Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü
- Konu Sahibi Selnurr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende nasılsa 2 ay borcu kaldı sıfırlayacağım diye birkaç alışverişimi ordan yaptım hemen şişti kart seni çok iyi anlıyorum canım , en iyisi benim açımdan kesinlikle taşımamak kullanmamak nakite dönmek onun içinde son 2 taksit kaldı inşallahkk 10 gündür kullanmiyorum 1000 tl geldi. Cildircam yaaaa..
750 sini odedim bakalim esimin maastan kalirsa oderim kalani da ayin 15 inde
Bende nasılsa 2 ay borcu kaldı sıfırlayacağım diye birkaç alışverişimi ordan yaptım hemen şişti kart seni çok iyi anlıyorum canım , en iyisi benim açımdan kesinlikle taşımamak kullanmamak nakite dönmek onun içinde son 2 taksit kaldı inşallah
valla kredi kartımı öcü gibi görüyorum :):)
elimi bile sürmek istemiyorum
o kadar korkuyorum
o şiştigi zaman herşey terse dönüyor
Attım benHayırlı Cumalar kızlar:) Bu hafta 21 TL atıyoruz kumbaramıza :)
evet şiştiği zaman maas oraya gidiyor elde bir sey kalmiyor bereketi kaciyor.valla kredi kartımı öcü gibi görüyorum :):)
o kadar korkuyorum
alinmayan maas pesin harcaniyor
evet tasimayinca harcanmiyor bazen bir yere gidecek oluyorum yanimda olaun insanlik hali diyorum ce o zaman kesin onunla odeyip donuyorumBende nasılsa 2 ay borcu kaldı sıfırlayacağım diye birkaç alışverişimi ordan yaptım hemen şişti kart seni çok iyi anlıyorum canım , en iyisi benim açımdan kesinlikle taşımamak kullanmamak nakite dönmek onun içinde son 2 taksit kaldı inşallah
evet şiştiği zaman maas oraya gidiyor elde bir sey kalmiyor bereketi kaciyor.
alinmayan maas pesin harcaniyor
aynen öyle
bende bunun için kredi kartı diyeti yapıyorum
bu ay ve önümzüdeki ay da ödedikten snr çopk şükr sadece lastiklerin taksidi +faturalar gelecek
harcamak istemiyorum
bende faturalari kk oduyorum o yuzden de yuksek geliyoraynen öyle
bende bunun için kredi kartı diyeti yapıyorum
bu ay ve önümzüdeki ay da ödedikten snr çopk şükr sadece lastiklerin taksidi +faturalar gelecek
harcamak istemiyorum
insan simdiden aralik 15 maasini bekler mi daha kasim i almadim cunku hepsi odeme
bende faturalari kk oduyorum o yuzden de yuksek geliyor
insan simdiden aralik 15 maasini bekler mi daha kasim i almadim cunku hepsi odeme
Herkes öyle anı yaşayamıyor hep bir sonraki ayı iple çekiyor
Aynen bende simdi araligi bekliyorum mesela hatta ocak . Gunlercabuk gecsin istiyorum. Oysa omrumden gidiyorHerkes öyle anı yaşayamıyor hep bir sonraki ayı iple çekiyor
gecen bn de aynı cumleyı kurdum ocak gelsın diyorum ocak oluyo nısan gelse dıyorum ömrümden ömür gidiyo haberim yok..Aynen bende simdi araligi bekliyorum mesela hatta ocak . Gunlercabuk gecsin istiyorum. Oysa omrumden gidiyor
En az 1 yildir boyleyim aslinda . Yazin rahattik biraz. Yil sonu maaslar dusuyor. Faturalar artiyor. Daraliyorum.gecen bn de aynı cumleyı kurdum ocak gelsın diyorum ocak oluyo nısan gelse dıyorum ömrümden ömür gidiyo haberim yok..
Bunlar hep kredi kartindan. Cok fazla kullaniyoruz. Ama su ocak gelsin. Hatta subat . Birdaha kullanmamayi dusunuyoruz ins. 1000 liralik bbir taksidimiz var bitiyro. Bidahakina para biriktirip alicagim, istediklerimizi. Eksikler de hic bitmiyor
evet omur geciyor malesef üstelik dikkat etmemize ragmen boyleyiz.gecen bn de aynı cumleyı kurdum ocak gelsın diyorum ocak oluyo nısan gelse dıyorum ömrümden ömür gidiyo haberim yok..
Aynen bende 2 ay kaldı vedalaşıp ayrılacağım inşallah:))valla kredi kartımı öcü gibi görüyorum :):)
o kadar korkuyorum
Bereketli olsun canım:)Attım ben
Evet ya ömürden gidiyorAynen bende simdi araligi bekliyorum mesela hatta ocak . Gunlercabuk gecsin istiyorum. Oysa omrumden gidiyor
Şimdi çok geçsin istemiyorum
Para zamanı satın alıyor
Gecen bir film izledim , in time, adi. Calisiyorsun zaman aliyorsun ,alisverisi zamanla yapiyorsun.Evet ya ömürden gidiyor
Şimdi çok geçsin istemiyorum
Para zamanı satın alıyor
Simdi su bir kac ayi parayla alamam , ama cabuk gecsin istiyorum.
Simdi akillandim. Ayagimi yorganima gore uzaticam. Kk ya fazla yuklenmicem. Suanda da cok kotu durumda degiliz cok sukur. Ama eve kapandik . Neyseki havalar sogudu da bahanemiz oldu. .
Aman saglik olsun.
Birde kart kullanirken mesela gereksiz seyler aliyorum. Cunku 5 liraya kart veremiyorsun. Aman lazim olur diye fazladan aliyorum. En guzeli nakit. Nakitte bereket var derler ya ,dogru.normalde ne yapsam kk ile yapardim disari ciktim yanima almadim dogal olarak cok fazla harcama yapmadim nakit verirken daha dikkatli oluyorum
hakikaten oyle nakitte bereket var kk al al birbirine ekleniyor borclar dağ oluyir resmen.Birde kart kullanirken mesela gereksiz seyler aliyorum. Cunku 5 liraya kart veremiyorsun. Aman lazim olur diye fazladan aliyorum. En guzeli nakit. Nakitte bereket var derler ya ,dogru.
Ayin 15 inde odemelerimi yapayim hatta fazladan odeyebilirsek biraz daha oderim kk eaimim maasa bagli