Borç içinde yüzüyorum tüm dertler bende diyenlerin topiği

bizimdee kredi borçlarımız var. evlenirken bi çektik onu bitridik şükür. araba için çektik birde kyk olan borcum için çektik yapılandırmadan yararlandık. şimdi iki kredi borcu artı kredi kartı borçları ödeyip duruyoruz. :KK30:
allak sağlık sıhhat versin ödenir biter insaşşah hepimizin borcu. başka borç yapmamayım diye tutuyorum kendimi. eşime diyorum en azından bi çorap alayım yoksa krize giricem patlıycam :KK9::KK9:

bu corap işi iyiyimiş bende bazen catlayacakmısım gıbı oluyorum. ben bekarım ama cok borcum var. ama ben kendım degıl hep anne baba kardes kazıgı yedım haaa tabı sevgılıyıde unutmamam lazım. ınsan akıllanıyoo tecrube oluyoo 23 yasıma geldım genclıgımın hayrıı goremedım. bıde kredı yurtlar kurumu cıktı basıma offff catlayacagım:KK5::KK5::KK5:

ben de önceden böyleydim
işe kredi kartımı iptal ederek başladım, cebimde varsa alırım, yoksa yok almam
olmayan parayla alışveriş yapmak bu çünkü
azcık da dikiş biliyodum, bi yerde gömlek mi gördüm, kolları dantelli atıyorum, heves ettim
ama olmaz, alamam, alırsam borç bitmez, kendi evde olan kıyafetlerimi modaya uydurmaya başladım, malum biz kadınların en büyük zaafı kıyafet
bu sırada evlendim, düğün borcu yok (ama ev ve eşyalar var tabi)
şimdi ev ve araba kredisi ödüyorum, eşimin üstünde de ev kredisi var
kalan parayla ayağımızı yorganımıza göre uzatarak yaşıyoruz, ikimizinde kredi kartı yok şuan
eşimin maaşı da belli değil çalışmıyor hastanede ortaklığı var, bu ay 5 gelir ama öbür ay 3 gelir belli olmaz. o yüzden varsa yer içer gezer alışveriş yaparız, karttan çekersek öbür ay para gelmeyebilir kalırız ortada.
cepte yoksa evde makarna varsa o da yeter bize, netten de film indiririz, bi de yanında cola olsa oohhhh

bi ay aza kanaat edip diğer ay hep harcamak yerine çok geldiğinde kenara birazcık koysak çok güzel olucak ama :KK31:

slm kızlar hangimiz borç içinde yüzmüyoruzki valla biri kapanıyor biri bitiyor bu dünyaya gelirkjen borçlu geliyoruz:KK9::KK9:

ALLAH CC nasip ederse son 4 ayım. taksitlerim, kredi ödemem bitiyor. tabi başka bir şey çıkmazsa :KK43:

az kaldı inş. ALLAH herkese yardım etsin. ödemesi gerçekten zor. :KK76::KK76::KK76: yapması bir o kadar kolay :KK33:

borç yiğidin kamçısıdır diyorum , ucunda ölüm yok ya nasılsa öderim ödenir diyorum ama başımı yastığa koyunca aklıma geliyor hepsi bir bir ..
Uyutmuyor beni :KK14::KK14:
kredi çekip tüm borçlarımı kapatmak istiyorum ama sonra dönüp düşünüyorum borçla borç kapanır mı :KK31: :KK31:
Allah sağlık versin güç versin borçlarımızı kapatmayı huzurla rahatlıkla alın terimizi harcamayı nasip etsin :KK16::KK16::KK16:

X