Evet yok oyle bir dunya.Halkin yuzde 50 si arkasinda olan ve hizla yukselen itibariyla dunyanin giptayla baktgi bir iktidar bir Başbakan neden savaşa girsin ki? Savas beklentisi icinde olup iktidara gelmeyii umanlar kadar aciz degil şükür ki basbakanimiz.evet yok oyle bir dunya bu kadar sevilen bir iktidar basini savasla agirtmaz.evet yok oyle bir dünya onun icin hayal dunyasindan bir an once cikmanizi tavsiye ederim...Onlar gitmek icin kendi yollarini kendileri yapiyor zaten, merak etme, bu saatten sonra kimsenin ittirmesine gerek yok. Rezillik dizboyu.. En son care de savasa guveniyorlar. Evlatlar olecek, binalar bombalanacak, kadinlar, cocuklar her savasta oldugu gibi iskenceler, tecavuzler gorecek.. Onlar hala koltuklarinda simsiki yapisip kalacaklar, oyle mi? Yok boyle bir dunya...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bomba ses kaydı: Seçim için savaş planı
- Konu Sahibi NeverOne
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Biz ortada mahvolmus bir ulke goremiyorz aksine yukselen bir ulke var.ekonomisi 26 dan 16 ya yukselmis bir ulke refah seviyesi artms bir ulke..belli ki sizin beklentiniz bu yönde. Akp gitsin de savaş ta çıksa birsey olmaz.mahvolmus bir ulke ariyorsanz Suriye'ye bakin.yazik ki Başbakan a olan nefretinizi bir savaş umidiyle yesertmissinz!
Refah seviyesinden bahsetmek oyle ekonomide 16.yiz demekle olmaz. Yasama yurutme yargi organlarinin bagimsizligi, hukukun ustunlugu, kisi hak ve hurriyetleri, basin ozgurlugu, dusunce ozgurlugu, egitim, saglik, kultur, sanat, teknoloji, bilim, uretim. Bunlarin hepsinin tek tek siralamalari var. Siralamalardan bahsediceksek, oyle insaat sektoruyle, yabanci parayla sisirilmis ekonomi siralamalarindan degil, gercekten refah duzeyini gosteren diger parametreleri baz almak lazim. Ekonomimiz cok iyi evet, ama niyeyse sadece belli bir grubun cebinde heralde, hani su sifirla sifirla bitiremeyenler, bizim elimize bir turlu gecmedi biz ondan goremiyoruz heralde ulke ne kadar parlak durumda. Tum dunya gordu ulkedeki kokusmuslugu, acin bakin yabanci gazeteler neler yaziyo mansetlere. Bu mu yukselen ulke?
Refah seviyesinden bahsetmek oyle ekonomide 16.yiz demekle olmaz. Yasama yurutme yargi organlarinin bagimsizligi, hukukun ustunlugu, kisi hak ve hurriyetleri, basin ozgurlugu, dusunce ozgurlugu, egitim, saglik, kultur, sanat, teknoloji, bilim, uretim. Bunlarin hepsinin tek tek siralamalari var. Siralamalardan bahsediceksek, oyle insaat sektoruyle, yabanci parayla sisirilmis ekonomi siralamalarindan degil, gercekten refah duzeyini gosteren diger parametreleri baz almak lazim. Ekonomimiz cok iyi evet, ama niyeyse sadece belli bir grubun cebinde heralde, hani su sifirla sifirla bitiremeyenler, bizim elimize bir turlu gecmedi biz ondan goremiyoruz heralde ulke ne kadar parlak durumda. Tum dunya gordu ulkedeki kokusmuslugu, acin bakin yabanci gazeteler neler yaziyo mansetlere. Bu mu yukselen ulke?
Yabanci gazetelermis guldurmeyin beni.onlarin istedkleri bu zaten bizi kotulemek kötü lanse etmek ama bir turk vatandasi olarak itibar gosteriyorsanz amaclarna ulasmis ddemektir.onlar da onca şey olur hicbiri yayinlanmaz.almanya da hamburg olaylari olurken olan bitenlerden habermz olmadi kanallara yasak geldi yayinlanmamasi icin.tek bir kanal yayinladi diye kanal kaldirildi.ama yok bizm her isimiz ortada bir kusurumuz oldu mu bayilirlar burunlarini sokmaya.siz de alismissinz ulkemizin üçüncü sinif muamele gormesini ki hala onlara ne diyeceginize rehber etmissiniz kendinize yabanci basini yazik...
- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
Bu kasedin servis edilmesinden daha ciddi bir ihanet söz konusudur. Bu da ülkeyi savaşa sokma, kendi insanını, kendi askerini öldürtme planlarının yapılmasıdır...
Ve bu insanların derhal görevden alınması gerekirken alınmaması, suça ortak olunmasıdır.
Abdüllatif Şenerdi sanırım tam hatırlayamadım(yanlışsam düzeltin), "hırsızlık ve yolsuzluk" olaylarını örtbas etmek için, bu iktidar ülkeyi savaşa sokabilir demişti. Bu adam müneccim miydi yoksa bildiği bir şeyler mi vardı?
Abdüllatif Şener başbakan için 'Ben onun ruhunu bilirim' demişti.Yıllarca birlikte çalıştılar,o bilmeyecek de ben mi bileceğim?
Yabanci gazetelermis guldurmeyin beni.onlarin istedkleri bu zaten bizi kotulemek kötü lanse etmek ama bir turk vatandasi olarak itibar gosteriyorsanz amaclarna ulasmis ddemektir.onlar da onca şey olur hicbiri yayinlanmaz.almanya da hamburg olaylari olurken olan bitenlerden habermz olmadi kanallara yasak geldi yayinlanmamasi icin.tek bir kanal yayinladi diye kanal kaldirildi.ama yok bizm her isimiz ortada bir kusurumuz oldu mu bayilirlar burunlarini sokmaya.siz de alismissinz ulkemizin üçüncü sinif muamele gormesini ki hala onlara ne diyeceginize rehber etmissiniz kendinize yabanci basini yazik...
Onca sey yazdim son cumlede soyledigim seyden baska biseye cevap vermemissiniz. O kadar yukseldiysek dedim, bana diger siralamalarla gelin ki oyle konusalim dedim.
Siz madem o kadar umursamiyosunuz, size ne o zaman siralamalardan, dunya ekonomilerinden, yabanci ulkeler bize nasil bakiyomus?
Merak etmeyin ben olaylari degerlendirirken her taraftan bilgi almaya calisiyorum ki, fikirlerim yanli olmasin. Yabanci basinin kasten aleyhimize haber yaptigini gorsem onu da elestiririm. Siz de kendinize yandas basini rehber etmis olucaksiniz ki, bu kadar ovmeniz yerlere goklere sigdiramamaniz ondan heralde.
- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
Evet yok oyle bir dunya.Halkin yuzde 50 si arkasinda olan ve hizla yukselen itibariyla dunyanin giptayla baktgi bir iktidar bir Başbakan neden savaşa girsin ki? Savas beklentisi icinde olup iktidara gelmeyii umanlar kadar aciz degil şükür ki basbakanimiz.evet yok oyle bir dunya bu kadar sevilen bir iktidar basini savasla agirtmaz.evet yok oyle bir dünya onun icin hayal dunyasindan bir an once cikmanizi tavsiye ederim...
Ama başbakanın kabineye aldığı dış işleri bakanı istiyor.Ne olacak şimdi Kendisi hala görevinde olduğuna göre partiden ayrı düşünülemez savunduğu şeyler.
- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.447
- 198
Saraylım bu linklerde insanlar kendi görüşlerini paylaşıyor canım illa herkes senin fikrinde olana yada sana cevap yazamakdan usanana kadar sana cevap vermek zorunda değil .
kendin senaryo yazıp kendinde inanabilirsin canım
bir ülke başkanı düşünün seçimde oy artırmak içinmi savaşa girecek .:18:
Ülkemiz başkanlık sistemiyle yönetilmiyor,önce bunu düzeltelim.Başbakanın kabineye aldığı dış işleri bakanı girmeyi düşünüyor ama.Kendisi hala görevde olduğuna göre bunu partiden ayrı düşünemeyiz.
vay anacım oy oy
dinsiz imansız adlettikleri tskya şimdi kendileri toz kondurmuyor... bugünleri de gördük, başımıza daş yağğcak gariii :)
ayrıca çok şahane, harkulade ekonomimizi 1 nisandan itibaren tartışalım sizinle, şimdi size rakamları söylesek "o öyle değil, bu böyle değil" deyip durcaksınız. 1 nisandan itibaren hööökümetimizin zam yağmuru altında tartışmak algılamada yol gösterici olabilir.
dinsiz imansız adlettikleri tskya şimdi kendileri toz kondurmuyor... bugünleri de gördük, başımıza daş yağğcak gariii :)
ayrıca çok şahane, harkulade ekonomimizi 1 nisandan itibaren tartışalım sizinle, şimdi size rakamları söylesek "o öyle değil, bu böyle değil" deyip durcaksınız. 1 nisandan itibaren hööökümetimizin zam yağmuru altında tartışmak algılamada yol gösterici olabilir.
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Boyle önemli bi görüşmeyi yeterli güvenlik önlemleri alinmadan yapimasina mi yanayım?
Bu toplantıda beyin fırtınası diyerek kendi ülkesine füze attirmak istenmesine mi yanayım?
Kendi cikarlari uğruna T.C ni böyle küçük düşürenlerin olmasına mı yanayım?
Bu kaydı sızdıran hainlerin olmasına mı yanayım?
Başımıza bu cemaat belasını musallat edip sonra da hiç sucu yokmuş gibi kendini siyirmaya çalışanlarin iktidarda devam etmesine mi yanayım?
Bu kayıt her turlu hükümetin acziyetidir.
Nasıl ulkene füze attirip savaş bahanesi yaratmaya çalışırsın. Kimse boş alan falan demesin. Amaca odaklanin . Kendi kendine füze artırmayı düşünmek ne zaman hee ihtimali değerlendirmek oldu.
Bu kayıtları sızdıranların hain olması içeriğini görmemi engellemiyor.
Malesef Turkiye Cumhuriyeti dört bir taraftan ihanete maruz kalmış. Yazıklar olsun.
Bu toplantıda beyin fırtınası diyerek kendi ülkesine füze attirmak istenmesine mi yanayım?
Başımıza bu cemaat belasını musallat edip sonra da hiç sucu yokmuş gibi kendini siyirmaya çalışanlarin iktidarda devam etmesine mi yanayım?
Nasıl ulkene füze attirip savaş bahanesi yaratmaya çalışırsın. Kimse boş alan falan demesin. Amaca odaklanin . Kendi kendine füze artırmayı düşünmek ne zaman hee ihtimali değerlendirmek oldu.
Malesef Turkiye Cumhuriyeti dört bir taraftan ihanete maruz kalmış. Yazıklar olsun.
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Nasıl bir basbakan bu kadar yapılabilir! Sadece bu cemaati bu kadar içimize sokmasi bile gitmesi icin yeterli sebeptir. Herkes bunların ne oldugunu söylerken Erdogan bunları savunuyordu.Ne cemaati kardeşim cemaat camide diyerek dalga bile geçiyordu.
Yolsuzluk su bu hepsini geçtim hadi senin dediğin doğru olsun. Senin gitmen için bu cemaat belasını başımıza sarman sonra da ama beni kandırmışlar bunlar yaa demen yeterli.
Yolsuzluk su bu hepsini geçtim hadi senin dediğin doğru olsun. Senin gitmen için bu cemaat belasını başımıza sarman sonra da ama beni kandırmışlar bunlar yaa demen yeterli.
- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Boyle önemli bi görüşmeyi yeterli güvenlik önlemleri alinmadan yapimasina mi yanayım?
Aklima niyese Colin Powell geldi. Iraka savas açmak için birlesmis milletlerin önünde konusuyordu. Elinde küçüçük sise içinde antrax oldugunu iddia etmisti. Ve Irak bu antraxi yaptigini iddia etmisti ve böyle bütün dünyaya tehlikeli oldugunu iddia etmisti. Sonradan Colin'in yaptigi konusma tamamen yalan oldugu ortaya çikmisti fakat olan olmustu sonuçta, iraka girilmisti petrol için.
Buda bir strateji degilmi o zaman? Suni sebeblerden dolayi bir ülkeye savas açmak? Herkez (hakli olarak) Amerikaya kizmisti. Niye Türkiyeye gelince, strateji, bos alan, beyin firtinasi gibi bahaneler ile geliyor? Sonuçta yalnisa yalnis demek gerekiyor. Olan fakir ailelerin çoçuklarina olurdu. Onlar çürük raporlari, para ile kisa dönem felan yapamiyorlar. Olan o Türbedeki askerlere olacakti. Olan yine acili annelere olacakti.
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Su hale bak ya.
Düsündükce sinirleniyorum.
Insanlar cikmis Türk Silahli Kuvvetlerini durup dururken savas cikarip kendi askerini öldürmek istemekle itham ediyor:))
Yazik cok yazik ya.
O kayitlardaki konusmalara göre;
Türk Silahli Kuvvetleri 2012 den beri saldirip bu tehlikeyi bertaraf etmek istiyormus ama Devlet tüm hukuk ve demokrasi yollarini kullanmak istemis ve izin vermemis.
Simdi siz ne diyorsunuz, Türk Silahli Kuvvetleri 2012 yilindan beri kendi askerini öldürmek ve savas cikarmak icin baski yapiyordu Devlet izin vermiyordu, simdi Devlette izin verdi ama saolsun Paralel yapi TSK nin, MIT in, Devlet in, Milli Savunmanin hain planini desifre etti öylemi:))
Su hale bak insanlar Ak parti iktidarinin düsmesi ugruna Milli Savunmayi, Türk Silahli Kuvvetlerini, MiT i vatanhaini yapti:))
Dogruya, "mevzu AKP iktidarini düsürmekse gerisi teferruatti"
Durup dururken kendi ülkesinin camisini bombalayacagi iddia edilip mahkum edilirken sen zafer çığlıklari atiyordun weiss. Neyse ki söz uçuyor ama yazı kalıyor.Geçmiş sayfalarda konun duruyor. Unuttuysan bi oku hatırla.
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Aklima niyese Colin Powell geldi. Iraka savas açmak için birlesmis milletlerin önünde konusuyordu. Elinde küçüçük sise içinde antrax oldugunu iddia etmisti. Ve Irak bu antraxi yaptigini iddia etmisti ve böyle bütün dünyaya tehlikeli oldugunu iddia etmisti. Sonradan Colin'in yaptigi konusma tamamen yalan oldugu ortaya çikmisti fakat olan olmustu sonuçta, iraka girilmisti petrol için.
Buda bir strateji degilmi o zaman? Suni sebeblerden dolayi bir ülkeye savas açmak? Herkez (hakli olarak) Amerikaya kizmisti. Niye Türkiyeye gelince, strateji, bos alan, beyin firtinasi gibi bahaneler ile geliyor? Sonuçta yalnisa yalnis demek gerekiyor. Olan fakir ailelerin çoçuklarina olurdu. Onlar çürük raporlari, para ile kisa dönem felan yapamiyorlar. Olan o Türbedeki askerlere olacakti. Olan yine acili annelere olacakti.
benim de aklıma 11 eylül geldi. Acaba neler düşünüyorlar 11 eylül hakkında bu içerigi hoş gorenler? Çünkü burada Amerikanin 11 eylülü kendi yaptırdıgını düşünüp elestirenler cooooktu. Kazanın öldüğüne inanıyorlar da dogurduguna ne zaman inanacaklar meraktayim.
- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Can Dündar'ın hazırladığı dün akşam yayınlanan Erdoğan'ın en uzun günü belgeselini izleyen var mı?
Ben izledim angry.
- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Ben izledim angry.
Kronolojik sıra oluşturulduğu için taşlar yerine tam oturuyor
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Kronolojik sıra oluşturulduğu için taşlar yerine tam oturuyor
Keşke herkes izlese
- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
benim de aklıma 11 eylül geldi. Acaba neler düşünüyorlar 11 eylül hakkında bu içerigi hoş gorenler? Çünkü burada Amerikanin 11 eylülü kendi yaptırdıgını düşünüp elestirenler cooooktu. Kazanın öldüğüne inanıyorlar da dogurduguna ne zaman inanacaklar meraktayim.
Bi edebiyatci olarak pek utandım. :26:
Lacey;
Mantik demissinde, burada mantik falan sözkonusu degil.
Burada " mesele AKP ikdidarini düsürmekse, Vatan teferruattir" düsüncesi var.
Söyleyecek söz bulamiyorum bu zihniyeti tarif etmeye..............
Simdi cikip " TSK cami bombalayacak denilip, Ordu mensuplari hapse atilirken sevinc cigliklari atiyordunuz" deniyor.
Komik, anlasilmaz, akil tutulmasi bir durum bu ya.
Evet Ordu icindeki Darbe sevdalilarina sonuna kadar karsiyim.
Burayi ayirt edemiyor insanlar, evet evet edemiyor, düsünemiyor yada düsünmek isine gelmiyor.
Türkiye de defalarca, darbe yapilmis, insanlar öldürülmüs, " asmayalimda besleyelim mi" denmis, darbe yapip ülkenin basina gecenler " biz hevesimizi aldik birakiyoruz, heveslileri gelsin" diyerek bir heves ugruna koca bir ülkenin gelecegi ile nasil oynadiklarini, ölen insanlara nasil " zaiyat" gözü ile baktiklarini kendi agizlari ile itiraf etmisler.
Daha bu yüzyilin basinda bile "mihtira" yayinlayarak " darbe yapariz haaa" diye parmak sallamislar.
TSK = Darbeciler degildir benim gözümde, ben bir kurumda cürüklerin olabilecegini, temizlenmesinin faydalarini düsünebilecek ve bilecek kadar BILINCLIYIM!!!
Bugün kalkmis, TSK, Milli savunma, MIT, Devlet gibi ülkenin Ulusal güvenlik bekcilerinin konusmalari dinlenmis, insanlar hala kendi fantazilerini siralayip vatan hainlerine canak tutuyor!!
Ulusal güvelik söz konusuyken, TSK, MIT, Milli savunma, Devlet referandum yapip " ülke tehdit altinda ne diyorsunuz ey Millet saldiralim mi?" diyecek hali yok!!
Bu olay bir vatanhainligidir amasi mamasi yok acik net...
Mantik demissinde, burada mantik falan sözkonusu degil.
Burada " mesele AKP ikdidarini düsürmekse, Vatan teferruattir" düsüncesi var.
Söyleyecek söz bulamiyorum bu zihniyeti tarif etmeye..............
Simdi cikip " TSK cami bombalayacak denilip, Ordu mensuplari hapse atilirken sevinc cigliklari atiyordunuz" deniyor.
Komik, anlasilmaz, akil tutulmasi bir durum bu ya.
Evet Ordu icindeki Darbe sevdalilarina sonuna kadar karsiyim.
Burayi ayirt edemiyor insanlar, evet evet edemiyor, düsünemiyor yada düsünmek isine gelmiyor.
Türkiye de defalarca, darbe yapilmis, insanlar öldürülmüs, " asmayalimda besleyelim mi" denmis, darbe yapip ülkenin basina gecenler " biz hevesimizi aldik birakiyoruz, heveslileri gelsin" diyerek bir heves ugruna koca bir ülkenin gelecegi ile nasil oynadiklarini, ölen insanlara nasil " zaiyat" gözü ile baktiklarini kendi agizlari ile itiraf etmisler.
Daha bu yüzyilin basinda bile "mihtira" yayinlayarak " darbe yapariz haaa" diye parmak sallamislar.
TSK = Darbeciler degildir benim gözümde, ben bir kurumda cürüklerin olabilecegini, temizlenmesinin faydalarini düsünebilecek ve bilecek kadar BILINCLIYIM!!!
Bugün kalkmis, TSK, Milli savunma, MIT, Devlet gibi ülkenin Ulusal güvenlik bekcilerinin konusmalari dinlenmis, insanlar hala kendi fantazilerini siralayip vatan hainlerine canak tutuyor!!
Ulusal güvelik söz konusuyken, TSK, MIT, Milli savunma, Devlet referandum yapip " ülke tehdit altinda ne diyorsunuz ey Millet saldiralim mi?" diyecek hali yok!!
Bu olay bir vatanhainligidir amasi mamasi yok acik net...