Bolu///14

selam kızlarr:dance: 4 yıllık üniversite eğitimi, 7 yıldır da çalışma hayatımı boluda yürüttüğüme göre bende artık bolulu sayılırım dimi?
bolu göynükten selamlar sevgilera.s.

selam kızlarr:dance: 4 yıllık üniversite eğitimi, 7 yıldır da çalışma hayatımı boluda yürüttüğüme göre bende artık bolulu sayılırım dimi?
bolu göynükten selamlar sevgilera.s.

tabiki bolulu olmuşsun aramıza hoşgeldin

ben 6 aydır gidemedim boluma ah ah ne güzel anılarım ne güzel dostlarım var boluda lisedeki arkadaşlarımı,anıtparkı,caddeyi,roma dondurmacısını,kız mesleğin yolunu çok özledim çok.

ben bolu merkezdenim denizlide yaşıyorum.panayır hala kuruluyo tanışalım

hemşolarım günaydın nasılsınız bolu bugün nasıl

aslen bolulu deyilim ama annemler taşınalı 25yıl olmuş bende artık bolulu sayılırım

benim ailemde 32 yıl önce boluya taşınmış ben boluluyum ailem ankara nallıhanlı sen aslen nerelisin

kızlar sayfamızı sık sık ziyaret edinki tanışalım kız meslek mezunu varmı belki tanıyoruzdur birbirimizi

hu bacılarım benden başka has boluluyokmuki neden hiç sayfaya gelen yok .neçün gelmeyonuz diyven

canım hemşolarım neçün gelmezsiniz sayfamıza gelin buyrun

kız anam benden başka has bolulu yokmu gelinde şenlendirin sayfamızı sizi çağıra çağıra çığırtkan oldum

Merhaba Nasilsin Canim Pek Kimsecikler Yok Heralde ?

Merhaba Nasilsin Canim Pek Kimsecikler Yok Heralde ?

sağolasın ben çok iyiyim inşallah sende iyisindir.ben denizlide oturuyorum boluyu çok özledim günlerdir senden başka kimse yoka.s.

Bende Bakiyorum Kimse Yok Ben Ankarada Oturuyorum Ama Memleketimi çok Seviyorum

merhaba bolulu bacılarım kandiliniz mübarek olsun

merhaba bolulu hemşehrilerim benden başka sayfamıza uğrayan yok galiba tanışmak isterseniz özelden mesaj atın belkide tanıdık çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…