• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bomba ses kaydı: Seçim için savaş planı

ne savaşı ne stratejisi yahu???

ne savaşı ne planı?? kimin ne amaçla savaşı, kiminle ne için savaşıyorsun...güvenliğin mi tehdit ediliyor....vatanına göz diken mi var??

sizin üzerinize oyun oynanıyor

Hayret vallahi. :53: Savaşırız, gideriz öyle mi? Bir savaş çıkarsa siz gitmeyeceksiniz hanımlar bizim asker babalarımız, eşlerimiz gidecek! Yapmayın gözünüzü seveyim bırakın savaşı askere evlat gönderirken bile içi gidiyor insanın, dönene kadar huzurlu uyku uyumuyor. Ayrıca 1800lü yıllardaki gibi meydan savaşı yapılıyor sanıyor bazıları sanırım. Evimizin tepesine füzeyi yiyince sen gittin ben gitmedim hesabını yapamayacağız maalesef. Allah göstermesin.

Aynen öyle hiçbirimiz savaşın ne olduğunu bilmiyoruz.

:ssz::ssz::ssz::ssz:
$BjzM-vaCYAAQCpu.jpg

ne savaşı ne stratejisi yahu???

ne savaşı ne planı?? kimin ne amaçla savaşı, kiminle ne için savaşıyorsun...güvenliğin mi tehdit ediliyor....vatanına göz diken mi var??

sizin üzerinize oyun oynanıyor

ABD fırsat kolluyor yahu Türkiye vursa da ben de Suriye'ye girsem diye. Sıradaki ülke o değil miydi zaten?

ABD fırsat kolluyor yahu Türkiye vursa da ben de Suriye'ye girsem diye. Sıradaki ülke o değil miydi zaten?

öyle tabi ....

50 lerden itibaren bağımsızlığımızı kaybettik zaten.....on yıllardır Türkiye bağımsız bir ülke değil...demokrasimizde göstermelik, özgürlüğümüzde

Bu nasil vatanhainligidir, bu nasil k.hbeliktir, bu nasil bir adiliktir, nasil bir alcakliktir, nasil bir s.refsizliktir ya.
ORDU, MIT, Milli Savunma, Devlet toplantisini dinleyerek yayinlama cüretini gösteriyor adamlar yaa.

Bu dinlemeyi yapanlar vatanhaini, s.refsizlerdir, bunlara canak tutan ve bu dinlemeleri el ovusturup sevincle karsilayanlarda es degerde vatanhainidir.
Bu dinleme devlete, millete, milli savunmaya karsi kalles bir savastir.
Burada AK parti iktidari falan artik bir kenarda.
Burada yapilan Türkiye Cumhuriyeti ne, Devlete, Millete karsi yapilmis s.refsizce, kallesce vatanhainligidir.

Bunu yapanlar " Mevzu AK partiyi düsürmekse, Vatan teferruattir" diyebilmis kalleslerdir.
Bu yapilanlari sevincle ve el ogusturarak karsilayanlarda vatanhaini kalleslerdir.

Bu nasil bir aymazliktir,bu nasil bir vatanhainligidir, bu nasil bir düsmanliktir, Vatani, milleti nasil bir sirtindan bicaklamadir ya bu.

Bu dinleme, kendisine cemaat diyen, perarlel yapinin tek basina yapabilecegi birsey degil.
Dünyada yeni düzen kurulup, ayak altindaki ülkeler, ülke ici kargasalarla ortadan kaldirilirken, oyun kuruculara hizmet eden bu yapi, yaptigi bu dinleme ile, o oyun kurucularin masasi oldugunu tescilledi.

Paralel kalleslerin yaptigi bu vatanhainligine canak tutanlarda paraleller kadar kalles, vatanhaini, s.refsiz, k.hpedir.

Son düzenleme:
Bu nasil vatanhainligidir, bu nasil k.hbeliktir, bu nasil bir adiliktir, nasil bir alcakliktir, nasil bir s.refsizliktir ya.
ORDU, MIT, Milli Savunma, Devlet toplantisini dinleyerek yayinlama cüretini gösteriyor adamlar yaa.

Bu dinlemeyi yapanlar vatanhaini, s.refsizlerdir, bunlara canak tutan ve bu dinlemeleri el ovusturup sevincle karsilayanlarda es degerde vatanhainidir.
Bu dinleme devlete, millete, milli savunmaya karsi kalles bir savastir.
Burada AK parti iktidari falan artik bir kenarda.
Burada yapilan Türkiye Cumhuriyeti ne, Devlete, Millete karsi yapilmis s.refsizce, kallesce vatanhainligidir.

Bunu yapanlar " Mevzu AK partiyi düsürmekse, Vatan teferruattir" diyebilmis kalleslerdir.
Bu yapilanlari sevincle ve el ogusturarak karsilayanlarda vatanhaini kalleslerdir.

Bu nasil bir aymazliktir,bu nasil bir vatanhainligidir, bu nasil bir düsmanliktir, Vatani, milleti nasil bir sirtindan bicaklamadir ya bu.

Bu dinleme, kendisine cemaat diyen, perarlel yapinin tek basina yapabilecegi birsey degil.
Dünyada yeni düzen kurulup, ayak altindaki ülkeler, ülke ici kargasalarla ortadan kaldirilirken, oyun kuruculara hizmet eden bu yapi, yaptigi bu dinleme ile, o oyun kurucularin masasi oldugunu tescilledi.

Paralel kalleslerin yaptigi bu vatanhainligine canak tutanlarda paraleller kadar kalles, vatanhaini, s.refsiz, k.hpedir.

VAtan hainlerinin, kallesin kim oldugu tartisilir. Kendi askerine sadece savas ciksin, secimler ertelensin diye silah sikan iktidar mi yoksa bunu asifte edenler mi? Unutmayalim ki bu kalles planin bugun gerceklestirememesinde en buyuk pay bu rezil konusmayi dinleyip yayanlarindir. Onlar sayesinde Suleyman Sah Turbesini koruyan 25 askerimiz kendi devletinin kumpasindan kurtulmustur. O kaset sayesinde bugun hayattadirlar, canlari guvenceye girmistir. Onlarin canini bu kasedi yapanlar kurtarmistir, MIT mustesarlari veya iktidar degil!
ORADA VATAN HIZMETI YAPAN ASKER SENIN EVLADIN DA OLABILIRDI!

Son düzenleme:
VAtan hainlerinin, kallesin kim oldugu tartisilir. Kendi askerine sadece savas ciksin, secimler ertelensin diye silah sikan iktidar mi yoksa bunu asifte edenler mi? Unutmayalim ki bu kalles planin bugun gerceklestirememesinde en buyuk pay bu rezil konusmayi dinleyip yayanlarindir. Onlar sayesinde Suleyman Sah Turbesini koruyan 25 askerimiz kendi devletinin kumpasindan kurtulmustur. O kaset sayesinde bugun hayattadirlar, canlari guvenceye girmistir. Onlarin canini bu kasedi yapanlar kurtarmistir, MIT mustesarlari veya iktidar degil!
ORADA VATAN HIZMETI YAPAN ASKER SENIN EVLADIN DA OLABILIRDI!
nolacak canım 25 kelle daha gitsin.çokta tın:ssz:
yazık:6:

Veiss yine duygularima tercuman olmussun .
Konu basbakani vs asti artik, ama dedigin gibi birileri ellerini ogusturup bekliyor iktidar dussun, ak parti kaybetsin diye. Bunun sonuclarini kimse dusunmuyor , yada dusunmek islerine gelmiyor , basbakan ,hukumet gitsinde nasil giderse gitsin !. Rabbinm hakimizde hayirlisini versin , amin .

Turk askerine uzanan eller kirilsin! Lime lime olsun! Evlatlarimiz ustunden siyaset yapanlarin hepsinin boynu altinda kalsin! Beter olsunlar! Dunyadaki hic bir koltuk tek bir sehit anasinin gozyasindan degerli degildir!
Kimsenin gucu bu ulkeyi koltuk sevdasina savasa suruklemeye yetmez, yetmeyecektir de! Yuce Turk milletinin sagduyusu buna izin vermez!

Yazimi alintilamayin, hele hele demogojilerinize alet etmeyin!!!!

Bu vatanhainligini kimse ile konusacak tartisacak degilim.

Bana göre olay acik ve net, acik ve net olarakta yazdim, dinleyenlerin, yayinlayanlarin, destekleyenlerin ne olduklarini!!

Vatanhainleri sayesinde tüm dünya dinledi zaten görüsmeleri.

Insanlarin kendi fantazilerini ( yok kendi askerini furacakmis, yok asker , askeri öldürecekmis) burada konusacak degilim!!

Bu nedenle herkes benim yazimi kullanmadan yazsin ne yazacaksa.

Yapilan bu vatanhainligine, bu k.hbelige, kalleslige, adilige, s.refsizlige yeterince ve canak tutanlara yeterince öfkeliyim birde konusacak degilim!!

Ordu, Mit, Devlet, Milli savunma oturmus, kendi askerimizi öldürmeyi konusuyormus mus mus...

Yeter konusturmayin cok kötü yazacagim yoksa..

Son düzenleme:
Veiss yine duygularima tercuman olmussun .
Konu basbakani vs asti artik, ama dedigin gibi birileri ellerini ogusturup bekliyor iktidar dussun, ak parti kaybetsin diye. Bunun sonuclarini kimse dusunmuyor , yada dusunmek islerine gelmiyor , basbakan ,hukumet gitsinde nasil giderse gitsin !. Rabbinm hakimizde hayirlisini versin , amin .

Onlar gitmek icin kendi yollarini kendileri yapiyor zaten, merak etme, bu saatten sonra kimsenin ittirmesine gerek yok. Rezillik dizboyu.. En son care de savasa guveniyorlar. Evlatlar olecek, binalar bombalanacak, kadinlar, cocuklar her savasta oldugu gibi iskenceler, tecavuzler gorecek.. Onlar hala koltuklarinda simsiki yapisip kalacaklar, oyle mi? Yok boyle bir dunya...

Bana göre olay acik ve net, acik ve net olarakta yazdim, dinleyenlerin, yayinlayanlarin, destekleyenlerin ne olduklarini!!

Insanlarin kendi fantazilerini ( yok kendi askerini furacakmis, yok asker , askeri öldürecekmis) burada konusacak degilim!!

Yapilan bu vatanhainligine, bu k.hbelige, kalleslige, adilige, s.refsizlige yeterince ve canak tutanlara yeterince öfkeliyim birde konusacak degilim!!

Ordu, Mit, Devlet, Milli savunma oturmus, kendi askerimizi öldürmeyi konusuyormus mus mus...

Fikirlerin "ben dedim, oldu" tarzinda ise ve tartismaya acik degilse ne diye buralara yazip da insanlarin sinirini hoplatiyorsun? Konusacak degilsen madem, biz seni zorla konusturmayalim, tutmayalim burada... Yapilacak daha iyi islerin vardir senin..

Onlar gitmek icin kendi yollarini kendileri yapiyor zaten, merak etme, bu saatten sonra kimsenin ittirmesine gerek yok. Rezillik dizboyu.. En son care de savasa guveniyorlar. Evlatlar olecek, binalar bombalanacak, kadinlar, cocuklar her savasta oldugu gibi iskenceler, tecavuzler gorecek.. Onlar hala koltuklarinda simsiki yapisip kalacaklar, oyle mi? Yok boyle bir dunya...

bunlarda sizin senaryolarınız sanırım ...:ssz:

Ulusal güvenlik sözkonusu ise, Ordu, Milli Savunma ne gerekiyorsa onu yapar.
Cikip referandum mu yapacaklardi " ulusal güvenlik tehlikede ne yapalim" diye.
Herkes kendini Milli savunma yada Ordu mensubu mu zannediyor nedir anlamadim ki..

Ayrica, o kayitlarda Orduyu temsilen bulunan Genelkurmay Yardimcisi " Sayin Bakanim eger 2012 de saldirmis olsaydik, bugün bu tehlike bu kadar büyümüs olmayacakti" dediginde Disisleri Bakani " ama biz tüm hukuk ve demokrasi yollarini kullanmak zorundaydik" diyor.

Ordu 2012 yilindan beri, saldirip, Ulusal güvenligi tehdit eden bir tehlikeyi bertaraf etmek isterken, devlet tüm hukuk ve demokrasi yollarini kullanmak icin beklemis.

Hala cikip bu vatanhainligine, bu kalleslige canak tutuluyor ya..

Son düzenleme:
adamlar askerimize saldırmayı ,topraklarımıza füzeler atmayı planlasınlar,,biz hala vatanı satmaktan bahsedelim.
ayrıca nereden biliyoruz ,belki bunu açığa çıkarmak isteyenlerin amacı vatanı kurtarmaktı.[
birde böyle baksak olaya.

Son düzenleme:

Ulusal güvenlik sözkonusu ise, Ordu, Milli Savunma ne gerekiyorsa onu yapar.
Cikip referandum mu yapacaklardi " ulusal güvenlik tehlikede ne yapalim" diye.
Herkes kendini Milli savunma yada Ordu mensubu mu zannediyor nedir anlamadim ki..

Ayrica, o kayitlarda Orduyu temsilen bulunan Genelkurmay Yardimcisi " Sayin Bakanim eger 2012 de saldirmis olsaydik, bugün bu tehlike bu kadar büyümüs olmayacakti" dediginde Disisleri Bakani " ama biz tüm hukuk ve demokrasi yollarini kullanmak zorundaydik" diyor.

Ordu 2012 yilindan beri, saldirip, Ulusal güvenligi tehdit eden bir tehlikeyi bertaraf etmek isterken, devlet tüm hukuk ve demokrasi yollarini kullanmak icin beklemis.

Hala cikip bu vatanhainligine, bu kalleslige canak tutuluyor ya..
ellerine sağlık canım :46::46::46::46::46::46::46: Toplumda ciddi anlamda bir algı sorunu olduğu kesin:47::47:

Su hale bak ya.

Düsündükce sinirleniyorum.

Insanlar cikmis Türk Silahli Kuvvetlerini durup dururken savas cikarip kendi askerini öldürmek istemekle itham ediyor:))

Yazik cok yazik ya.

O kayitlardaki konusmalara göre;
Türk Silahli Kuvvetleri 2012 den beri saldirip bu tehlikeyi bertaraf etmek istiyormus ama Devlet tüm hukuk ve demokrasi yollarini kullanmak istemis ve izin vermemis.

Simdi siz ne diyorsunuz, Türk Silahli Kuvvetleri 2012 yilindan beri kendi askerini öldürmek ve savas cikarmak icin baski yapiyordu Devlet izin vermiyordu, simdi Devlette izin verdi ama saolsun Paralel yapi TSK nin, MIT in, Devlet in, Milli Savunmanin hain planini desifre etti öylemi:))

Su hale bak insanlar Ak parti iktidarinin düsmesi ugruna Milli Savunmayi, Türk Silahli Kuvvetlerini, MiT i vatanhaini yapti:))

Dogruya, "mevzu AKP iktidarini düsürmekse gerisi teferruatti"

bunlarda sizin senaryolarınız sanırım ...:ssz:

Niye? Erdogan'in Suriye ile savas cikarmak istedigi artik "devlet sirri" filan degil, son tape ile ve dogrulugu da en yuksek makamlardan aciklanarak kanitlandi bugun. Eee? Savasta ulkeler birbirine gul atmiyorlar bomba yerine herhalde...:53::53: Malazgirt meydaninda da yapilmayacak bu savas... Bombalar tam da tepenizde patlayacak. Kimi evinizin, kimi cocugunuzun okulunun ustune dusecek. Kimi insanin bacaklari, kollari kopacak, kimisinin bagirsaklari desilecek... Senaryoyu ben yazmadim, savas maalesef boyle birsey iste..

Back