicem. Suanda da cok kotu durumda degiliz cok sukur. Ama eve kapandik . Neyseki havalar sogudu da bahanemiz oldu. .
Aman saglik olsun.
Günaydın kızlar iyi bir hafta geçiririz inşallah hayırlı huzurlu bereketli:) Biraz hesap yaptım şimdi bu ay kredi kartlarını ödediğimde aralık ayına 1300 lira kalıyor son borcumuz onu da ödeyip 2 kredi kartını rafa kaldırıyoruz inşallah:) Bır sıfırlarsam onzumdan büyük bir yük kaşkacak 5.5 yaşındaki kızım bile paramız yok dediğimde kredi kartından alırız anne diyordu ona da anlattım artık kullanmayacağımızı alışverişlerimizi nakit yapacağımızı:))
Aynen canım herşeyi kopyalıyorlar ki ben gerçekten çok az kullanıyorum kredi kartını anlatınca kavradı ama:)Selnurr yaptigimiz en ufak hareket coxuklarimiza da yansiyor bak kk diyormus cocuk.
Gercekten her sekde toparlayip ornek olmak önemli
Günaydın anım aynı duygulardayız:)) Kredi kartları bitecek diye çok seviniyorum ama bu ay zor geçecek çok kabarık kartlarBu basligi görünce yazmadan yapamiyorum
hepinize kucak dolusu gunaydin kizlar
maasa son 2 gun odeme yapacagim birc azalacak diye seviniyorum
evet kabarik kk.Günaydın anım aynı duygulardayız:)) Kredi kartları bitecek diye çok seviniyorum ama bu ay zor geçecek çok kabarık kartlar
Selam gonlu guzel sen arkadasimSelam güzel memleketimin güzel bacıları
Aynen bende bekliyorumKizlar resmen sabah olsun maas yatsin odemeleri yapayim diye bakiyorum
Inşaallah canım,1000 tl kk odememi yaptim kira kres ve aidat yol yemek odeyince bende az para kalacak
oysaki daha faturalar var onlarda ek ders alinca ins
bir aksilik olmazsa ocakta rahatlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?