- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
-
kızlar bonsai yapmak isstiyorum ama hangi ağaçtan yada hangi bitkiden daha güzel olur bilemiyorum nasıl yapıldığınııda bileniniz varmı acaba Eki Görüntüle 1057101
Çok iyi bir fikir... Bende bilmiyorum araştıracağım burada da seninle paylaşırım...
Edit: Bir tane bonsai ekim kiti ile tohumdan yetiştirmeyi, bir tanede hazır alıp üzerinde budama tekniklerini öğrenmeyi teklif ediyorum zira sıfırdan yetiştirmek çok uzun zaman alıyormuş...
Evet evet kim bekleyecek o kadarhangi ağacı yapacağımada karar veremedim ben kendimi ormana atıp bulacam en sonunda :))
Kızlar ,
Bonzai gibi büyümesi engellenen bitkilerin evde feng shui açısından iyi olmadığı söyleniyor haberiniz olsun .
kızlar bonsai yapmak isstiyorum ama hangi ağaçtan yada hangi bitkiden daha güzel olur bilemiyorum nasıl yapıldığınııda bileniniz varmı acaba Eki Görüntüle 1057101
bayılırım eşim bildiği için hediye almıştı ozelden iletişime geçersen sitenin ismini vereyim her türlü yardımı alırsın hatta bağımlısı olursun sitenin
Bağımlı olmak ve botanik :) Ben bildim o siteyi
öyleyse benim gibi aktif üyesindir
Epey zaman oldu girmeyeli, dur bakayım üyelik adım neydi bir hatırlayayım eski konulardan :) Bu gün leylak fidanlarım ve süs narım geldi bu arada
vay vay vay bir bitki fidan delisi daha dur özelden yazışalım
Sorma, hurma kadar balkonu bitkilerle doldurdum sallanacak yerim kalmadı ahahahaha bekliyorum :)
Çok güzel bi çiçekmiş. Daha önce hiç ismini duymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?