- Konu Sahibi 8arzuarzuarzu8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bonsai yapmak isstiyorum ama hangi ağaçtan yada hangi bitkiden daha güzel olur bilemiyorum nasıl yapıldığınııda bileniniz varmı acaba Eki Görüntüle 1057101![]()
Çok iyi bir fikir... Bende bilmiyorum araştıracağım burada da seninle paylaşırım...
Edit: Bir tane bonsai ekim kiti ile tohumdan yetiştirmeyi, bir tanede hazır alıp üzerinde budama tekniklerini öğrenmeyi teklif ediyorum zira sıfırdan yetiştirmek çok uzun zaman alıyormuş...
Evet evet kim bekleyecek o kadarhangi ağacı yapacağımada karar veremedim ben kendimi ormana atıp bulacam en sonunda :))
![]()
Kızlar ,
Bonzai gibi büyümesi engellenen bitkilerin evde feng shui açısından iyi olmadığı söyleniyor haberiniz olsun .
kızlar bonsai yapmak isstiyorum ama hangi ağaçtan yada hangi bitkiden daha güzel olur bilemiyorum nasıl yapıldığınııda bileniniz varmı acaba Eki Görüntüle 1057101![]()
bayılırım eşim bildiği için hediye almıştı ozelden iletişime geçersen sitenin ismini vereyim her türlü yardımı alırsın hatta bağımlısı olursun sitenin
Bağımlı olmak ve botanik :) Ben bildim o siteyi![]()
öyleyse benim gibi aktif üyesindir![]()
Epey zaman oldu girmeyeli, dur bakayım üyelik adım neydi bir hatırlayayım eski konulardan :) Bu gün leylak fidanlarım ve süs narım geldi bu arada![]()
vay vay vay bir bitki fidan delisi daha dur özelden yazışalım![]()
Sorma, hurma kadar balkonu bitkilerle doldurdum sallanacak yerim kalmadı ahahahaha bekliyorum :)
Çok güzel bi çiçekmiş. Daha önce hiç ismini duymamıştım.