İndirdim programı teşekkürler
rabbim niyetlerimizi dualarımızı kabul eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirdim programı teşekkürler
Atayım tatlım :)))))Sen atıver bizim yerimize atılmıştır..
Bereketli olsun canım süper:))ben kasim 7 sine kadar olan hepsini attim cnm
Allah kabul etsin canım:))Bacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorum her hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin @tr_lelli tesekkur ediyorum
20 Tl atıyoruz tatlım:))Günaydın kızlar bu hafta kumbaraya 20mi atıcaz.benim kumbaraya fazla fazla atmakdan hesabım şaştı :) kumbara ve fazlalarla 60$+15tl var kumbarada..
Ama haftalık miktar+elime geçeni atıyordum.
Cuma günü kaç tl atıcaz canlarım???
Kumbarayı açtığımızda kıydığın için çok sevineceksin canım:))Benim hesaba göre 20 tl atıyoruz bende aticam ama kiyamiyom..kumbaraya giren kumbarada kaliyo
bnde cıft baslamıstım ama cıft devam edemedm canım listeye eklemıstım atmadıgım cıftleri ocakta ınsAllah param olunca onları da atıcam 350lirami ne eksık oluyoBenim iki ayrı kumbaram var biri tek sayı halinde ilerliyor ,diğeri çift .
Ama artık beni zorlamaya başladı.
Sadece çift kumbarama mı devam etsem diyorum. ..
Kumbaraya borçlusun yani şekerimbnde cıft baslamıstım ama cıft devam edemedm canım listeye eklemıstım atmadıgım cıftleri ocakta ınsAllah param olunca onları da atıcam 350lirami ne eksık oluyo
Beni zorluyor artık iki kumbara birlikte.Ben çift ilerliyorum bu hafta 40 TL attım.
Maaş alınca aylık atıp döviz yapıyorum.
Bir de serbest kumbaram var ona bozukluk atıyorum.
Haftalar ilerledikçe tutar yükseldiği için çift zorlar.
Sen de karamelli_turta bir çift kumbara bir de serbest dene istersen canim
Kendi adıma rica ederim tatlım birbirimize uacık faydamız oluyorsa be mutlu bize:))zamanla zorlamasi kumbaranin normal
mesela ben ocak ayinda sabit para atisli kumbaraya geçeceğim
ama burda bize bu bilinci kazandiran basta konu sahivi arkadasim ve diger arkadaslarima cok tesekkurler
canim disardaki bazi sahte yuzlerdense sanal samimi arkadaşlık daha degerliKendi adıma rica ederim tatlım birbirimize uacık faydamız oluyorsa be mutlu bize:))
Aynen canım kalplerde ki niyetler güzel olsun yeter ki:)canim disardaki bazi sahte yuzlerdense sanal samimi arkadaşlık daha degerli
Hayırlı oluversin tatlım öyleyse:))Tünaydın kumbaraya 30,35 Ytl ativerdim
evet keske once farketseydikBende aralik ayinda hic atamiyacagim sikistik biraz.ocakta telafi edecegim. Subatta ta kumbarami ciftleyecegim, hedefim bu
Herkese tavsiye ediyorum , ekonomi topiklerini. Daha once kesfetseydim kesin zengindim