- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Cidden ben kafayı sıyıracağım benden kurtulacaksınızAh zorunlu ah
Ama bana hep aşağılayıcı konuşuyorlar , fikir olarak da değil de kötü davranıyorlar kiCanim sen hic kimseyi dinlemiyorsun ki
İyi akıl vereni dinliyor musun kiAma bana hep aşağılayıcı konuşuyorlar , fikir olarak da değil de kötü davranıyorlar ki
Tekrar kredi çeksem küçük miktarda temmuzda yine zam alacağız acaba ödeyebilir miyim ki bilemiyorumO 60 bini kapatmak zorundasın, borç alsan ?
Memur olduğum için ne yapacağımı da bilmiyorum valla yaNe yiyip içeceksin zorunlu , akşamları kafe, barda günlük çalışabilir misin ?
krediyi krediyle kapatmak hatasına düşme derim heleki kredi kartından taksitli nakit avans işine hiiç girme iyice batağa düşersinTekrar kredi çeksem küçük miktarda temmuzda yine zam alacağız acaba ödeyebilir miyim ki bilemiyorum
Keşke bende öyle yapsaydım ama bu Seferde içimde kalacaktı diye korktum.şimdi bu şekilde daha zor oldu benim içinZorunlu Nişanlınla mali konuları hiç mi konuşmadınız ? Hesapsız kitapsız harcama yapıp bu şekilde sıkışan kişiler için çok üzülüyorum. Yapacak imkan yoksa, yapmazsın olur biter. Nişanı ve kinamı evde sade bir şekilde yaptım, eksilmedim çok şükür.
Biraz sabret, cb seciminde her iki aday da memur maaşını temmuz da artıracağı sözünü verdi.Tekrar kredi çeksem küçük miktarda temmuzda yine zam alacağız acaba ödeyebilir miyim ki bilemiyorum
Nişanı binanın toplantı salonunda yaptım. Asıl bir sürü para harcayıp borca girsem.icimde.kalirdiKeşke bende öyle yapsaydım ama bu Seferde içimde kalacaktı diye korktum.şimdi bu şekilde daha zor oldu benim için