''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeylea
Ayol kime dedin onu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeylea
Ayol kime dedin onu![]()
Asla elimi sürmem, sen bana inat cırcır olmuşsundurMune sende altimi temizle conem![]()
Ay yuh utanmaz birde iyi mi yapiyorum mu dedi, oh haketmis o''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeyle![]()
''Kocamı aldatıyorum,iyi mi yapıyom ki'' diye bi konu açmış yeni üyenin biri de,sağolsun tolin ağzının payını vermişti tek kelimeyle![]()
Mune abla boyle hakeden uyelere hakettigini soyledigimizde neden bizi banliyorsunAsla elimi sürmem, sen bana inat cırcır olmuşsundur![]()
Üslup herşeydir yafrukurt..Mune abla boyle hakeden uyelere hakettigini soyledigimizde neden bizi banliyorsun![]()
Banlanma vaktin mi gelmiş nedir, toline uyma yavrum, ablandan yana olMune abla boyle hakeden uyelere hakettigini soyledigimizde neden bizi banliyorsun![]()
Ama melegim sir.f..ti dememis firsinti demis kizÜslup herşeydir yafrukurt..![]()
Uf cok kararsizimBanlanma vaktin mi gelmiş nedir, toline uyma yavrum, ablandan yana ol![]()
Abla kiz nereye kayboldu ne yaptinBanlanma vaktin mi gelmiş nedir, toline uyma yavrum, ablandan yana ol![]()
Oyle bi konu acilsada desek geneİşte ooooooooooooooooo hala gülüyorum gülüyorum o lafa be heheeyyy![]()
Kocasini aldatan kadina didima
Ayol kime dedin onu![]()
Acildi bile simdi yorum yaptimOyle bi konu acilsada desek gene
Kocasini aldatan kadina didim![]()
Evet olmusum mune nerden bildin ayyy yataklar falan hep batti pekte pis kokuyo napacan mecbur katlanacaaaaannnAsla elimi sürmem, sen bana inat cırcır olmuşsundur![]()
Burdayimmm megitommNerde tolin?
Toliiiiinnnnn![]()
Ayy tolin kurabiyelerin altina altkna yazdin birdeEvet olmusum mune nerden bildin ayyy yataklar falan hep batti pekte pis kokuyo napacan mecbur katlanacaaaaannn
Burdayimmm megitomm![]()
Once mune yazdiAyy tolin kurabiyelerin altina altkna yazdin birde![]()
Artik herkes kurabiyelerimi circirli olarak hatirlayacakOnce mune yazdi![]()
Sen merak etme ben nevresteye 3.5 iskender ismarlarim senin birinvilik isini hallederimArtik herkes kurabiyelerimi circirli olarak hatirlayacakrakiplerim kampanya baslatabilir yiyen circir oluyormis oy vermeyin diye
![]()
Sen merak etme ben nevresteye 3.5 iskender ismarlarim senin birinvilik isini hallederim![]()
3.5 mu bari 5olsun ne yaptinSen merak etme ben nevresteye 3.5 iskender ismarlarim senin birinvilik isini hallederim![]()