Bomba ses kaydı: Seçim için savaş planı

TSK'yı zamanında cami bombalayacak diye zan altında bırakıp yıllarca hapis yatıran, bu davanın savcılığına üstlenenler kimlerdi acaba?

Son düzenleme:
BAzilari da burada tapeden bihaber tape ile ilgili kanaatlerini yaziyorlar, belli. Heee... Biz diyorduk TSK Suleyman Sah turbesindeki askerlere saldiracak diye zaten, tapedeki mustesar ile muhatabi degil.. Hee... 2012 den beri diyorduk.. Pardon? Oyle mi diyorduk? Biz mi diyorduk yoksa MIT mustesari mi diyordu? Yoksa kk de bir bayan fikirlerini mi yaziyordu? Ayyy.. Pardon hatlar karisti...

daha çok yakın geçmişte tsk ya atıp tutuluyordu ...değişim olmuş demek..

...

Son düzenleme:

Saraylım bu linklerde insanlar kendi görüşlerini paylaşıyor canım illa herkes senin fikrinde olana yada sana cevap yazamakdan usanana kadar sana cevap vermek zorunda değil .
kendin senaryo yazıp kendinde inanabilirsin canım

bir ülke başkanı düşünün seçimde oy artırmak içinmi savaşa girecek .:18:

Son düzenleme:
mantık bu weisciğim AKP gitsin gerisi önemli değil ülke yanmış,yıkılmış hiç umurlarında değil. tabi sandıkta kaybedeceklerini bildikleri için saldırma politikası daha kolay.

Turbeyi bombalamayi dusunuyorlar...
savas ciksin yeter ki savas ciksin...istedikleri bu ....

Tabbi canıımm ayrıca üç beş füzenin lafı mı olur aramızda ?

Bu arada hayırdır bu ses kaydına neden montaj demiyorlar ?? Ben o hamleyi beklemiştim oysaki

Niyeyse aklıma şöyle bir ihtimal geliyor bu sefer bu kaydı yayınlayan cemaat değil. Neyse ben çok fesadım galiba.

yakalaşık 4 saat süren bir stratejik toplantının yalnızca istenilen 5 dk servis ederek algı mühendisliği yapılmaktadır. bu tür toplantılarda beyin fırtınası denen yöntem kullanılır( beyin fırtınasının ne olduğunu yazmama gerek yok herhalde ) stratejik toplantılar da A-B-C gibi alternatif plan hazırlanır. bu planlarda olayların gelişimine göre plan değişiklikleri yapılır . Devlet yönetmek böyle bir şeydir. iki tane vizyonu olmayan insanın devletin en mahrem sırlarını dinleyip montajlayarak TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN geleceğine zarar vereceklerini elbette biliyor ve bunun için çabaladıkları kesin
işte bazılarının algı sorunu burada başlıyor. gerçekleri görmek lazım

Bana cevap yazmak istemiyorsan yazma zaten.. Ben zorla mi yazdiriyorum? Savas-secim iliskisini ben cikartmadim ayrica, yayinlanan tapedeki soylenenlerdi ve kendileri cikartip yayinladiklari bildiri ile de dogrulgunu onayladilar... Gizli kalmaliymis efendim... Belki de ondan siz hala goremiyorsunuz niyetlerini..

Niyeyse aklıma şöyle bir ihtimal geliyor bu sefer bu kaydı yayınlayan cemaat değil. Neyse ben çok fesadım galiba.

Bu ses kaydını yapan sızdıran kim kimse bilmiyor ama içlerinde.Hepsinin elinde olası durumlar için kullanılacak öyle dökümantasyonlar var kii hani bir tabir vardır ya boş gezmiyor diye aynen o. O yuzden bırakalım kim dinledi kım sızdırdı laflarını...

Ayrıca hala seçimi kaybedileceğini anladılar ondan böyle deniyor.Yahu seçimin sonuçları zaten gözler onunde belli.Alacağı illere kadar yaklaşık oy oranlarına kadar neyin sandık tantasını yapalım ki biz anlamıyorum.

Beyin firtinasinin sonucu da bu muhtesem fikirler he mi? Suriye ile savas mazereti yaratmak icin turbeye saldirip Turk askerlerini oldurmek! Ne muhtesem beyinler yonetiyormus bizi de haberimiz yokmus be yav... Biz gercekleri gorememisik..

Son düzenleme:

Lacey , zaten kaset tamamen yansız olarak , dur bakalım içinden ne çıkarırız demeden dinlendiğinde , çok açık ve net olarak Davutoğlunun '' olasılıklara '' karşı her türlü senaryoyu konuşmak üzere oldukları aşikar .

Ama yok ben burada tabii ki bize soracaklar diyen yorum da okudum .

Ülkenin dış politikası , savaş stratejisi görüşülüyor , toplantı üst düzey yetkililer arasında ama yok tabii ki bize de soracaklardı . Vay vay vay .

Hala bu kasetin servis edilişi bir ihanettir demek yerine , ohh iyi olmuş servis edilmiş , bizde öğrenmiş olduk diyenlerin var olduğunu görmek içimi acıttı .

Ülke sevdası bu değil ya .

Bakın bende savaşı istemiyorum .

Ama vatandaş aus olarak benim savaşı istemememle , bu dinlemeyi ve peşkeşi makul görmem arasında uçurum var .

Gerçekleri görmek için uzaktan bakmak lazım sevgili lacey ama ne yazık ki oluşturulan algının ötesine , capslerin galeyanına yenilmekten öteye geçilmiyor .

ilk kelimelerin şaka gibi

.. siz göresiniz vede bu konuları böyle konuşasanız diye çıkıyor zaten o tapeler .. adamlar biliyorlar işlerini.
saraylım lütfen artık mesajıma cevap yazma ... zaten üzüecegim kadar üzülüyorum ülkem adına bide sana cevap yetiştirecegim diye üzülmeyim ..

bu ülke bugünleri birbirine destek olarak atlatmalı , birbirine laf yetiştirerek değil

seçimleri akpnin alacağı aşikar
neden savaş çıkarmak istesin ki ben de bunu anlamadım
savaş çıksa seçim 1 yıl ertelenir ve kendilerine zarar olur zaten
savaş çıkması durumunda oylarının düşme ihtimali çok daha yüksek çünkü

Son düzenleme:
Evet, aynen oyle.. Iyi olmus, servis edilmis. Bu tapenin bana anlatiigi en onemli mesaj su:
Suriye bana dokunmuyor!!! Bunlarin biz bir harekette bulunmazsak bize saldiracaklari, ya da savas sebebi uretecekleri yokkkk!!!! Ne yapacagiz?? Oyleyse savas bahanesini biz bulacagiz.. Bu ulkeyi de savasa biz MECBUR EDECEGIZ. Benim anladigim tek gercek bu. Savunma BAkanliginin SAVAS SEBEBI yaratmak icin caresizce cirpinislari...

Yaziklar olsun diyorum, hem onlara, hem de destekleyicilerine...

Beyin firtinasinin sonucu da bu muhtesem fikirler he mi? Suriye ile savas mazereti yaratmak icin turbeye saldirip Turk askerlerini oldurmek! Ne muhtesem beyinler yonetiyormus bizi de haberimiz yokmus be yav... Biz gercekleri gorememisik..
ne demiştik algı meselesi gerisini yazmama bile gerek yok ,çerçeveyi genişleterek bakmalı olaylara
Siyasetlerini salt Erdoğan düşmanlığı üzerine bina edip, vatanın bölünmez bütünlüğünü, ulusal güvenliği, iç barışı ayaklar altına alanlar unutulmayacaktır.Hangi siyasi görüşe mensup olursanız olun bu vatan hepsinin üstündedir.
BUNU UNUTMAYALIM!
VATANA İHANET AFFEDİLEMEZ!

Bu kasedin servis edilmesinden daha ciddi bir ihanet söz konusudur. Bu da ülkeyi savaşa sokma, kendi insanını, kendi askerini öldürtme planlarının yapılmasıdır...

Ve bu insanların derhal görevden alınması gerekirken alınmaması, suça ortak olunmasıdır.

Abdüllatif Şenerdi sanırım tam hatırlayamadım(yanlışsam düzeltin), "hırsızlık ve yolsuzluk" olaylarını örtbas etmek için, bu iktidar ülkeyi savaşa sokabilir demişti. Bu adam müneccim miydi yoksa bildiği bir şeyler mi vardı?

Biz ortada mahvolmus bir ulke goremiyorz aksine yukselen bir ulke var.ekonomisi 26 dan 16 ya yukselmis bir ulke refah seviyesi artms bir ulke..belli ki sizin beklentiniz bu yönde. Akp gitsin de savaş ta çıksa birsey olmaz.mahvolmus bir ulke ariyorsanz Suriye'ye bakin.yazik ki Başbakan a olan nefretinizi bir savaş umidiyle yesertmissinz!

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…