• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

her bir esmanin farkli bir niyete mi ozgu oluyor cnm yarin ki esman ne

20181028_204451.png

tr_lelli tr_lelli yardımıyla esma-ül-hüsna programlarını inceledim..benim aradığım haftalık bir programdı.. çok yoğun bi iş tempom var..bu nedenle haftalık yapayım dedim :dua: öncesinde niyet ..dünya hayatını kenara bırakarak odaklanıp..zikirime başlamayı dusunuyorum...

1 haftada rabbim nasip ederse zikrimi tamamlayacağım

Günaydın kızlar bu hafta kumbaraya 20mi atıcaz.benim kumbaraya fazla fazla atmakdan hesabım şaştı :) kumbara ve fazlalarla 60$+15tl var kumbarada..
Ama haftalık miktar+elime geçeni atıyordum.

Cuma günü kaç tl atıcaz canlarım???

Günaydın kızlar bu hafta kumbaraya 20mi atıcaz.benim kumbaraya fazla fazla atmakdan hesabım şaştı :) kumbara ve fazlalarla 60$+15tl var kumbarada..
Ama haftalık miktar+elime geçeni atıyordum.

Cuma günü kaç tl atıcaz canlarım???
Benim hesaba göre 20 tl atıyoruz :olamaz: bende aticam ama kiyamiyom..kumbaraya giren kumbarada kaliyo :KK70:

Eki Görüntüle 2201426
tr_lelli tr_lelli yardımıyla esma-ül-hüsna programlarını inceledim..benim aradığım haftalık bir programdı.. çok yoğun bi iş tempom var..bu nedenle haftalık yapayım dedim :dua: öncesinde niyet ..dünya hayatını kenara bırakarak odaklanıp..zikirime başlamayı dusunuyorum...

1 haftada rabbim nasip ederse zikrimi tamamlayacağım
Bu hangi program cnm bende dün baktım biraz ama en kullanışlı hangisiyse bende onu kullanmak istiyorum

Back
X