- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
Niye? Erdogan'in Suriye ile savas cikarmak istedigi artik "devlet sirri" filan degil, son tape ile ve dogrulugu da en yuksek makamlardan aciklanarak kanitlandi bugun. Eee? Savasta ulkeler birbirine gul atmiyorlar bomba yerine herhalde...Malazgirt meydaninda da yapilmayacak bu savas... Bombalar tam da tepenizde patlayacak. Kimi evinizin, kimi cocugunuzun okulunun ustune dusecek. Kimi insanin bacaklari, kollari kopacak, kimisinin bagirsaklari desilecek... Senaryoyu ben yazmadim, savas maalesef boyle birsey iste..
mantık bu weisciğim AKP gitsin gerisi önemli değil ülke yanmış,yıkılmış hiç umurlarında değil. tabi sandıkta kaybedeceklerini bildikleri için saldırma politikası daha kolay.Su hale bak ya.
Düsündükce sinirleniyorum.
Insanlar cikmis Türk Silahli Kuvvetlerini durup dururken savas cikarip kendi askerini öldürmek istemekle itham ediyor:))
Yazik cok yazik ya.
O kayitlardaki konusmalara göre;
Türk Silahli Kuvvetleri 2012 den beri saldirip bu tehlikeyi bertaraf etmek istiyormus ama Devlet tüm hukuk ve demokrasi yollarini kullanmak istemis ve izin vermemis.
Simdi siz ne diyorsunuz, Türk Silahli Kuvvetleri 2012 yilindan beri kendi askerini öldürmek ve savas cikarmak icin baski yapiyordu Devlet izin vermiyordu, simdi Devlette izin verdi ama saolsun Paralel yapi TSK nin, MIT in, Devlet in, Milli Savunmanin hain planini desifre etti öylemi:))
Su hale bak insanlar Ak parti iktidarinin düsmesi ugruna Milli Savunmayi, Türk Silahli Kuvvetlerini, MiT i vatanhaini yapti:))
Dogruya, "mevzu AKP iktidarini düsürmekse gerisi teferruatti"
daha çok yakın geçmişte tsk ya atıp tutuluyordu ...değişim olmuş demek..
...
Tabbi canıımm ayrıca üç beş füzenin lafı mı olur aramızda ?
Bu arada hayırdır bu ses kaydına neden montaj demiyorlar ?? Ben o hamleyi beklemiştim oysaki
BAzilari da burada tapeden bihaber tape ile ilgili kanaatlerini yaziyorlar, belli. Heee... Biz diyorduk TSK Suleyman Sah turbesindeki askerlere saldiracak diye zaten, tapedeki mustesar ile muhatabi degil..Hee... 2012 den beri diyorduk.. Pardon? Oyle mi diyorduk? Biz mi diyorduk yoksa MIT mustesari mi diyordu? Yoksa kk de bir bayan fikirlerini mi yaziyordu? Ayyy.. Pardon hatlar karisti...
Saraylım bu linklerde insanlar kendi görüşlerini paylaşıyor canım illa herkes senin fikrinde olana yada sana cevap yazamakdan usanana kadar sana cevap vermek zorunda değil .
kendin senaryo yazıp kendinde inanabilirsin canım
bir ülke başkanı düşünün seçimde oy artırmak içinmi savaşa girecek .:18:
Niyeyse aklıma şöyle bir ihtimal geliyor bu sefer bu kaydı yayınlayan cemaat değil. Neyse ben çok fesadım galiba.
yakalaşık 4 saat süren bir stratejik toplantının yalnızca istenilen 5 dk servis ederek algı mühendisliği yapılmaktadır. bu tür toplantılarda beyin fırtınası denen yöntem kullanılır( beyin fırtınasının ne olduğunu yazmama gerek yok herhalde ) stratejik toplantılar da A-B-C gibi alternatif plan hazırlanır. bu planlarda olayların gelişimine göre plan değişiklikleri yapılır . Devlet yönetmek böyle bir şeydir. iki tane vizyonu olmayan insanın devletin en mahrem sırlarını dinleyip montajlayarak TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN geleceğine zarar vereceklerini elbette biliyor ve bunun için çabaladıkları kesin
işte bazılarının algı sorunu burada başlıyor. gerçekleri görmek lazım
yakalaşık 4 saat süren bir stratejik toplantının yalnızca istenilen 5 dk servis ederek algı mühendisliği yapılmaktadır. bu tür toplantılarda beyin fırtınası denen yöntem kullanılır( beyin fırtınasının ne olduğunu yazmama gerek yok herhalde ) stratejik toplantılar da A-B-C gibi alternatif plan hazırlanır. bu planlarda olayların gelişimine göre plan değişiklikleri yapılır . Devlet yönetmek böyle bir şeydir. iki tane vizyonu olmayan insanın devletin en mahrem sırlarını dinleyip montajlayarak TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN geleceğine zarar vereceklerini elbette biliyor ve bunun için çabaladıkları kesin
işte bazılarının algı sorunu burada başlıyor. gerçekleri görmek lazım
Bana cevap yazmak istemiyorsan yazma zaten.. Ben zorla mi yazdiriyorum? Savas-secim iliskisini ben cikartmadim ayrica, yayinlanan tapedeki soylenenlerdi ve kendileri cikartip yayinladiklari bildiri ile de dogrulgunu onayladilar... Gizli kalmaliymis efendim... Belki de ondan siz hala goremiyorsunuz niyetlerini..
ne demiştik algı meselesi gerisini yazmama bile gerek yok ,çerçeveyi genişleterek bakmalı olaylaraBeyin firtinasinin sonucu da bu muhtesem fikirler he mi? Suriye ile savas mazereti yaratmak icin turbeye saldirip Turk askerlerini oldurmek! Ne muhtesem beyinler yonetiyormus bizi de haberimiz yokmus be yav...Biz gercekleri gorememisik..
Savaş çıkarıp kaçacak dediğimizde de komplo teoricisi olmuştuk.
Söylediklerimizin bir bir çıkması ne üzücü bir durum..Ülke çok büyük bir kaosun, inanılmaz kirli bir oyunun içinde.
Mahvettiler ülkeyi.
Bu kasedin servis edilmesinden daha ciddi bir ihanet söz konusudur. Bu da ülkeyi savaşa sokma, kendi insanını, kendi askerini öldürtme planlarının yapılmasıdır...
Ve bu insanların derhal görevden alınması gerekirken alınmaması, suça ortak olunmasıdır.
Abdüllatif Şenerdi sanırım tam hatırlayamadım(yanlışsam düzeltin), "hırsızlık ve yolsuzluk" olaylarını örtbas etmek için, bu iktidar ülkeyi savaşa sokabilir demişti. Bu adam müneccim miydi yoksa bildiği bir şeyler mi vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?