Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü
- Konu Sahibi Selnurr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mart 2010
- 44.798
- 114.000
- 798
Amin canim.Bacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorum her hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
Rica ederim ne demek.
Allah kabul eylesin
her bir esmanin farkli bir niyete mi ozgu oluyor cnm yarin ki esman neBacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorum her hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
her bir esmanin farkli bir niyete mi ozgu oluyor cnm yarin ki esman ne
tr_lelli yardımıyla esma-ül-hüsna programlarını inceledim..benim aradığım haftalık bir programdı.. çok yoğun bi iş tempom var..bu nedenle haftalık yapayım dedim öncesinde niyet ..dünya hayatını kenara bırakarak odaklanıp..zikirime başlamayı dusunuyorum...
1 haftada rabbim nasip ederse zikrimi tamamlayacağım
Dilekcim Rabbim kabul makbul eylesinbugün sabah zikirlerimi tamamladım.. rabbim kabul eylesin
Eki Görüntüle 2201464
Salı günü zikirlerim bunlar
Eki Görüntüle 2201465
Eki Görüntüle 2201466
Rabbim kabul eylesin
AminDilekcim Rabbim kabul makbul eylesin
- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
- 63
Bu hangi program?bugün sabah zikirlerimi tamamladım.. rabbim kabul eylesin
Eki Görüntüle 2201464
Salı günü zikirlerim bunlar
Eki Görüntüle 2201465
Eki Görüntüle 2201466
Rabbim kabul eylesin
Bu hangi program?
Ben bunu kullanıyorum ..bir süre program var.....rabbim niyetleri kabul eylesin
Benim hesaba göre 20 tl atıyoruz bende aticam ama kiyamiyom..kumbaraya giren kumbarada kaliyoGünaydın kızlar bu hafta kumbaraya 20mi atıcaz.benim kumbaraya fazla fazla atmakdan hesabım şaştı :) kumbara ve fazlalarla 60$+15tl var kumbarada..
Ama haftalık miktar+elime geçeni atıyordum.
Cuma günü kaç tl atıcaz canlarım???
- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
Bu hangi program cnm bende dün baktım biraz ama en kullanışlı hangisiyse bende onu kullanmak istiyorumEki Görüntüle 2201426
tr_lelli yardımıyla esma-ül-hüsna programlarını inceledim..benim aradığım haftalık bir programdı.. çok yoğun bi iş tempom var..bu nedenle haftalık yapayım dedim öncesinde niyet ..dünya hayatını kenara bırakarak odaklanıp..zikirime başlamayı dusunuyorum...
1 haftada rabbim nasip ederse zikrimi tamamlayacağım
Bu hangi program cnm bende dün baktım biraz ama en kullanışlı hangisiyse bende onu kullanmak istiyorum
Benim kullandigim program bu..yaklaşık 25 adet program inceledim ..
Inşallah gönlünüze göre bulursunuz
- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
İndirdim programı teşekkürlerBenim kullandigim program bu..yaklaşık 25 adet program inceledim ..
Eki Görüntüle 2201986
Inşallah gönlünüze göre bulursunuz