How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bolu Sınıf Öğretmenliği

bysdf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3
0
1
İstanbul
Merhabalar,

Ben Abant Sınıf Öğretmenliği tercih edeceğim de orada okuyan varsa dersler zor mu kaliteli mi ortam nasıl bilgilendirir misiniz?

Merhabalar,

Ben Abant Sınıf Öğretmenliği tercih edeceğim de orada okuyan varsa dersler zor mu kaliteli mi ortam nasıl bilgilendirir misiniz?

Arkadasim bende bir ogretmenim ama cevremdekilere ogretmenligi tavsiye etmiyorum. Ok rahat meslek ama kpss yi dusun. Artik ogretmen alimlari azaliyo ve atamalar cookk cook zorlasiyo. Ben ingilizce ogretmeniyim pazar gunu sinava girecegim, mesela tarihten cok guzel ters kose yaptilar. Beni bir buyugun olarak goruyosan ogretmenlik secme ha diyosan kolejlerde calusirim oda sizin bolumden deneyimli emekli ogrt calistiriyolar. Birde sinifcilara alan geldi fizik kimya falan cok zorlasti. Bunun 4 sene sonrasini da dusun. Hayat senin hayatin. Ben ozelde okuyup ogretmenlik okuma gibi bi hata yapip kpss ye takilan birisiyim ha bnm bransim turizm kolejlerde aranan brans ama sinif oyle degil. O yuzden iyi dusun ve oyle tercih yap. Beni yonlendiren olsaydi mimarlik cok icimde kaldi onu secerdim. İyi dusun lutfen birazda ileriyi dusunerek hareket et. Puanin tutuyosa kpss istemeyen yani kpss ye girmeden ozelde calisabilecegin bolumler tercih et bence

Son düzenleme:
Çalışma Ekonomisi var aklımda aslında hem kpss hem özelde çalışma imkanın var. Onu nasıl düşünüyorsunuz?

Çalışma Ekonomisi var aklımda aslında hem kpss hem özelde çalışma imkanın var. Onu nasıl düşünüyorsunuz?

Çalışma ekonomisi güzel bi bölüm yani önü açık devlet sınavlarına girebilirsin özelde çalışabilirsin iktisat mezunuyum çalışma ekonimisi diye bi dersimiz vardı eğlenceli geliyordu bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence guzel bolum bankalarda calisabilirsin. Devlet sinavlarina girebilirsin arkadasin dedigi gibi.ozel sirketlerde yukselebilirsin.. Ekonometri olabilir. Hangi alanlari secebiliyosun. Ama ogretmenlik artik eskisi gibi kolay degil. Okumak kolay ama atanmak iskence. Ben uniye gittigimde 40 ile ataniyoduk 4 senede 75 e cikti.gecen sene alan geldi. Yani zorlastirmak icin elinden gelen yapiliyo artik. O yuzden 4 sene sonra kpss cilesini cekmeni istemiyorum.cevremde herkeside uyariyorum. Mesela siniftan bekleyende cok.

Son düzenleme:
Back