Lacey;
Mantik demissinde, burada mantik falan sözkonusu degil.
Burada " mesele AKP ikdidarini düsürmekse, Vatan teferruattir" düsüncesi var.
Söyleyecek söz bulamiyorum bu zihniyeti tarif etmeye..............
Simdi cikip " TSK cami bombalayacak denilip, Ordu mensuplari hapse atilirken sevinc cigliklari atiyordunuz" deniyor.
Komik, anlasilmaz, akil tutulmasi bir durum bu ya.
Evet Ordu icindeki Darbe sevdalilarina sonuna kadar karsiyim.
Burayi ayirt edemiyor insanlar, evet evet edemiyor, düsünemiyor yada düsünmek isine gelmiyor.
Türkiye de defalarca, darbe yapilmis, insanlar öldürülmüs, " asmayalimda besleyelim mi" denmis, darbe yapip ülkenin basina gecenler " biz hevesimizi aldik birakiyoruz, heveslileri gelsin" diyerek bir heves ugruna koca bir ülkenin gelecegi ile nasil oynadiklarini, ölen insanlara nasil " zaiyat" gözü ile baktiklarini kendi agizlari ile itiraf etmisler.
Daha bu yüzyilin basinda bile "mihtira" yayinlayarak " darbe yapariz haaa" diye parmak sallamislar.
TSK = Darbeciler degildir benim gözümde, ben bir kurumda cürüklerin olabilecegini, temizlenmesinin faydalarini düsünebilecek ve bilecek kadar BILINCLIYIM!!!
Bugün kalkmis, TSK, Milli savunma, MIT, Devlet gibi ülkenin Ulusal güvenlik bekcilerinin konusmalari dinlenmis, insanlar hala kendi fantazilerini siralayip vatan hainlerine canak tutuyor!!
Ulusal güvelik söz konusuyken, TSK, MIT, Milli savunma, Devlet referandum yapip " ülke tehdit altinda ne diyorsunuz ey Millet saldiralim mi?" diyecek hali yok!!
Bu olay bir vatanhainligidir amasi mamasi yok acik net...