merhaba bende zong.lıyım samsunda yasıyorum bolu benim cok sevdiğim cok şirin yemyesil bir sehirdir oranın havası bana huzur veriyo severim bolu yu eee nede olsa batıkaradenizzz:)))
bolunun neresindensin merkez de misin dayımın kızı var boluda
tanışalım be gülüm
düzceye gelirim annem var düzcede
bolumuzda güzeldir gene panayır oluyormu orada
panayır demişken sanırım dayımın kızı o civarda oturuyor olmalı
neyse oralara gelir isem bulurum seni oka.s.
(oldu şimdi geliyom )
merhaba bende zong.lıyım samsunda yasıyorum bolu benim cok sevdiğim cok şirin yemyesil bir sehirdir oranın havası bana huzur veriyo severim bolu yu eee nede olsa batıkaradenizzz:)))
senağlamaayyyyyyyyyyy.gündüzün karanlığı.ah keşke olsaydı.çok üzgünüm .işimiz olmadı yaaa.eşimde bende çok üzüldük.her şeyde bir hayır vardır.ama ben artık karlı bir memlekette oturmak istiyorum.bunaldım sıaktan ve sanayi pisliğinden.nolur dua edin arkadaşlar.ben büyük şehirde yaşamak istiyorum yaaaaaa.senağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben aslen ankara doğumluyum ama anne baba bolunun kıbrıscık kazasından.geçen seneye kadar her yaz yaylalara çıkardım oranın temiz havası hiçbiyerde yok ama ananemin vefatından sonra gitmek nasip olmadı:çok üzgünüm: bolu küçük ama çok güzel bi memleket yaaa
Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.
Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.
Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..
Do you accept cookies and these technologies?