Borç içinde yüzüyorum tüm dertler bende diyenlerin topiği

birisi borcmu dedi? borc lafini duyunca hemen daldim senağlama bizimgirtlagida gecmek üzere birde üstüne ekonomik kriz calis calis belimiz büküldü nafile allah sonumuzu hayretsin. :Saruboceq:

amin yengosum aminnnn:Saruboceq:
allahin izniyle bu günleride atlaticaz insallah:Saruboceq:

Hah tam kendime layık bi topik buldum sonunda.
Gençliğimin hayrını göremedim bu borçlar yüzünden beaaa... kafama huni takıp gezicem yakındır laelaelaelaelae

yok canım o kadarda üzme kendini biz biteriz borç bitmez

Bitmiyo kuzum zaten, bi yeri kapatayım derken başka bi yeri açıyorum.
Eskiden ne dert ederdim, sabahlara kadar uykusuz kalırdım.
Şimdi eskisi kadar değil tabii naparsan yap bişey değişmiyor çünkü :)
Ama stresi yetiyo elbet...

Bitmiyo kuzum zaten, bi yeri kapatayım derken başka bi yeri açıyorum.
Eskiden ne dert ederdim, sabahlara kadar uykusuz kalırdım.
Şimdi eskisi kadar değil tabii naparsan yap bişey değişmiyor çünkü :)
Ama stresi yetiyo elbet...

Valla aynen kendimi sıka sıka bu yaşımda saçlarımda beyazlar türedi.Artık heç takmıyorum desem yalan olur valla.

tubacım anca gelebildim canım ama sen yoksun nerdesin kız yoksa yeni borçlar mı yapmaya gittin kaydirigubbakcemile3

Bak bu sefer ben geldim sen yoksun herhalde sende borç yapmaya gittin. :jeyyar:

yok anam yok akşam akşam gitmem. benim borç yapma zamanım gündüzleri öyle tercih ediyorum :roflol: bi denk gelemedik yaff :uhm:

geldim bacım bizden başka dertli yok anlaşılan

bizimdee kredi borçlarımız var. evlenirken bi çektik onu bitridik şükür. araba için çektik birde kyk olan borcum için çektik yapılandırmadan yararlandık. şimdi iki kredi borcu artı kredi kartı borçları ödeyip duruyoruz. :KK30:
allak sağlık sıhhat versin ödenir biter insaşşah hepimizin borcu. başka borç yapmamayım diye tutuyorum kendimi. eşime diyorum en azından bi çorap alayım yoksa krize giricem patlıycam :KK9::KK9:

tam benlik bi topik ne zaman borçtan kurtuldum ki :KK60:
onla ilgili bi ata sözü vardı neydi ya:44:

tam benlik bi topik ne zaman borçtan kurtuldum ki :KK60:
onla ilgili bi ata sözü vardı neydi ya:44:

X