- 16 Nisan 2008
- 5.248
- 14.145
- 773
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ay hatirliyorum o konuyu hatta bütün işsizligimle üşenmeden gidip buldum.Bu sene gördüğüm yüzsüzlüklerde şunu anladım ve bu atasözü gerçek
Zamane insanlarımızı s...en yaranıyor
Deveye diken, insana s..ken yaranır
Esoskirec unutmam unutamam
Zar zor alıp oturdukları evi satmasını istiyodu abisi
Kızlar acilen bakabilir misiniz abim anneme bir video atmış sandalye üzerine çıkmış ip varmış boynuna geçirmiş intihar edeceğini söylemiş ya para verirsin ya intihar ederim diyor ben şimdi polisi yada kimi aramalıyım onu almalari için lütfen bana bir akıl verin
ailenizle anlasma yapin .Evet napalim başka çare yok diyor, kendin temizle dedim telefonu mu satar limon mu bilemem ama ben satmayacagim evdekilerim de bir kuruş gondermelerine müsade etmeyeceğim
Karaktersiz cidden.Ay hatirliyorum o konuyu hatta bütün işsizligimle üşenmeden gidip buldum.
Yahu bunlar ne karaktersiz insanlar.
Ceylin diyemedin mi harcıyorsunuz ödemeyi de bilin diye. Telefon acil miymiş mesela yada mobilya elzemmiymiş de paraları tırtıklayıp tırtıklayıp almışlar.Yengem hiçbir zaman luksten vazgeçmedi bu süreçte, sürekli mobilya yenileme, son model telefonlar robot süpürgeler, tatiller
Babamda bana zorda kaldığım için araba aldı ne hakkından bahsediyorsun deseydin. Çokta ağızının payını vermiş gibi değilsiniz ama bu gelişmeye bile şükür..Söyledim onu da :)
Babası oğluna zorda kaldığı için göndermiş ne hakkı diyor, baktim anlamiyor onun dilinden cevap verdim çatır çatır bineceğim hasetlen istediğin kadar satmıyorum dedim.
O noldu ya sahi çok merak ediyorumBu sitede bir konu vardi yine bu model abi. Sokakta banklardan foto atiyordu intihar edicem diye o geldi aklimakasa hep ayni model jzjzjzj bu çakallarda taktikler belli
Valla her gün girip konuna bakıyorum :)Arkadaşlar merhaba, hayır tekrar aramadilar. Yengem sürekli özlü sözler paylaşıp duruyor dar günde herkes yok olur minvalinde :)
O babaanneyi çok merak ediyorum oturuyor mu daha başlarında?Yıllarca babaanne diye konu açtın ceylin
Asıl abi ve yenge diye açman lazımmış
babanne efsaneydi.az okumadım onun hakkında açılan konularıO babaanneyi çok merak ediyorum oturuyor mu daha başlarında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?