• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Bolonez Soslu El Açması Makarna-Efsane Un Sponsorluğunda

ellerine sağlık canım harika olmuş ben karışık olandan bi tabak yerim bu arada bu sosun isminin bolonez sos olduğunu bilmiyordum :olamaz:

Ellerine saglik canim gercekten leziz gorunuyor :kk77: ikinci karışık olan resim favorim :KK200:

ellerine sağlık canım harika olmuş ben karışık olandan bi tabak yerim bu arada bu sosun isminin bolonez sos olduğunu bilmiyordum :olamaz:

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ikinci sunum daha güzel bana göre:) yarışmada başarılar..
teşekkür ederim kızlar ♡♡♡

Ayy senin ki de çok güzeldi..
Keşke tadına baktirabilme şansım olsaydı gerçekten tadı şahaneydi benim meshur komşuya verdim 5 dakika sonra aradı sen bunu nasıl yaptın çok beğendim tarifini istiyotum :KK14:diye tuttum bir tabak daha doldurdum verdim ısıtıp ısıtıp yemiş :halay:

Çok lezzetli görünüyor. El açması hiç yapmadım.
Karıştırarak sunduğunuz daha güzel görünüyor.
Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim.. bende ilk defa yaptım baya lezzetli oldu.. tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ediyorum ;)

Çok lezzetli görünüyor. El açması hiç yapmadım.
Karıştırarak sunduğunuz daha güzel görünüyor.
Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim.. bende ilk defa yaptım baya lezzetli oldu.. tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ediyorum ;)

Back